Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a Lancia belteréhez sehol nincs, pedig bőven 10+ éves az a kocsi, de valóban nem rossz, egyre szebbek a Kia-k.
Értelmes beszélgetés folyik, miért nem tetszik ez neked? Miért akarod bomlasztania közösséget?
Igen.Szajkózza az internet fő megmondóinak a véleményét.Semmi élet nincs neki csak a net.
Csak arra céloztam vedd meg ami tetszik, legfeljebb szopsz vele, de megvetted, amit akartál.
Nem,rólad te pedofil genyó.
Csak ezt az ocsmány zongoralakkot felejtenék már el a gyártók!
De még a kamera / gps nélküli fapados is szép:
1790 kg a legkönyebb verziója, minden extra benne van, amire csak gondolhat az ember, számomra felesleges is. Túl nehéz az a hajó, a 2.0 tb motor kelletlenül mozgatja, magas fogyasztással, a 2.4 Jtd már kellemesen elbírja, de az meg ugye nagy és öreg dízel.
Az újabbak nekem is nagyon bejövősek (van a cégnél egy fullextrás, navis, tolatókamerás, másfél éves Ceed kombi), állat jól néz ki a műszerfala, és még sokkal jobb az ülése mint az enyémnek.
Az újabb Kia-k belseje nem is olyan rossz, van bennük egy kis fantázia, másabb, mint egy japán autóban. Szimpatizálok a Kia-kal.
Legyen tököd, vedd meg a Lanciat!
lemaradt: a Focus viszont tetszett.
A WRX-ekre ez igaz lehet, de ott nem is találsz gyárit.
A 10 éves Ceed belseje is puritán - érdekes módon valahogy mégis sokkal barátságosabb mint akár az - ugyanilyen idős - Octavia, akár a H-Astra beltere: ez utóbbiak túl komorak, "németesek".
Subaru-k boxerjairól az a hír járja, hogy 300-350 ezer km körül a fekvő hengerek miatt hordósra kopik a henger, elkezdődik az olaj csipegetés. Subaru-s ismerősöm nincs, így ezt csak mende-mondának érzem.
Magadról beszélsz te troll?!
Minden valószínűség szerint nem is fogom merni bevállalni a Lancia Thesis gen1-et egyik motorral sem, marad a Ford Mondeo egy becsületes 2.0 benzines motorral. Ha felhajtok egy szép és jó állapotút, azzal a konstrukcióval nem nyúlok mellé.
Kényelemben és a beltér látványában többet fog adni, mint egy ugyan ilyen kategóriás, ugyan ilyen korú japán autó.
Az 1 milliós Mitsubishi-knek is valami rémületesen puritán a beltere, nézegettem többet is a hahu-n itt az egyik kolléga ajánlására, de mintha egy 90-es évek eleji autó beltere lenne. Ebben semmi leszólás nincs, csak nekem ez tűnt fel.
Tegnap este amnesztiát adtam neki - úgy érzed hiba volt?
Vagy megvárom amíg leeseik az új 1.4 turbósok ára. Azok tetszenek és jól is mennek, addigra a megbízhatóságuk is kiderül.
Tényleg a pedofil buzi BTK lovag agymenései mennek nonstopp?
Há nincs ennek élete?
Csak azért említettem a középkategóriát, mert az még jobb. Mondjuk nekem se kéne, mert feleslegesen nagy.
Most nagyon megkímélt autóra vadászok, bőben 100 ezer km alatt és a vicces, hogy nem is olyan ritka, lehet találni. 2012-től nézegetem őket.
Akkor félre értettelek, bocs... 1,6 benyás tényleg alig van, azok is drágábbak.
Úgy értettem, hogy számomra vesztek el, a kínáltak többsége dízel vagy alap motoros, nekem pedig 1.6-os kéne. A CRDI felejtős, vegyen az, akinek 2 anyja van.
1., Nem volt 2 millióm (1.0 milla + a 18 éves Yaris, kizárólag beszámítással)
2., 10 évesnél (akkor 2008) és 150 ezer km-nél húztam meg a határt, vezetett szervizkönyvvel természetesen (a Yarishoz is adtam!)
3., Semmi szükségem egy Avensis méretű autóra, még a garázsomba sem tudnék vele beállni ( a Ceed-del is nehézkes).
4., Nekem dízel nem kell (utálom, és keveset is megyek), a nagy benyások meg sokat fogyasztanak.

Más kérdés?