Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedsz: a németektől MOST szinte kizárólag 1,6 CRDI Ceed-eket hoznak be - ott már szabadulnak tőlük a várható szigorítások miatt.
Szemezek a Ceed/i30 párossal, de nálam az 1.4 kizárva és a dízel. Ezzel pedig a kínáltak kétharmada elveszett.
Nem!
Láttam Avensist 2 millióért, azt hiszem 2006-ost és nem volt egy szopóroller.
Igaz, de ezeken látszik is az ilyen használat! Ismerek olyat, hogy olaj és víz alig volt szerencsétlen régiswiftben, de még megy, viszont látszik is rajta, hogy nem egy megkímélt darab.
Nemmindegy?
Persze: sokkal öregebbet, 3x annyi km-rel, sokkal rosszabb állapotban. Adott mennyiségű (és nem sok) pénzért a számomra legjobb vételt kerestem, és eddig úgy tűnik, hogy meg is találtam.
A swiftel is meg az összes ilyen legendásan megbízható géppel is a legnagyobb baj a legendás megbízhatóság.
Mivel "megölhetetlenek" így a tulajok kettőzött ütemben pusztítják a gondatlanságukkal.És rengeteg belét húzó szarrakás forog olyan áron hogy csak néz az egyszeri vevő.
De azokon is buknak a legkevesebbet! Valamit valamiért. Ennyi erővel Ceed árban kapsz Passatot, Avensist stb.
A ratyik már csak ilyenek - írkálnak minden fasságot…..
Tényleg elírta ez a ratyi.
Ugyanannyi pénzért, ugyanolyan időset… …. a kisautók túl drágák 10 évesen is (már amelyik jó állapotban van).
A piac árazta be így őket!
Az még autó a mester szerint!
S classe!
A GLX-ekben sem 2 légyzsák van... Vezettem Vasalót és SX4-gyet is! Nekem nem annyira szörnyű a helyzet, mint neked. Magasabb kategóriás autókhoz meg ne hasonlítsunk kisautókat!
ja, és a kényelmes alsó-közép kocsik (bármelyik) 10 évesen egy fillérrel sem kerülnek többe, mint az említett full-fapados GC/AC-s SX-4. Azok eszement módon túl vannak árazva szerintem....
Ahhelyett hogy venntek e c classe vényóc mergát.
560e km-el.
Manuál klímás GLX-eket próbáltunk, majd egy GC/AC-s SX-4-et is (nejemnek nagyon tetszett kívülről - amíg bele nem ültünk): tekerős ablakok (!), semmilyen központizár (csak kulccsal nyitható) hangos (!) és kényelmetlen. Utána kezdtünk el egy mérettel nagyobb kocsikat (Focus, H-Astra, Octavia, Kia Ceed, Corolla, stb. nézegetni - ezek (még alacsony felszereltség mellett is) sokkal, de sokkal tágasabbak, kényelmesebbek, belül csendesebbek voltak. Tekerős ablak, meg egyéb totális fillérb@szások ebben a kategóriában szerencsére nem is léteznek. A Kia Ceed véletlenül lett, de ez tetszett a legjobban, meg elfogadható áron számolták be a Yarist is.
Ja és a kettő is több, mint amit te írtál, hogy csak mutatóban egy-kettőben.
Nem tudom, ez alkati probléma! Nekem ilyennel egy autóban sem volt bajom! Trabantban sem!
Vazze! Most írtam, hogy a GS-ben is megvolt a 7 légyzsák! A Yarisnál sem alapban adták!
A GS-ben pedig amiket a Yarisnál is soroltál 7 légyzsák, kulcs nélküli indítás, nyitás.
Kettő baz+, kettő! A próbált 2007-es Yarisban meg 7 db!
Tévedsz! A vasalóban már alap volt a légzsák! A GC-ben is!