Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napunk volt! 618.65km
Ilyen egy jó szerelő, mindenre csak annyit mond hogy service manual
Service manual
Sziasztok mai nap vásároltam egy cbr 600 f4 et 2004 évjárat milyen olajat ajánlotok bele előre is köszönöm a segítséget
Szerintem zotya a saját főnőke a saját vállalkozásában Attól persze még lehet az aminek írtad
én jó ha kettő hét múlva kezdem Majd behozlak ott, hogy nekem deszkánként csak két felfogatási pontom van
Nem volt szopatas, csak a valodi elet, kis kihivassal.
A z evotech rendszamtarto egy igen konnyed lagymatag melo volt.
Jó azért puskázni, rövid az élet, hogy végig pippancsa a férfiember.
Valami runnere megvan, de egy ferfiember olyat nem nez.
Kapjam töményen a dózist?
Szőrvíz manuál nincs ahhoz a rüszmeteghez? Még a nyenyőcéhez is van, igaz abban nincs olaj a telóbakban.
Hule kocog...
ha már robesszel akarod szopatni magad lassan megyek én is
A terhelési diagramot nem illik figyelmen kívül hagyni.
Probaly ugy 38mmes furatot merni hogy kiall belole egy 30mm es crom szar.
Legközelebb mielőtt szimmeringet, vagy csapágyat vennél, keress elő egy tolómérőt, és mérd meg a lyukat , mert lehet a gépelőnek éppen valami lukon járt az esze , és elszabta a méretet a felíráskor! Ez a javaslatom.
Jó kis karika volt ez olyan pont jó ha érted...
A blokk volt a legkevesebb munkat igenylo cucc. A piaggio hi-per2 blokkja szerintem jobb mint a minarelli fele.
Anno tiz eve ment bele a metrakit fotengely, azota nincs gond. Boven tulmeretezett.
látom ez a bútorboltos munka nem terhel meg, és mindig kell keresni valami önszopatást
olaszból a minarelli blokk jöhet, de semmi más, már a bőrkabát se, a pakisztáni faszább
Ez a kicseszett robesz megszopatott.
Az osszes katalog egy 30*39/43x11, 6 os szimeringet ir, megveszem, 3000ft es nem megy bele, barmivel, barhogy ovatosan beutve szetmegy. A qurvaanyad gianni b+.
A vegen kiturtam lezezik zip-hez 30x38/42x12,hiiiinye.Azert nem basz at, neztem csapagyboltban 30x38-ast 480 ft/stück ez meg probakepp belefer.
Nosza, es pont illik a szemetladaba. Tadaaaam. Osszeraktam de a ket szár odavan kikopott, ilyen hitvany anyagot meg nem lattam, sebaj a jobb szár 7300penz nem nagy gond, a feher danamid gyuruk amiken csuszik es kopik az kb 10es/db azt kossz nem kerem, esztergalyossal leszuratom minta alapjan, de hogy rohadna meg gianni a balos szarat amiben a csillapito patron van, a teljes mc2-mc3-mc4 szeriahoz nem gyartja. Sakk. Nezem a cuccot, en kiszedem a regibol a patront es at fogom rakni a jobbos szarba, ezert kettot rendeltem. Hujje, gianni kapd be a bal bokamat.
kiskőrösöm 2 muff van a boltban
azok tuti nem szerelnek össze semmit
max a körmüket festik
Most epp hevereszek.
Jaja.... a bútorok is maguktól rakódnak össze, meg önrakodó önjáró autóval könnyű a kiszállítás.... jön ilyen kamu lépés számokkal, közben meg egész nap heverészik....