Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit érdekel?
Mármint ugye nem vagy ratyi?
De te azert olyan sokat nem mesz?
Nekem nem volt gond vagy 5 evig egy spyke bort hasznaltam,mrg megvan,bele kene fogyni.
Utana egy motoros farmer es egy tökolcsó alap valami 35 ezres spyke cordura kabat.a fatmer mostanra vegkep szetesett a kabat egyik ujjan elengedett a varras.Mindkettoben estem egy kozepeset.
Mindketto foszladozott,a nadrag a terden a kabat a jobb karjan.viszonylag megvedett.A konyokproti elfordult az ujja szetszakadt cafatra,lett egy 200 forintnyi horzsolasom.Nagyobb esest nem birt volna.Ezert lecsereltem egy bering borre tavaly,meg osszel sikerult venni egy road markaju cordura nadragot.
Maig visszasirom a spyke borruhat,mind vedelemre mind kenyelemben a legjobb valasztas volt.
Pedig csak tura volt hegyen vomgyon tengeren at.
amúgy azon gondolkodtam hogy ha vigyáz az ember magára kicsi sport rendes kaja stbstb élhet akár 70-80 évig is, szóval még akár egy 40es is hátra lehet még
tehát szopatom magam 40 évig nem eszek azt amit imádok.....emiatt minden nap szar a kedvem.....majd végül meghülyülve valami fullszar nyugger otthonban kinyúlok
ahelyett hogy zabálnék minden nap híznék mint a sertés aztán 5-10 év múlva elvisz a szívinfarktus 3 perc alatt ráadásul még dolgozni se kell sokat
Megelőztél.
Dehogynem
Csak hülyéskedtem: én 4 éve nyúzom az olcsó "4 évszakos" Shox cordura göncömet, és egy cipzárt kivéve semmi baja. Nem szakad a varrás sehol sem.
Meglátjuk, ha egy alsó kategóriás valami Rush-M noname cuccom sok évet kibírt rideg tartásban, akkor egy drágább Mugen se mehet szét egy szezon alatt.
Nem lesz az tartósteszt...…
Sok éve akito desert-t használok, azzal még nem volt probléma.....
Figyi, tartós teszt meglesz.
Egyszer én is vettem..... régen..... ma is van vhol egy nadragom... azt hiszem csak 4x kellett varratni
Jól tetted,kb mindenki aszondta a mugen ne.....Légy kemény.
Nem olyan nehéz az... olyan 1000 eurótól jókat is lehet kapni
Azééé nem egyszerű úgy eligazodni a motoros ruházatokban, hogy igazán akkor derülne ki minden, ha hűvösben és meleg időben is elvihetnék próbakörre egy bőr és egy cordura szettet. Így csak találgatás volt. Fázós vagyok, túrázni fogok, marad a cordura.
Jól tetted akkor igzalom letudva.
Na, megrendeltem a Mugen cordura szettet, rossz biztosan nem lesz. Ha elnyúztam pár szezon alatt, utána már tudni fogom, hogy melyik irány lesz nekem való a motoros ruházat terén.
Aunerba próbálj scottot jó minőség kifoghatsz benne akciósat is akkor jóval barátságosabb az ár.
Könnyű a fenét: én idén már kétszer is GONDOLTAM RÁ hogy fogyni kéne, de még eddig csak híztam....
Fene tudja, elég eltökéltséggel nem nagy gond. Én tudomásul vettem, hogy lassul az anyagcserém (korral), ennek megfelelően táplálkozom.
Nem lehet minden nap körömpörköltet enni. Én heti 5-6 alkalommal megeszek napi 1-2 doboz, 450 grammos kefírt almával, üres húslevest. Vagy délben valami soványat, délután meg 4-5 keménytojást meg fél-egy kiló narancsot és kész.
Ha bányában dolgoznék, akkor ez nem menne. Zsírósat abszolút nem fogyasztok, mondjuk egy évben 5-6 alkalommal csinálom az említett körömpörköltet, de amikor gulyást, akkor azt is szálkás húsból. Fehér kenyeret nem is tudom mikor ettem utoljára. Lángost meg akkor, amikor pont 20 km-re van tőlünk egy szabadidős tó, ott lehet kapni, oda bringával kitekerek, akkor.
Minden tanácsot hosszú távon megfogadva marad most az akciós Mugen textil nadrág+kabát és amikor a dolgom Bp-ra vagy Bécsbe vezet, akkor ráérek válogatni, próbálgatni, beruházni 1-1 komolyabb darabra.
lefogyni könnyű, vagyis testsúlyt csökkenteni
utána vannak a gondok ha megvan a cél.....
Én fél év alatt Ami akár lehetett 8 hónap is, annyira nem foglalkoztam vele, de annyi idő alatt 113-ról lefogytam 77-re, de az egy normálison aluli súly volt, nem is tartottam meg, de a lényeg, hogy abszolúte nem lehetetlen.
Azt megtanultam, lefogyni csak agyban lehet. ha nem vagy képes az önmegtartóztatásra, akkor megette a fene.
Én. Miért kérdezed, vagy hogyan kérdezed? A nevem? A foglalkozásom? Vagy milyen aspektusból vagy rá kíváncsi?