Ha hátra toltam az ülést, hogy kényelmesen, viszonylag nyújtott lábbal ülhessek, akkor egyszerűen nem értem el sem a kormányt, sem a váltót, legfeljebb akkor, ha a háttámlát függőlegesbe állítottam. nekem nagyon nem tetszett a dolog.
Kormány csak le/fel a korai évjáratokban. Légzsák is csak mutatóban, ESP meg nyomokban sem.... ...a rövid ülőlap miatt ráadásul kényelmetlen benne elöl (is) ülni.
Tulajdonosnak mindig a sajátja a legjobb.
De azért a márkahű Renault-os kolléga eléggé megutálta a kocsiját miután látta hogy a Reanult "karbantartása" mennyivel komplikáltabb, és úgy sem volt olyan megbízható.
Szóval próbálj objektív maradni és nézz utána alaposan adott típussal mik a tapasztalatok és jellegzetes hibák.
És ne ritka típusokat vegyél, hanem amiből sok van, mert ár érték arányban ezek lesznek a legjobbak, ezekkel lesz tapasztalat, és ezekhez van minden alkatrész.
Egy éve - autócsere előtt először kisautóban gondolkodtunk - végig ültünk mindent amit lehetett. A régi ezres Yarisom nagyon pici volt, annál egy "fél számmal" tágasabb a vasaló Swift, viszont a 2. gen Yaris (2006-tól) a Swiftnél kényelmesebb, sokkal jobb kocsi, akár 7 légzsákkal, ESP-vel, minden sz@rral felszerelve. (Mi konkrétan egy 2007-es 90 lovas D-4D dájzelt vezettünk, abszolúte fullos felszereltségűt: kulcs nélküli indítás, meg az összes kacat benne volt)
Ez relatív! Szerintem van olyan, mondjuk nekem az elefánt Yaris nem jön be. Az 1.33-as motor pedig.... Tudom volt sima 1.3 és 1.0, de egyik sem megy úgy, mint a Swift az alap motorral. Mondjuk én vasalót inkább 1.5-össel vennék.
Tévedsz, nincs olyan mint a Yaris! 2005-től gyártották a vasaló Swiftet, 2006-tól a 2. gen Yarist (nekem még első generációs volt, annak is a legelejéből / értsd: echte japán). A vasaló Swift beltere sokkal(!) kényelmetlenebb a 2. gen. Yarisénál, a motorja is szarabb (sima 12V, VVT nélkül), nem megy jobban, de jóval többet fogyaszt.
Nem csak az. Nekem volt gázos, soha többet. Igaz, a régi lovato. Cimbinek octaviába a modernebb, szivott vele. Az a motor amit nem gázhoz találnak ki, sose lesz az igazi benzinesben, mindig kompromisszumos. Amugy egy csomó nyügje van, és annyival nem olcsóbb jelenleg a gáz, hogy megérje. Én szedtem szét a motorját gázosnak, a fémeken tényleg semmi kárt nem okoz elleneben mindenhol máshol. De nem koptat semmit az tény. Viszont szárazabb anyag, a membránok, gumis vackokon meg van a rendszeres használat nyoma. Ha az elögyujtást nem állitja az autóagyában akkor az is máshol jó, de szerintem a szelephézag is.
mi ez tiszacipő?
valaki tud valamit a tavaly év végén beharangozott önfűzös cipőről?
Állítólag megcsinálták mint a vissza a jövőbe 3-ban volt
Az már komolyan érdekelne csak nem nagyon találok róla semmit
De azért a márkahű Renault-os kolléga eléggé megutálta a kocsiját miután látta hogy a Reanult "karbantartása" mennyivel komplikáltabb, és úgy sem volt olyan megbízható.
Szóval próbálj objektív maradni és nézz utána alaposan adott típussal mik a tapasztalatok és jellegzetes hibák.
És ne ritka típusokat vegyél, hanem amiből sok van, mert ár érték arányban ezek lesznek a legjobbak, ezekkel lesz tapasztalat, és ezekhez van minden alkatrész.
valaki tud valamit a tavaly év végén beharangozott önfűzös cipőről?
Állítólag megcsinálták mint a vissza a jövőbe 3-ban volt
Az már komolyan érdekelne csak nem nagyon találok róla semmit