Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb. igen. Fiatal voltam és bohó, no meg kellett a pénz
Egyébként nagyjából ugyan ez volt a szitu. Az előzés még egyenesben kezdődött, helyem is volt, be is láttam hova megyek, csak lefostam a kanyarból felbukkanó dömpertől.
Dmz ben van. Akkorse?
Általában a 8000 port szokott lenni
A routeren.... a router nem nyitja meg a 80-as portot kifelé, rögtön megtörnének....
Azt hol tudom megnézni, hogy melxik porton van? A dvrnél pont ez a gondom, hogx tudom a 80 at használja, mégse érem el kintröl.
Mit jelent az itt? Melyik városban héderezel?
Jól értem, kielőztél egy buszt egy jobbos kanyarban? A busz kitakar mindent, a kanyar azon ívén vagy, ahonnan a legkésőbb látod meg a szembe forgalmat. 16 évesen a kikúrt menő Gilera-mal sem mertem volna megkockáztatni egy kanyarban előzést...
Nem azért, mert olyan bölcs voltam, hanem mert a saját életemet viszonylag igencsak féltettem.
En nem pecazom, de jópár éve nagy divatja volt ezeknek a fullos pecató kiepiteseknek. Körbe új bérelhető kis házakkal. Melle építettek egy rendes házat, azt kapta meg ő....
amúgy csak ininek mondva, a “szerencséért” tenni is kell. Laci qrva sokat dolgozott, sok emberrel jó kapcsolatot epitett és így szólt az egyik ügyfél neki... szóval nem otthon ülve várta a csodát...
Hol?
Itt a környéken nincs, pl a velencei tó meg messze van....
Hol van ilyen halőri állás?
Miért nem leszel halőr? Az 99%-ban nyugis meló a szabad ég alatt, 1 %-ban meg terrorizálhatod a haltolvajokat rendőri kísérettel. Plusz adott vízre ingyen területi engedély, stb.
Ratyiknak nem ajánlom e cikk olvasását!
https://totalcar.hu/magazin/ve...
Nem kell rákeresni kézzel add hozza és az app elmenti
Az app-t is a cloud-t használja.... amikor megadod a cloud hoztafereseder add meg a portot is... [név].zyxel.me:[port]
Nekem iphonon rögtön belép és mindent látok
Azon probáltam. Többnyire sikerül. Ip alapján nem mindig, zyxel.me ugy tünik jobb.
jó neki...
a marha Az a világ legjobb szakmája Mészáros már fent van vele Forbersten 1,1 mrd dollárral
:) nem bonyás a beállítás, de ha wifi-n voltál, akkor a belső ip-n találta meg... próbáld meg 4g-n is...
nem értem honnan szerezted ezt a videót
Ez az egyik nyaralóm kocséron Különben meg nem elefántcsontváz, hanem az alkonyat című filmből az egyik farkasembert löttem ki
Az,meg hogy engedélyem nélkül nagy nyílvánosság elé tártad az intim szférám, minimum btk Majd apám megmondja hanyas számú
? csak elszaladt volna alóla a motor, a nóta vége kb. ugyanez lett volna.
Nagy tudással és sok gyakorlattal rendelkező motoros tudja egyáltalán használni (helyesen) a hátsóféket. Az utcai motorosok nagy része egyáltalán nem is használja, tudomást sem vesz róla, mivel nem érzi a hatását az elkönnyült hátsókeréken.
Valamikor régen néztem itt fent videót "örűlt görögök" néven futott Volt vagy 4-5 része. Valamelyikben pont driffteléssel szórakáznak. Oda teszik a motort ahová akarják. Nos 1000-ből ha egy ilyen motoros van. Ez a szegény srác nem volt benne az egy-ben. Legyen neki könnyű a föld...
Ugy néz ki müködik:)
Köszi. Azzal már találkoztam, megnézem.
letöltöd a zyxel cloud app-t és mindent látsz.. képet is stb...
ez ilyen....
Jó éjt gyermekeim testvéreim!
http://youtu.be/t7qycC1TzjY