Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sőt, az évi rendszerességgel sz@rrá tört fekete-sárga K5 miatt még kátrányos helyzetű is....
Dehogy.Ez mind te vagy.
cigánycsicska.
Nem véletlen emlegeted őket nap mint nap és vágysz a migrifaszra inkább.
Egyik se,csak az ami nem a méretedben van.
A kijelentéseid alapján ez inkább rád illik.
Semmi, sok a rinya a bőrrel kapcsolatban.
Te mondtad hogy alárendelt vagy.
Csicska,gyerekmolesztáló sötét gyenyó vagy.
Mi a kényelmetlen a bőrben? Nem rugalmas, merev, nyom, feszít? Vagy csak a hőháztartás nehezebb szabályozása?
A csizma nagyon jó, kényelmes, szellőzik, de nem fázok benne. Azt az elmozdult műanyag lemezt meg fogom benne javíttatni.
Én protektoringben motorozom, de utcára fel nem venném az biztos.
Talmácsinak is ilyen van!
Az maradhat.
Lehet ő is roma, nagyon képben van velük kapcsolatban.
A cipovel mar rabasztal, most vegyel megint egy ilyen gyenge minőségű ruhát van aki semmiből sem tanul
Van tapasztalatom velük, de ez nem jelenti azt, hogy a csicskásuk lennél, mondjuk ha fizetsz adót, így belegondolva te is a csicskásuk vagy!
Olyan nincs ami mindenhova jó, sok réteggel ezt olyan nagyon tapasztalt motorosok mint itt egyesek már tudhatnák
Igen, meg arra esőruha, aláöltöző, erre az gészre jöhet a páncéling, és egy golyóálló mellény, nyakmerevítővel, aztán ha így mész ki az utcára a sarki közértbe bevásárolni, természetesen motor nélkül, mert az veszélyes, akkor talán biztonságban is leszel

Mind a bőrt, mind a kordurát lehet használni egész évben, attól függ mit veszel alá, fölé.
De ahogy elmondtam. A bőr jól véd és több esést kibír, addig a textil kényelmesebb használatú.
Neked kell eldönteni mi a fontos neked.
Eldönthetem nekem mi a jó és kényelmes?
Plusz még azt is mondták, hogy protektor ing és arra egy textil kabát is jó megoldás. Már tényleg nem tudok eligazodni, hogy mi a jó választás...
Köszi srácok! Ez lenne a másik szett:

https://www.pardi.hu/shop/moto...

https://www.pardi.hu/shop/moto...

A két szett közül melyik lenne alkalmasabb az univerzális felhasználásra és egész szezonra?
Olyan tobbretegu cordura ami a legfontosabb nyari honapokban kiszedett belessel nem lobog meg nem lattam.
Amugy egy perforalt ancugban 15-18- 35 fokig siman el lehet lenni.
Ha fazol huzz ra esoruhat.
22 - 25 fok között - csak a pontosság kedvéért.
A dögevő is?
Bőr jobban véd, textil kényelmesebb, és a többrétegű egész évben használható.
Bővebbet ne vegyél, mert akkor szart sem véd. Textilnél egy jól bélelt változattal nincs gond, max egy aláöltöző, azt nulla fokig használható, a bőrrel hidegben fázol, és melegben meleged van. Nem véletlen hogy a sportomotorosok csak 15 és 25fok között hajlandóak kimenni az utcára
Én mondjuk többnyire bőrben motorozok nyáron, amíg van menetszél addig nincs gond vele. Hidegebb időre mg városi kényelemre van textil.
"roma szent könyv" - bazzeg, szerinted ezek tudnak olvasni?
Cukros.