Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, csak tudás nélküli okoskodónak.
Nem roma, cigány!
Ne cukrozzuk már a taknyot ha kérhetném.
Talán nem, de a meg lévő retkekhez ne tegyünk már hozzá!
Debrecen a legjobban fejlődő városok egyike!
Ja és nem most léptek le, hanem már évekkel ezelőtt.
Próbáld ezt Debrecenből.
A szeretet hirdetem, szerinted az faszság?
Rettegek?
Mert nem tartották fontosnak a fórumot annyira hogy amint betelepültél és nyomtad a faszságaidat leléptek.
Hidd el nem véletlen rettegsz a személyes találkozótól.
Ott kit nem? Mellesleg most egész kellemes az LFP, kivéve bogyikát.
Azé küldtek el az anyádba többször is az lfp-ben.
Ocsmány, undormány! Ez már nem vese, hanem disznóorrlyuk.
http://youtu.be/o72OlCUA8zw
Dehogy mindenki, sokan szimpatizálnak velem!
Ember,mindenki ratyedlinek tart,ő szerintem főleg.
Ahhoz nekem még fel kell szernem 20-30 kilót, mert nem fogja érzékelni, hogy rajta ülök és letilt.
1600 tetszik, de elg nagy batár ha szarabb az ut. Majd egy tesztet én is tervezek.
Ebben teljesen igazad van. Én áprilisban megyek teszt vezetésre, a K1600gt-t is meg az R1200gs-t is ki akarom próbálni. Nem érdekel, hogy páran megcsömörlöttek az eladási és reklám cikkektől, ha tényleg ennyire kurva jó gépek a kategóriájukban, akkor teszek a hype-hiszti témára, a következő egy R1200gs lesz.
Futura sem szereti a toldozott-foldozott utakat.
A beépülés nem játszik?! Lásd. stadion meg lópech....
Vazze ez a mézbuziság.
Ezen még nem gondolkodtam, eladni meg nem mertem egy ismeretlenért a zzr-t. Inkább egy ócsóbb teszt példány. Bérelni horror és az se lesz olcsobb mintha ezt eladom.
Ratyedlinek tartasz?
Szerintem meg a leghokibb az akác méz íze
Magában szinte semmi íze nincs
Ha a tavaszi vegyes és az akác felesbe van az a legjobb
De a vaddohány+akác keverék is jó
A leg karakteresebb nagyobb tömegben termelt méz a vaddohany , ami érdekes hogy külön szinte nem is kapni boltokban (selyemfű)
Értelek, csak a megfontolt és kordában tartás gondolkodás nincs.
Körbe nem is annyira, de ha nem föutvonalakon mész ott vqnnak vacak helyek, ellenben szépek
Norbu asszem 1290 adv-t vett.Neki bejött.
Pedig ugyan ilyen súly mellett több erőt, nagyobb kényelmet és komolyabb felszereltséget ad.
Egyenlöre, aztán majd lehet mindkettö megy s lesz egy ami mindemre is jo de most még az se biztos hogy jó ez a müfaj.