Talán amit képvisel. Egy olyan -izmust, ami ártatlanok millióit küldte kínhalálba. Plusz a magyarságot is, mert ugye a nácik szemében a magyar csak söpredék volt. Te mégis viselted a jelüket.
Az megvolt a Cölöpnél pár éve a pocaktájékon a bővülést megoldani, olyan jól megcsinálták, hogy nem is lehet észrevenni az igazítást viszont az utóbbi időben fogyok az akkori magamhoz képest vagy 20kg-val vagyok könnyebb így majdhogynem lóg rajtam.
én már legalább 10 éve rájöttem hogy a sok munka nem jó dolog, még sok pénzért sem
a sok meló kurvasok pénzért esetleg akkor lehet jó dolog ha meg határozza a z ember hogy hajt 50 éves koráig, vagy 45 vagy ilyesmi és utána elvan az addig felhalmozott vagyonából nyugiba erre-arra kirándulgat vagy amit épp akar
épp ez a bajom jelenleg hogy nincs olyan meló ahol bár dolgozik az ember nem akarják megszakítani
jelenleg azon az állásponton vagyok ha ki akarnám nyíratni magam akkor inkább kifekszek a vonat elé és nem a melóban akarok megdögleni-megrokkanni
Te balfasz, mert kikövetelted, de mostantól megint ignorálva leszel, ha megemlítesz egy szóval is akkor egy igazi ratyedli vagy aki szerelmes belém! Nem fogod kibírni te pojácabáró csicska.
Sajnos én sem utóbbi pár évben ezért is adtam el, de a 10 éves Berik bőrgúnyában van kb 70000km és még mükszik igaz igen koszos, nem volt túl drága, nem tudom manapság mennyibe kerülhet, de anno az akciós 100-ast megérte.
Gyűjtői darab.....
a sok meló kurvasok pénzért esetleg akkor lehet jó dolog ha meg határozza a z ember hogy hajt 50 éves koráig, vagy 45 vagy ilyesmi és utána elvan az addig felhalmozott vagyonából nyugiba erre-arra kirándulgat vagy amit épp akar
épp ez a bajom jelenleg hogy nincs olyan meló ahol bár dolgozik az ember nem akarják megszakítani
jelenleg azon az állásponton vagyok ha ki akarnám nyíratni magam akkor inkább kifekszek a vonat elé és nem a melóban akarok megdögleni-megrokkanni