Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lenne rossz valami idegőrlő monoton adatbázis létrehozás-kezelés, ami dögunalom és senki sem szereti
pl anno disznóvágáskor mindig én válogattam a rizst mert szerettem vele bíbelődni......
Akkor a kis corsát, hogy akarod eladni?
home office?
nem beszélek emberekkel, szóval csak viberen lehet érdeklődni a boltban
Init felveszed viszi a boltot te meg baszat6tod neki.
Ahogy nezem evente kb 8000 megvan, majd ha nyugdijas leszek vagy kirug a fonok tobb idom lesz.
Ráérsz ne kapkoggyá.
Tudja a fene, egy zvmx ment ra, es eladtam a motort. Most kiderul mert ha nem lesz gebasz megnezem mit tud a bugyimotor 100ezer km nel. De az meg 10 ev.
egyiket szinte lehetetlen az hardox anyagból van, az ha cserélgetném időben a láncot kibítna 150 ezret is annyit az lc4 se bír ki
Rk 525 gxw (arany) van fent 300 km után spannoltam egy kicsit rajta azóta nem kellett 7ezret futott eddig lánc spray-vel.
Legalább addig élj míg elkoptatod az összeset !
A KTM-renén is azt fogok tenni. Annyit találtam hogy a gxw meg az xso is ugyanúgy 4000N szakítószilárdságú, a zwmx meg 4780, a vx meg 4180 tehát azok erősebbek, na de a szakítószilárdság nem jelent sokat itt

Xso meg az gxw között csak a tömítőgyűrű lehet a különbség ?
nekem a régi cégnél vágták ki tök hivatalosan, igaz a gépidő kicsit olcsóbb volt a dolgozóknak
de szerintem külsősnek se lett volna sokkal több mint egy ezres, egy egzresért porfestik bármi színre aztán van 2 ezerért egy lánckerék
nekem van itthon vagy 5 db amennyit motorozok mostanában ez kb 60-70 évre elég lesz
Cz nincs az unixban és annál egyszerűb nincs mint hogy itthon a fotelből lerendelem reggel és délután már ki is hozták
Hát én nem fogok tökölni vele lusta vagyok keresni embert aki kivágja meg olyat aki megrajzolja.
6000ft, adják a kezembe és ha szar, küldöm vissza.
A gxw volt a gyari lancom,46 e nel csereltem de szerelo szerint kar volt.Nrm volr meg rossz.Nem kancolajzos csak spray .
a hátsót vágatni kell, sokkal olcsóbb, nelem az lc4-re 700ft volt a vágási pénz kb 2 éve
Nem tom csinálnak e mást is de mi enduróba szeressük a czetkát,qrva sokat bír!!
A did lánc most kb annyival drágabb hogy a különbségből majdnem megveszem a lánckerekeket ez azért már elgondolkoztató csak nem tudom hogy melyik típus lenne a legjobb egy 110lovas cbrf-re meg a 990-re
rk....... egyik ujjam mindig gyorsabb
havernak az xl hondán kr lánc volt nekem did
kb egyforma volt minden részük: strapabíróság, ár
Azért Lassie-hez is kell egy kor
csak azokra vagyok irigy akiknek valami baszott nagy szerencséje volt és bejött az élet, én örökké valami szopóágon vagyok és 10 esetből 9x önhibámon kívül
pénzre meg kocsira meg hasonló dolgokra sosem
RK láncokkal nincs valaki képben ? Az 525 xso és gxw milyen motorteljesítményhez ajánlott? Vagy hogyan lehetne pl a DID-hez hasonlítani ?
Egy 15 ilyen fitnesspicsa hajthatna generatoros bicikliket.