Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem egyszerre gondoltam csak dátumilag.
Pedig egyetlen előnye hogy nem kristályosodik ki, vagy csak nagyon nagyon lassan.

Tavaszi vegyes vagy ha az ember tud galagonyát az a tuti
Te most tényleg a ratyedlivel vitatkozol, mintha akarna bármi értelmeset mondani?
Hát, ha futóversenyben adsz neki ennyi előnyt, akkor soha nem éred utol
az akácméz mindíg favorit lesz
Mennének inkább szobára.
Repcére nem célszerű települni ha az ember az akácra pályázik, márpedig az akácméz értékesebb, most.
Ismét bizonyítottad,hogy ehhez sem értesz!
Szerinted mivel kezdődik a szezon és mivel lehet végig turnézni az országot?
Repce és akác.
De erről ini többet tudna mondani!
Kawa, a Vara becsapós, egyöntetű vélemény, hogy dögnehéz a köbcentihez képest és iszonyú magasan van a súlypontja a többi nagy endurohoz viszonyítva. Masszív, megbízható darab, műszaki hibát semelyik tulajtól nem hallottam.
Még a végén rászoksz a kényelemre, ennek mindegy milyen rossz az út!
Gratulálok a szép új motorodhoz, mindig jó szerencse kísérjen vele és egyben érj haza!
Mennyi km van benne amúgy?
A szar is jó,több 100 milliárd légy nem tévedhet!!
Nem mondtam,hogy tudatlan csak némelyek eladják magukat!
Nem viziónálok végeláthatatlan akácosokat csak baromságnak tartom ezt a boszorkányüldözést amit mostanság folytatnak!
Miközben a bálványfa burjánzik,a kaukázusi medvetalp (ami égési sérüléseket és vakságot okoz) terjed, stb.
Semmi baj nincs az akáccal ,persze ezt is megfontoltan ,átgondoltan kell telepíteni,kordában tartani mint minden mást is!!
Ne szarjál be előre - úgyis csak kaktuszt fogsz kapni, análisan!
Sok allergiás is meg tudja enni, mert nincs benne virágpor... tehát jó. Majd ha elterjed a császárfa, nem lesz tiszta akácméz.

A többi része meg... nekem semmi bajom az akáccal, az erdészek azért vannak hogy vigyázzanak az erdőkre, nemzetiparkokra, szépen irtsák ki onnan az akácot.
De mellette is szól sok érv, nem úgy mint a nagyrabecsült migráns barátaid mellett...
Nem kell, nem szeretem a vágott virágot!
Pipitől majd kapsz virágot is.....
Az is mert olyan szép vagyok!
Rád csak a nőnap vonatkozik
Köszönöm!
Érvelnek itt a mézével, mintha másnak nem lenne.
Pedig zenéket linkelek több 10 millió ember nem téved!
Annyira azért nem tuti a méze, legalábbis az én szememben, mert nincs benne jóformán semmi. Az egy tiszta cukorszirup, persze a méhek mindig belevisznek ezt-azt, ugye most azt akarják elérni hogy a bevizsgált akácmézben még kevesebb legyen a minimális pollenszám( kínai mézet vagy glükozszirupot etetnek éjjel, hordásidőben a mégekkel)

De amíg 2000-2500 között viszik üvegezve a kilóját nekem mindegy
Akkor Molnár V. Attila is tudatlan az egyetemen?
Kossz.
Szerelme belém ez a ratyi! Pedig veled jár...
Kredencke hozzád se szóltam, te találtál be mindenhol ja és Btk. 226. § (1)