Igaz, de ezeken látszik is az ilyen használat! Ismerek olyat, hogy olaj és víz alig volt szerencsétlen régiswiftben, de még megy, viszont látszik is rajta, hogy nem egy megkímélt darab.
Persze: sokkal öregebbet, 3x annyi km-rel, sokkal rosszabb állapotban. Adott mennyiségű (és nem sok) pénzért a számomra legjobb vételt kerestem, és eddig úgy tűnik, hogy meg is találtam.
A swiftel is meg az összes ilyen legendásan megbízható géppel is a legnagyobb baj a legendás megbízhatóság.
Mivel "megölhetetlenek" így a tulajok kettőzött ütemben pusztítják a gondatlanságukkal.És rengeteg belét húzó szarrakás forog olyan áron hogy csak néz az egyszeri vevő.
A GLX-ekben sem 2 légyzsák van... Vezettem Vasalót és SX4-gyet is! Nekem nem annyira szörnyű a helyzet, mint neked. Magasabb kategóriás autókhoz meg ne hasonlítsunk kisautókat!
ja, és a kényelmes alsó-közép kocsik (bármelyik) 10 évesen egy fillérrel sem kerülnek többe, mint az említett full-fapados GC/AC-s SX-4. Azok eszement módon túl vannak árazva szerintem....
Manuál klímás GLX-eket próbáltunk, majd egy GC/AC-s SX-4-et is (nejemnek nagyon tetszett kívülről - amíg bele nem ültünk): tekerős ablakok (!), semmilyen központizár (csak kulccsal nyitható) hangos (!) és kényelmetlen. Utána kezdtünk el egy mérettel nagyobb kocsikat (Focus, H-Astra, Octavia, Kia Ceed, Corolla, stb. nézegetni - ezek (még alacsony felszereltség mellett is) sokkal, de sokkal tágasabbak, kényelmesebbek, belül csendesebbek voltak. Tekerős ablak, meg egyéb totális fillérb@szások ebben a kategóriában szerencsére nem is léteznek. A Kia Ceed véletlenül lett, de ez tetszett a legjobban, meg elfogadható áron számolták be a Yarist is.
Mivel "megölhetetlenek" így a tulajok kettőzött ütemben pusztítják a gondatlanságukkal.És rengeteg belét húzó szarrakás forog olyan áron hogy csak néz az egyszeri vevő.
560e km-el.