Nem tudom mit eszünk, eccer bementünk valami helyre ami olcsónak tűnt és válogatni lehetett a halas holmik között, 3-an voltunk és válogattunk egy keveset viszont kidülledt a szemem mikor kijött a pénztárnál a 240€-os számla, hát kifizettem és megmondtam nekik, hogy a tányért is fényesre nyalják vazze.
Ez az oldtimer célú tárolás ami legfeljebb 5 év.
De a végleges kivonatásra kell papír a bontóból.
Ideiglenes kivonatás meg olyan, hogy fél évente meg kell újítani.
LEgalább is ezen háborogtam még pár éve, mert én nyugdíjas koromban fogok szerintem foglalkozni a régi motorjaimmal
Ez úgy néz ki, hogy van kifeszítve egy vastagabb huzal. Tetszőlegesen ahová szeretnéd vagy kifér, ( ha 50 méter hosszú az udvar akkor 50 méter huzalt is feszíthetsz. Ez a cucc egyik fele meg a kutya nyakába van a másik fele, meg karabínerel hozzá van kapcsolva a huzalhoz. A kifezített huzal mentén mozoghat az eb Ezért hívják az ilyen ebet troli kutyának,mert nem bírja elhagyni a kötélpályát
kb ez volt a spanifer is vagy 20m hosszú, igaz feltekeredett gyors minden kacatra, de nem tetszett neki
csak akkor szereti a megkötős cuccot ha megyünk futni, ha nincs futás akkor vinnyogás van
most még könnyen vagyok mert a ház elejénél el tudtam keríteni
a többi rész a bajos, nem tudom mit csináljak a kutyával addig, mert ha szabadon kószál nem marad egy macska sem a környékben, meg egyéb kisállat ami mozog
ma elrepült felettünk egy kócsag szerű nagy fehér madár teljesen meg volt őrülve az eb hogy ez meg miafaszt akar itt az ő légterében
ha rákötöm valami hosszú spaniferre akkor meg vonyít folyamatosan, nincs az ilyesmi korlátokhoz szokva
Korulnezni becsben is, meg a sniclit enni.
De nem a pilot, hanem Moto.
De a végleges kivonatásra kell papír a bontóból.
Ideiglenes kivonatás meg olyan, hogy fél évente meg kell újítani.
LEgalább is ezen háborogtam még pár éve, mert én nyugdíjas koromban fogok szerintem foglalkozni a régi motorjaimmal
mondom is neki vidd el sétálni a kutyát és olyan augusztus vége felé gyere haza
csak akkor szereti a megkötős cuccot ha megyünk futni, ha nincs futás akkor vinnyogás van
a többi rész a bajos, nem tudom mit csináljak a kutyával addig, mert ha szabadon kószál nem marad egy macska sem a környékben, meg egyéb kisállat ami mozog
ma elrepült felettünk egy kócsag szerű nagy fehér madár teljesen meg volt őrülve az eb hogy ez meg miafaszt akar itt az ő légterében
ha rákötöm valami hosszú spaniferre akkor meg vonyít folyamatosan, nincs az ilyesmi korlátokhoz szokva
Csak ne felejtsd el minden tankolásnál nullázni!
Onnan kb még 80 km amit tudsz menni.