amúgy ma voltam egy peca boltban, beszéltem a boltossal azt mondta akasztóra( ott van mellettünk) is kellet csatorna őr
igazság szerint meg is volt ki lesz a csatorna őr csak mivel állami cég pályáztatni kellett az állást
de teljesen esélytelenül indult bárki.......
ennyit a fasza melókról
halőr állás nincs, egy halas csárdához el lehetne menni mindenesnek apróért félig feketén, és jó szar melót kell csinálni, pl a lehalászások elég nagy szopások
ha minden igaz összejön a fenntartható súly némi kajázási szokás váltással, úgy hogy ne kellejen sokat nélkülözni
egyedül a listes temékek 90% nem eszem meg amit eddig
bár már 2x azt hittem siker lesz, a súlycsökkentés sikeres is volt csak után amindig elkurvultam
én már csak olyan 136 felé vagyok, márciusig 135 a cél, aztán egy októberig pihenő majd év végéig 130
jövőre ismét -10 a cél
vissza akarok menni szép lassan olyan 110ig, akkor még atom voltam de az az ért mégsem 150....
110alá nem szereték szerintem akkor már nagyon nagy volna a bőröm aztán úgy néznék ki mint a sharpei kutya
Nickre csúnyát?
Nem tudom ki találta ki, de szerintem a leghülyébb lehet abban a társaságban, legyen az bárki.
Vagy csak viccel, de akkor meg még jobban kell anyázni.
;-)
Próba szerencse, de próbáld fel én azt ajánlom.
Meg voltam győződbe hogy az 50-es ruha való nekem, aztán nem tudtam felhúzni, 52alpiban és 54-es volt pl vanucci ami jó volt.
Bukó is egyikből M a másikból xl. Ki is voltam tőle idegileg. Kesztyű is 9(M) de van amiből L-es szorít.
protektoros farmer 15 ért aztán jónapot, ne ess el aztán fasza lesz minden
én a 400 forintos turkálóban vett dzsekimben motoroztam 10 évig, legalább 20 ezer benne volt
meg egy usa katonai gyakorló alsóban.....
mivel szétment a 400 forintos kedvenc kabátkám, így beruháztam egy ugyancsak usa zubbonyra bélés nélkül 8000 felé volt
szerintem ez kitart ismét 10 évig, mert nadrágot is kellett másikat venni mert a sok mosástól összement a dereka
A nyaram és az őszöm már egy felszabadult időszak lesz, addig agyvérzésig meló. A költséghatékonyság miatt egyelőre maradok az akciós Mugen-nél, kitapasztalom vele, hogy mit szeretek, mi a jó nekem a nagy gépre, hosszú túrákra, mindenféle időjárásban. Úgyis 2 féle szett ruha lesz a vége.
Ha 2-3 szezon alatt elkoptatom, akkor veszek majd egy komoly szettet, addig is tapasztalatot kell gyűjtenem ruha terén is.
Elhiszem hogy nehéz összehozni. Full-gasos Revit ruhák jók, de horror áron vannak.
Siófok környéke, ugye? Onnan egy pénteki szabival kimennék Bécsbe, vagy lehet szimbatin is nyitva cannak. Picit olcsóbb de a jó hogy sok márka sok típusa van egy helyen.
Meg voltam győződve, hogy a Mugen jó minőséget képvisel és a Pardi akciója csak ezen a héten van, plusz telefonon a leadott méreteim alapján segítenek a pontos méret kiválasztásában is. Reggel 8-tól este 6-7-8-ig szoktam melózni, a szombatjaim meg foglaltak, viszonylag nehezen tudok összehozni egy Bp-i motoros ruha próbálgató körutat. Itt a környéken meg nincs komolyabb motoros bolt.
Ez egy ilyen helyzet.
igazság szerint meg is volt ki lesz a csatorna őr csak mivel állami cég pályáztatni kellett az állást
de teljesen esélytelenül indult bárki.......
ennyit a fasza melókról
halőr állás nincs, egy halas csárdához el lehetne menni mindenesnek apróért félig feketén, és jó szar melót kell csinálni, pl a lehalászások elég nagy szopások