Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiengedsz egy 3 hetes nyulat a következő estét sem éli meg, ez 100%
az otthoni szarakodás meg 99% mert hallottam olyanról akinek sikerült
Hát akkor,hogy lett volna belőle tanulmány? Sztivinzon sem tudta volna feltalálni a gőzmozdonyt, ha a kísérletek közben kazánrobbanás előtt lecsapolja a gőzt
Óvatosan az önfényezéssel, sűrűn megjelensz csak úgy bunkózási céllal, beszólogatva. Engem semmilyen ilyesmi duma nem hat meg, mondtam, hogy sörözhetünk, de ha innen valaki más megtalál téged, abban lehet nem lesz köszönet.
Nem érdekel mit ír.
Nekem nincs velem, se egyikőtökkel bajom, csak ha úgy van megmondom a tutit. Amit néha nem jól kezeltek. Oké Ini egy beteg elme, szóval ő kivétel.
Aha Azért miután 8 óra munkával a katasztrófavédők kihámoznak a sajt alól ezt amit írtál még el kellett volna mondani a főnöknek is
Ilyen sajnos előfordul, hogy művelési területre bújik meg. A vadnyúl befogási kísérletet értem, egy próbát megér, de ha látnám, hogy inkább összeveri magát, de akkor sem bírja a bezártságot, akkor csak kiengedném szerencsétlent, had menjen.
Pedig jo lenne.Odavalo.
találtuk a szőlőben
sajna ha épp ott van és pl telivered a permetezővel utána az anyja le sem szarja
még általános iskolás voltam de emlékszem rá hogy full zakkant volt pedig tettünk be pár kéve szőlő venyigét is tesztnek hogy elbújjon közéjük
de ahogy bementél hogy adj neki kaját-vizet vagy csak valamit bedobtál megkezdte az őrült futkosást
nem azt írta, hogy bezárna téged a disznóólba és csak akkor kapnál enni-inni, ha nekiszaladásból fejjel kiütöd az ólajtót
Csak te nem szívlelsz engem, bennem haragot találni olyan, mint sivatagban vizet.
Te vagy kretén.
Es ratyedli.
A saját fejével kezdhetné az ilyen ember.
Laligátorral nem szívleljük egymást, de az állatokkal kapcsolatban hasonló a nézetünk és ha tényleg azt csinálta ez a szerencsétlen, amit írt, akkor örülök, hogy tiltva van.
itt azért a polcokkal is volt baj rendesen mert hogy megnyaklik és beborul egy szakasz az rendben van de az hogy elmegy a borulással több tíz métert plusz a mellette lévő sorok is bedőlnek az nem a targoncás hibája
valamivel el kellett ütni az időt
Ezt írta? Na ezért tiltottam, igazi kretén.
sz@r mi,hogy nem láthatod Letiltottad a legjobb csávót
Most pl. segítünk neki Hogy hová menjen vagy hová ne menjen dolgozni
Komolyan azzal próbálkoztál, hogy a vadnyúl odúból kiloptad a pár napos kisnyulakat, meg egy vadon élő állatot ketrecbe zártál és nézted, ahogy szétveri magát kínjában?
Betettem egy jó témát, erre iniről beszélek.
azt meg, hogy miért nem megy el targoncásnak megértem
Nagyjából így kezdődne az első napja
https://nuus.hu/bulvar/0307/ne...
látom ehhez nem értesz
amúgy mindent megpróbáltam amit lehetett
a vadnyulat lehet, de azt nem lehet tartani ketrecben, próbáltuk többször is, megzakkan
fácán, vadkacsa elvan, azok meg is szokják az embert de a vadnyúl nem ha egész kicsinek hozod haza akkor sem
volt amit injekciós tűvel "szoptattuk" hetekig mire enni kezdett de ahogy nőtt egyre idiótább lett végül elvitte valami szívgörcs, anagyobbak meg addig mentek neki az ólnak amíg ki nem múltak, pedig ezeket a régi disznóólban póbáltok tartani ahol azért viszonylag sok a hely
a házi nyulat már senki sem veszi át pedig volt idő amikor pár hetente 50-100db adtunk le
a tápot is már egyből a házhoz hozták ilyen fél ifányi mennyiségben
aztán beszüntették az átvételt hogy nem kell az olasznak
most már a táp is aranyárban van, nem is érné meg elkezdeni nagytételben
anyáméknak még most is van mindig pár darab, de csak otthoni célra
csak már nincsen. 8-10 éve rengeteg élőnyulat fogtunk be 2 napos nyulbefogásnál 1200-1500 db ment a rámpára kifelé az olyaszoknak. Már nagyon nincs élőnyúl befogás, mert egyrészt elfogytak az egybefüggő területek ahová egy kb. másfél km-es hálót ki lehet feszíteni, de a mezőgazdaság korszerűsödésével és a vízháztartás átalakulásával eltűntek az élőhelyek ezzel együtt a nyulak is meg a fácánok is
Locsolni próbáltad már? Meghálálja!