Nem fitness terem az vazze
Jöjjön a kuncsaft hozzád
Ha akar valamit úgy is megkeres
A pulzusszám érthető engem is felbasz a sok hülye pedig itthon fekszek egész nap
Jó buzi a főnököd
Egy bútorboltban üldögélni nem nehéz feladat
Igaz azt a pár idiótát el kell viselni aki mindig mast akar ami van
Bár amikor mi vettük a gardrób szekrény akkor odaadták a prospektus és nézzük meg milyen színt akartunk
Én akkor ledőltem az egyik kanapéra aztán agyaljon az asszony nekem minden mindegy
Ja és akkor megcsinálni 10 lézer gépen.....
De akár osztrák és német gépen is meg tudom csinálni és ott elrejteni
Szóval ha nagyon akarom a Tóth Jóska akkor is buzi lesz
Az előre gondolkodás nem mindig elegendő, kell hosszútávú terv, és kell tudni gazdálkodni valamelyest a pénzzel. Vannak ismerőseim, akik elég jól keresnek és mégsem boldogulnak. Egyszerüen elfolyik a kezükböl a pénz. Hosszútávra nem gondolkodnak, mert sose térül meg meg addig amugyis kifizetik apránként szöveggel jönnek. Én nem bántam meg a napelemet se eddig, a következö lépés a höszivattyú lesz. Igaz, ebben azért nagy segitség a nagyker áron hozzáférés meg a beszerelés ingyenessége. De azt gondolom az energia ára felfelé fog mozdulni és olcsóbb nem lesz.
Módosítanám.
Van aki nem tud előre gondolkodni, inkább elkurvázza
Nekem ebből van házam, ebből futja villanyautóra, és ha veszít is értékéből a pénzem van egy csomó olyan beruházásom amitől jobban fogok élni mint az aki nem tudott előre látni.
Nem túl jó a hasonlatod, mert a telekhatár esetében hívok egy földmérőt és kiméretem. Csak itt jó esetben lenáciznak - mintha akár le sem szarnám - ha te földmérőnek jelentkezel.
A Tóth Jóska esetében, ha gázkromatográfos vizsgálat, a kézírás és más körülmények arra engednek következtetni, hogy egy és ugyanazon személy írta és ugyanakkor, valamint megbüntetnek, ha nyilvánosan megvakarod a fejed, hogy hogyan is van ez akkor most? akkor én már sejtem, hogy a Tóth Jóska nem biztos, hogy buzi, lehet, csak nem akart fizetni a semmiért a buzizónak.
Nem tudom mi lehet az igazság mert nem voltam ott
Ezek a becslések még olyanok amikor a 2 szomszéd vitatkoznak a telek határon ha egyesével hallgatod őket mindkettő igazat mond és meg is vannak a bizonyítékok
De az igazi igazság sokszor közelében sincs egyik verzióban se
Én a múlttal és a történelemmel mindig úgy voltam hogy semmit sem hiszek el nem is érdekel.. mert nem voltam ott így mondhat bárki bármit
Pl ha én beleíratom 100 saválló lemezbe hogy a Tóth Jóska buzi és ezt gondosan 100 különböző helyre eldugom és ezt megtalálja egy bàrki 5ezer év múlva mire gondol?
Hát arra hogy egy csomó bizonyíték van arra hogy a Tóth Jóska buzi volt
Kb ilyen az összes írásbeli bizonyíték a múltból
Amúgy régebben még volt kedvem vitatkozni ezekről, mindig megkérdeztem, hogy mennyi volt szerintük a halálmenetnek nevezett távolság, jellemzően soha, senki nem tudta megmondani, vagy elképesztő butaságokat valószínűsítettek, meggyőzve engem arról, hogy akik vitatkoznak, azok általában teljesen fogalmatlanok. Akik kicsit is utánaolvastak a témának, azokkal meg nem kellett vitatkoznom.
Jöjjön a kuncsaft hozzád
Ha akar valamit úgy is megkeres
A pulzusszám érthető engem is felbasz a sok hülye pedig itthon fekszek egész nap