Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ma voltam egy peca boltban, beszéltem a boltossal azt mondta akasztóra( ott van mellettünk) is kellet csatorna őr
igazság szerint meg is volt ki lesz a csatorna őr csak mivel állami cég pályáztatni kellett az állást
de teljesen esélytelenül indult bárki.......
ennyit a fasza melókról
halőr állás nincs, egy halas csárdához el lehetne menni mindenesnek apróért félig feketén, és jó szar melót kell csinálni, pl a lehalászások elég nagy szopások
ha minden igaz összejön a fenntartható súly némi kajázási szokás váltással, úgy hogy ne kellejen sokat nélkülözni
egyedül a listes temékek 90% nem eszem meg amit eddig
bár már 2x azt hittem siker lesz, a súlycsökkentés sikeres is volt csak után amindig elkurvultam
Te kivagy?
100 körül megállnék,de a 110 se lenne rossz.
A Mugen szerintem ár-értékarányban verhetetlen, de nem egy Alpin szint.
Ne viccelj, persze, hogy jobb.
Na wikiről bemásol valamit, de szerencsétlen vagy.,
én már csak olyan 136 felé vagyok, márciusig 135 a cél, aztán egy októberig pihenő majd év végéig 130
jövőre ismét -10 a cél
vissza akarok menni szép lassan olyan 110ig, akkor még atom voltam de az az ért mégsem 150....
110alá nem szereték szerintem akkor már nagyon nagy volna a bőröm aztán úgy néznék ki mint a sharpei kutya
Ügyvédjét?
Szerintem az a saját mamája lehet, akinek a szoknyája mögé bújik.
Ezt mondjuk neki sokan.Állítólag beszélt az ügyvédjével.De azóta se jött idézés egyikünknek sem.Pedig eskü nézem a postaládát.
Nickre csúnyát?
Nem tudom ki találta ki, de szerintem a leghülyébb lehet abban a társaságban, legyen az bárki.
Vagy csak viccel, de akkor meg még jobban kell anyázni.
;-)
Persze,nekem is ez a bajom.
Bár 2 hete legelek. 2 kilo már ment le.
320 bol felöltözöl nem mugenbe.

https://www.louis-moto.co.uk/p...
biztos nem
szar a szabása mert a hossza megmaradt csak a dereka ment össze
12-es kesztyu kell.Oszt meg te panaszkocc.
Próba szerencse, de próbáld fel én azt ajánlom.
Meg voltam győződbe hogy az 50-es ruha való nekem, aztán nem tudtam felhúzni, 52alpiban és 54-es volt pl vanucci ami jó volt.
Bukó is egyikből M a másikból xl. Ki is voltam tőle idegileg. Kesztyű is 9(M) de van amiből L-es szorít.
Nem kihíztad?
protektoros farmer 15 ért aztán jónapot, ne ess el aztán fasza lesz minden
én a 400 forintos turkálóban vett dzsekimben motoroztam 10 évig, legalább 20 ezer benne volt
meg egy usa katonai gyakorló alsóban.....
mivel szétment a 400 forintos kedvenc kabátkám, így beruháztam egy ugyancsak usa zubbonyra bélés nélkül 8000 felé volt
szerintem ez kitart ismét 10 évig, mert nadrágot is kellett másikat venni mert a sok mosástól összement a dereka
A nyaram és az őszöm már egy felszabadult időszak lesz, addig agyvérzésig meló. A költséghatékonyság miatt egyelőre maradok az akciós Mugen-nél, kitapasztalom vele, hogy mit szeretek, mi a jó nekem a nagy gépre, hosszú túrákra, mindenféle időjárásban. Úgyis 2 féle szett ruha lesz a vége.
Ha 2-3 szezon alatt elkoptatom, akkor veszek majd egy komoly szettet, addig is tapasztalatot kell gyűjtenem ruha terén is.
Forumon.
Bunteto torvenykonyv 226 paragrafus.Becsuletsertesre hivatkozik ha csunyat mondanak neki egy anonim torumon neten.
Mi ez a btk ha szabad kérdeznem?
Elhiszem hogy nehéz összehozni. Full-gasos Revit ruhák jók, de horror áron vannak.
Siófok környéke, ugye? Onnan egy pénteki szabival kimennék Bécsbe, vagy lehet szimbatin is nyitva cannak. Picit olcsóbb de a jó hogy sok márka sok típusa van egy helyen.
Marcius 15,nincs melo,Bécs meg ugyanannyi neked mint budapest,ket baszottnagy uzlettel,qurvasok ruhaval.
Meg voltam győződve, hogy a Mugen jó minőséget képvisel és a Pardi akciója csak ezen a héten van, plusz telefonon a leadott méreteim alapján segítenek a pontos méret kiválasztásában is. Reggel 8-tól este 6-7-8-ig szoktam melózni, a szombatjaim meg foglaltak, viszonylag nehezen tudok összehozni egy Bp-i motoros ruha próbálgató körutat. Itt a környéken meg nincs komolyabb motoros bolt.
Ez egy ilyen helyzet.