Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nekem van bajom ezzel.
Eleve sok tojást eszek, a tartója, a napi 0,5-1 kiló kefír doboza pláne, a téli időszakban a fadobozos narancs doboza heti két-háromnyi, az megoldhatatlan feladat ha nem kidobnám valahová.
A boltban általában a sok buzi után nem szeretem megfogni a bevásárlókocsit, ezért az ott található papírdobozokban vásárolok, azzal is kezdenem kell valamit, nem jó ez sehogy.
Azért élhetnék pazarlóbban is
Vagy akar
Kocsiból is dobálhatnám ki a szemetet
A régi tv-t is kibobhatnám a Dvcs parton stb stb
Az utcában kb nekünk a legkevesebb a szemét a kukában mert szinte mind úgy púpozva van hogy a fedél se megy rá teljesen én meg 2 hetente teszem ki
Nekem az kissé riasztó, be kell vallanom. Nem mintha két méter mélyen a földben felébredni a tetszhalott állapotból, de akkor is.
Nem jó ez sehogy.
érdekes amiket írsz Csak szerintem amerika pont szarik mindenféle környezetvédelemre, épp ezért nem ír alá semmit mert a játékszabályok betartásával elvesztené a pozícióját a világban és küszködne a munkanélküliséggel
elhamvasztás, kertben szétszórás ennyi.
Majd nov 1-én egy szál gyertya meggyújt
Ellenben ott azért vannak környezetvédelmi szabályok némelyik szigorúbb mint az eu-s viszont a legtöbb feltörekvőben (amelyek már túl is léptek rajtunk) alig vannak ilyenek.
akkor lefordítom a te környezettudatosságodat.
mindent a haláláig használsz: mert lusta vagy új a megszokottól eltérő darabot felvenni, meg pénzt költeni rá. Ezzel pont így vagyok én is holott nekem ez pénzbe sem kerülne
Gázzal fűtök. Lusta vagy napi 2-3 alkalommal foglalkozni a fatüzeléssel, kényelmesebb a termosztátot forgatni ide-oda Nekem is ingyen lenne a fa és én is gázzal fűtök tudom mit érzel
A villanyos cuccokat leadod,l mert nem kerülgeted otthon máshová meg nem tudod kidobni
Csap vizet nem a petpalck miatt nem iszol. Egyszerűen nem szereted a cukrozott vagy agyonédesített mű lötttyöket Ahogy én sem csak én csapvíz helyett szódát iszok
nekem is újrafelhsznált műanyag kerítésem van és nem környezettudatosságból
Hanem mert nincs kedvem 3-4 évente 50 méter hosszan kerítés léceket festegetni mert 2 hét folyamatos munka sem volna rá elég

Egyébként amit leírtál a környezettudatosság oltárán nem jelent sok mindent
mert pont azokból petpalackokból lett a kerítésed amit nem te termeltél meg
amerika sem írt alá soha semmilyen környezetvédelmi egyezményt kiotóba is csak reggelizni mentek el annó
Sok mindenről lemondok
Pl én minden ruhám addig hordom amíg nem lóg ki a seggem, de kb mindent a haláláig használok
Gázzal fűtök pedig itt az ingyen fa a kertben
Nem dobálók szét semmit a villanyos cuccok jelentős többségét leadom
Lehetőség szerint csapvizet iszok hogy ne kelljen havi 300 pet palackot szétdobálni
Ezek többsége valamit csak jelent valamit
Ja és újra felhasznált műanyag lesz a kerítés

A kocsit nem számítom pedig az is környezetvédő mert azt anno csak a gazdasági okok miatt lett gázosítva
Ha minden USA lakos csak ennyit tenne már jobb lenne a helyzet
Mondjuk amilyen szemét lehúzás megy manapság a temetkezés kapcsán, lehet, a rokonokra nézve tényleg nem lenne utolsó az sem.
A kolléga a mesélte a minap, hogy a faterja a ravatalozótól olyan 50 méterre fekszik, de a tételes elszámolás szerint több, mint 20 ezerbe fájt neki a "koporsós szállítás".
Tessék, ha kettő kevés négy meg sok:
Saját kolbásszal töltve közben.
Ja, utána? Az már nem érdekel.
De amikor jön az elkerülhetetlen, egy jó kis nőstény hátán támaszkodva.
Sokan valóban nem......én mondjuk igen abban az esetben ha ez nem csak rám nézve kötelező.....ez az eu-s fokozott környezetvédelem jelentős hátrányt jelent a keleti országokkal szemben főleg kínával ahol szinte semmiféle kötelező előírás nincs vagy legalábbis nem tartatnak be így tényleg sokkal olcsóbb gyártani mint mifelénk, ha globális előírások lennének egyforma szigorral betartatva akkor simán vállalnám így viszont nem szívesen.
Lehet, pontosítanom kell, hogy tényleg nem a hilti, hanem mert én eddig azt használtam egyedül négyélűben, de az mindjárt az egész rendszertől elvette a kedvemet.
Amúgy nekem is van olyanom, amit annyit használtam, hogy a vídia úgy elkopott, hogy a fúrószár a tövében szorult, mert ott megmaradt a gyári méret. De a vídia akkor is megvolt még az elején...
kolbászba töltve?
Akkor tedd a szívedre a kezed és kérdezd meg magadtól, hogy TE lemondanál-e valamiről is csak azért, hogy majd az a déd, vagy ükunokád akit feltehetőleg soha nem fox látni és akár tróger is lehet meg börtöntöltelék is, hogy neki majd jobb legyen?
Hát látod, az nem kizárt.
Ha én választhatok, akkor úgy szeretném végezni, mint a fedezőmén.
egy kézi 5-700 as géppel nem is nagyon lehet másképp.
Én lehetőség szerint próbálom megkímélni magam az ilyen munkáktól, ha már lyukat kell fúrni az legyen téglafal vagy vályog
Én evvel a fúróval tettem már fel konyhaszekrényt kispesti panelban
Igaz 15-20 másodpercenként nyomogattam a bögre vízbe
Es kurvara nem ment könnyen
Egyenileg kb mindenki szarik mindenre
Egyrészt mert nem érdekli másrészt meg ha érdekelné akkor se tud mit tenni egyénileg
Tehát terelni kell a népet
Evvel az a hiba hogy akik tudnák terelni kivétel nélkül mind egy csibész és a saját érdekeit tartja szem előtt és afelé terel amiből neki haszna van
Az nem jut eszébe hogy az ő dédunokája is majd oxigén sátorban fogja leélni az ingerszegény életét mert ha valahova el is tudna menni akkor is palack hoz lesz kötve
Hiába lesz kimondhatatlan mennyiségű pénze és egyéb értéke kb azon a szinten él majd mint most az űrállomások lakói
ez rongyá égett
Betonpanel felújítási munkálatait kevesen vállalják A villanyszerelő haver azt mndta bármit de panelt nem Ott nem lehet vésni. Én is egy lyukat próbáltam befurni kb. így nézett ki a fúrószár
Igazság szerint egy fúrószárat úgy lehetne kímélni ha valaki közben tudná hűteni
ha viszinteset fúrsz van rá lehetőség, hogy a kollega csorgasson egy kis vizet akkor máshogy is alakulhat a történet.
Nekem volt olyan fúrószáram(mondjuk egy gyagyi), mire átfúrtam a padlólapt azt kivettem, izzott a vége. Megemeltem, hogy megnézzem közelebbről azt elhajlott
Na basszatok meg itt a 4 élű Hilti fúró
Nekem jó volt vagy 6 évig haver az első lyuknál elolvasztotta a panelban
De nem ám csak simán kitörtek az élek hanem láthatóan egész elolvadt.....

Úgy gondolom nem a hilti cucc szar hanem a felhasznaló a béna
ezekhez képest a máglyahalál megváltás volt