Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hátra toltam az ülést, hogy kényelmesen, viszonylag nyújtott lábbal ülhessek, akkor egyszerűen nem értem el sem a kormányt, sem a váltót, legfeljebb akkor, ha a háttámlát függőlegesbe állítottam. nekem nagyon nem tetszett a dolog.
Azt nem tudom mélységben állítható-e a kormány, magasságban igen.
Kormány csak le/fel a korai évjáratokban. Légzsák is csak mutatóban, ESP meg nyomokban sem.... ...a rövid ülőlap miatt ráadásul kényelmetlen benne elöl (is) ülni.
Ez egy Swiftben is benne van....
Magasságállítós ülések elöl (az enyémben csak a sofőrülés volt ilyen), kihúzható kormány - na ilyenek az azonos évjáratú Swiftben nem nagyon voltak.
Tulajdonosnak mindig a sajátja a legjobb.
De azért a márkahű Renault-os kolléga eléggé megutálta a kocsiját miután látta hogy a Reanult "karbantartása" mennyivel komplikáltabb, és úgy sem volt olyan megbízható.

Szóval próbálj objektív maradni és nézz utána alaposan adott típussal mik a tapasztalatok és jellegzetes hibák.
És ne ritka típusokat vegyél, hanem amiből sok van, mert ár érték arányban ezek lesznek a legjobbak, ezekkel lesz tapasztalat, és ezekhez van minden alkatrész.
Egy éve - autócsere előtt először kisautóban gondolkodtunk - végig ültünk mindent amit lehetett. A régi ezres Yarisom nagyon pici volt, annál egy "fél számmal" tágasabb a vasaló Swift, viszont a 2. gen Yaris (2006-tól) a Swiftnél kényelmesebb, sokkal jobb kocsi, akár 7 légzsákkal, ESP-vel, minden sz@rral felszerelve. (Mi konkrétan egy 2007-es 90 lovas D-4D dájzelt vezettünk, abszolúte fullos felszereltségűt: kulcs nélküli indítás, meg az összes kacat benne volt)
Régi magyar Swift is volt 16 szelepes motorral! Az 1.6 és az 1.3.
Ez relatív! Szerintem van olyan, mondjuk nekem az elefánt Yaris nem jön be. Az 1.33-as motor pedig.... Tudom volt sima 1.3 és 1.0, de egyik sem megy úgy, mint a Swift az alap motorral. Mondjuk én vasalót inkább 1.5-össel vennék.
Akkor csak hülyeséget mondtál!
A Swift 2011-től, az "elöl-hátul" VVT-s, 1,2-es motorral lett jó: ugyanúgy (jobban...) megy mint az 1,3-as és egy literrel (!!!) kevesebbet kajál.
Viszont az valami hihetetlen sokat kibirt a stiftekben.
...sima 16V - miközben az öregebb Ignisnek már változó szelepvezérlésű volt a motorja. A Swiftbe betették a régebbi, olcsóbb motort!
Volt teljesen kocka, de az wagon R volt.
Tévedsz, nincs olyan mint a Yaris! 2005-től gyártották a vasaló Swiftet, 2006-tól a 2. gen Yarist (nekem még első generációs volt, annak is a legelejéből / értsd: echte japán). A vasaló Swift beltere sokkal(!) kényelmetlenebb a 2. gen. Yarisénál, a motorja is szarabb (sima 12V, VVT nélkül), nem megy jobban, de jóval többet fogyaszt.
Nem csak az. Nekem volt gázos, soha többet. Igaz, a régi lovato. Cimbinek octaviába a modernebb, szivott vele. Az a motor amit nem gázhoz találnak ki, sose lesz az igazi benzinesben, mindig kompromisszumos. Amugy egy csomó nyügje van, és annyival nem olcsóbb jelenleg a gáz, hogy megérje. Én szedtem szét a motorját gázosnak, a fémeken tényleg semmi kárt nem okoz elleneben mindenhol máshol. De nem koptat semmit az tény. Viszont szárazabb anyag, a membránok, gumis vackokon meg van a rendszeres használat nyoma. Ha az elögyujtást nem állitja az autóagyában akkor az is máshol jó, de szerintem a szelephézag is.
És ez így is van. Bár ez gáztól függetlenül is
mi ez tiszacipő?
valaki tud valamit a tavaly év végén beharangozott önfűzös cipőről?
Állítólag megcsinálták mint a vissza a jövőbe 3-ban volt
Az már komolyan érdekelne csak nem nagyon találok róla semmit
én úgy emléxem inkább az volt a duma, hogy a szimeringek kikeményednek
Természetesen sehogy. Mondom a gáztól elkopó motorok legnagyobb hirdetői nem használtak gázos autót
Persze, de egy sem olasz
ABSZOLÚT NEm vagyok képben velük azért volt belőle itthon kett vagy 8 évig
Őőő...az nyomná a lábam
Oké, de ez nem olyan mint amit belinkeltél gucsit.