Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idomot lehet gyártani akár otthon is
amíg ép csinálj róla lenyomatot aztán üvegszál+ műgyanta tudsz csinálni akár a garázsban is
Előzd meg a problémát: építsd át nakeddé, még a "tervezett" elesés előtt....
Mondjuk az nem hiányzik. Tanácsodat szigorúan megfogadom.
Enyémen is van gomba, átfúrták hozzá a méregdrága idomokat. De alig nyúlik ki az idomból, vagy nagyobb gomba kell, vagy valahova felhegedülni egy értelmesen megtervezett bukócsövet.
Ha ezt megborítom, adhatom le a vasba, erre nem fogok idomokat találni, sem tükröket.
nem kell elesni vazzeg
a bukókeret azért nem kevés lábat tört ám már el
nekem is volt az endúrón, de ahhoz rendes csizmát hordtam
Pont az idomos motorok azok, amikre lehetetlen, de legalábbis qwa nehéz bukógombát is tenni, nemhogy keretet. Legalábbis esztétikai ÉS fizikai rombolás nélkül. Ezért az én véleményem az, hogy inkább megpróbálom nem felborítani és akkor sokáig jól néz ki. Ha még teszek rá bukócsövet, akkor már alapból szarul néz ki. Az enyémen legalábbis nem tudnék olyat elképzelni, ami tetszik. Gomba van rajta, de azt sem én tettem rá.
Futózni / trélerezni a Clam szokott - de előtte rommá töri a gépét.....
Haver, 360 km-t lábon hoztam haza úgy, hogy életemben először ültem rajta...szerinted futózok?
Tedd fel futora.
Hallottam motorosokról, akiknek ez a hóbortjuk. Amúgy a Futura-n ritka és drága a visszapillantó, kéne terveznem egy akkora ordas bukó keretet, ami nem engedi leérni a tükröket.
Van bukócsövem. "Az ellen nem véd", de a helyben felborítástól igen. Már csináltam!
Mindenképp. Nekem pl szokásom minden motorom álló helyzetben felboritani féléven belül
De, oldalkereket.
Sörizom....
," viszont amit felszedtem pluszba az idök során arrol nem a ruha tehet. " No és az 98%-ban nem izom!
Motoros téma:
Ti nem féltitek a motorjaitokat egy elcsúszástól? Idomos és naked gépen sem kell sok, csak 30-cal elcsúszni egy körforgóban és a motor egyik fele le van bombázva. Ti használtok valami bukókeret, bukógomba cuccot vagy a jó szerencsében bíztok?
Meg a cola is jobb.
Eddig semmit nem kellett módosítani, viszont amit felszedtem pluszba az idök során arrol nem a ruha tehet.
Van amit boltban elötte, van amit méret alapján. Ott azért adnak rendes méreteket is, nem ugy mint itthon ahol az L se mindig akkora mint az otthoni.
Javagyugy.
Egyik sem volt különb, ebben is egyet értünk.
Minek azt?...amíg van Cölöp és hozzá hasonlók tök mindegy mekkora a holmi úgy is rám igazítják....igaz, kb. annyiba kerül mint maga a ruha.
Hogy probaljatok fel?
Én is onnan szoktam rendelgetni. Ha akciós akkor böven jobb árban.
Itt?...nem...