Nagyonegyszerű, nyitott szemmelj járj, és nézd a többi motorosty a pár éves mugen ruhák szarrá vannak kopva. Ez nekem mindent elmond.
Inkább kiadok 200ezret a ruhára vagy 250-et mint 150-ért vegyek egy szart.
Aha, és ha a röpkörzetben van 3-4különböző tulaj akkor mit csinálsz ? 100-ból egy paraszt szól, őt nevezzük földművesnek de a többi az baszik bele.
Úgy van vele “ha ő nem vegyszerez, nem csáváz akkor a méhnek nincs mit enni” ès ebből a gondolatából ki se tudod zökkenteni, hiába mondod neki példának kínát, hogy kinyírták a rovarokat és kézzel porozhatják a fákat...
Minden félét beszélnek nekem, hogy bőrt ne már hideg, textilt ne mert lobog meg mindenféle duma. Az a tervem, hogy egy picivel bővebbet veszek, hogy ha kell, vastagabban is alá tudjak öltözni, mert március végétől október végéig ezt használnám.
Ne terelj ratyedli azt írtad hogy:
"Nem tartanak alárendeltnek? Te találkoztál már eggyel is? Értemén, hogy itt élsz a neten, de nézz már ki a nyolckerbe."
Tehát van saját tapasztalatod ezen a téren,és van velük kapcsolatod.
Ez mind tény tőled.
Összeadtam a csicskájuk vagy.
Figyi okában láncolnak le vagy deréknál?
A dakotákkal is kurvasok a baj,de azok legalább nem tartanak hivatalosan alárendeltnek ha nem a vallásukhoz tartozol.És nem robbantanak fel.
Lehet kirabolnak .
Inkább kiadok 200ezret a ruhára vagy 250-et mint 150-ért vegyek egy szart.