Hozzáállás kérdése. Én a Kia Ceed kombi megvásárlásakor úgy okoskodtam, hogy ezt kb. 15 év és 200 ezer km gondtalan (!) élettartamra tervezték (kisköbcis benzines). Az enyémnek az újkori ára 4,3 milla körül volt Mo-n, így műszakilag hibátlan állapotban, 9,5 évesen, igazolt 131 ezer km-rel ennek harmadát, 1,45 milliót adhatok érte (550-ért számolták bele a szintén hibátlan 18 éves Yarist, 900k-t kellett hozzá tenni, meg a papírmunka. Az első szervizzel együtt pont 1 milla + a Yaris.
Utcan az.De ha terepezel nem gond.
Csak erre van egy halom utcara hasznalt landcruiser.2,5 tonnas magaslabu billego merev tengelyes hullamzoan botorkalo csatahajo 12-15 literes fogyasztassal es nem tud beallni egy normal parkoloba.
Ezeknek minek?Csak aszfalton,a nagy terepkerekek,a difik bugnak mint a dog.
Értő olvasás nem megy. Nem azt mondtam hogy szar, hanem ennyit nem ér.
De rólad tudjuk hogy hülye vagy, mert a BMW-t is meg az iPhone-t is megvetted
De komolyan. 11 éves autóért?
Aztán rinyáltok hogy drágák a hibridek meg az elektromosak. Én 5-6 évesen vettem 3millióért mindkettőt
11éves autóból valami nagyon egyedi, meg jónak kell lenni hogy 1millánál többet adjak, te meg vettél egy fos dieselt
Most egy Hiace a munkás és a családi is!
Szerinted kényelmetlenebb lesz egy 4X4??
Van 3 olyan hobbim amihez kell a dagonyázás,ebből a gombászást űzöm a leggyakrabban.
No kozben azert szetjott gianni bosszuja hogy rohadna meg.Szerencsere van rozsda de nem szanaszet.
Elso pucolas,meg majd osdzerakaskor kap fektisztitot.
A szerkezet epp egy lovaskocsi szintje felett van.
Ami erdekelne hogy milyen zsir amitol ezek a kuka teflonos muanyag perselyek nem dagadnak bele?
Majd cseresek lesznek egyszer.
nekem nem zéró a tapasztalat az első hájesz 2000-es benzin gáz volt
150 ezret mentem vele de nekem nem jött
eladás előtti pillanat hátsó ablaknál látszik a doboz az alatt volt a tartály egy 100 litykós
Annyira nem érdekel a téma
Van olyan itt helyben aki egy százasért kiviszi az embert cwickau vagy hova a rákba és be is hozza kamionnal a kocsit
Az a cumi hogy kisbusszal megy x ember és amíg nincs mindnek kocsi addig nem indul a járat haza és szállást kell keresni 1-3 napra
Na ennyit nem ér meg nekem
Inkább az ár 500 ért maradék másfél Milla még jó lesz eltapsolni
Az igény: minimum 2,5 turbódízel, öt ajtó (ez ugyan levon a dagonyából,de elfér a család),manuális váltó,difizár,kapcsolható összkerék,villanyablak(ezt el tudom engedni),klíma!
A jó autók kint sem olcsók... de lehet találni. Én a.masik autóm németből van, flottas volt, 150e km, ellenőrzött előélet... én vagyok a 2. tulaj így.... hibátlan. Egy kuplungot cseréltem azóta egyből kettős tomeguvel szettben, mert meg 1x nem szedetem szét emiatt.. meg a vezérlés cserét előbbre hoztam... kopó alkatreszek, úgyhogy nem szamolom hibának... és 1m-el olcsóbb volt, mint a hazai széttekert szarok...
Ja es mondtam mar hogy ronda?
Videon valami feher szart tettek bele.
Csak erre van egy halom utcara hasznalt landcruiser.2,5 tonnas magaslabu billego merev tengelyes hullamzoan botorkalo csatahajo 12-15 literes fogyasztassal es nem tud beallni egy normal parkoloba.
Ezeknek minek?Csak aszfalton,a nagy terepkerekek,a difik bugnak mint a dog.
kend szilikonzsírral
De rólad tudjuk hogy hülye vagy, mert a BMW-t is meg az iPhone-t is megvetted
De komolyan. 11 éves autóért?
Aztán rinyáltok hogy drágák a hibridek meg az elektromosak. Én 5-6 évesen vettem 3millióért mindkettőt
11éves autóból valami nagyon egyedi, meg jónak kell lenni hogy 1millánál többet adjak, te meg vettél egy fos dieselt
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/lexus/is/lexus_is_220d_xe2-13607193
Szerinted kényelmetlenebb lesz egy 4X4??
Van 3 olyan hobbim amihez kell a dagonyázás,ebből a gombászást űzöm a leggyakrabban.
Elso pucolas,meg majd osdzerakaskor kap fektisztitot.
A szerkezet epp egy lovaskocsi szintje felett van.
Ami erdekelne hogy milyen zsir amitol ezek a kuka teflonos muanyag perselyek nem dagadnak bele?
Majd cseresek lesznek egyszer.
150 ezret mentem vele de nekem nem jött
eladás előtti pillanat hátsó ablaknál látszik a doboz az alatt volt a tartály egy 100 litykós
Van olyan itt helyben aki egy százasért kiviszi az embert cwickau vagy hova a rákba és be is hozza kamionnal a kocsit
Az a cumi hogy kisbusszal megy x ember és amíg nincs mindnek kocsi addig nem indul a járat haza és szállást kell keresni 1-3 napra
Na ennyit nem ér meg nekem
Inkább az ár 500 ért maradék másfél Milla még jó lesz eltapsolni
Családi ótó is lenne.