Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mit eszünk, eccer bementünk valami helyre ami olcsónak tűnt és válogatni lehetett a halas holmik között, 3-an voltunk és válogattunk egy keveset viszont kidülledt a szemem mikor kijött a pénztárnál a 240€-os számla, hát kifizettem és megmondtam nekik, hogy a tányért is fényesre nyalják vazze.
Ja, rossi?
Na az jooo.
Korulnezni becsben is, meg a sniclit enni.
Gp.
De nem a pilot, hanem Moto.
15-én csak kimegyünk lajosozni és megnézzük a Polo-t is.
Dovi, Maki, Crutchlow
a jó pap is holtig....
Initől mindig sokat tanulok én is
Igen, csak nem mindegy hogy egy 125-ösre, aminek ez 6000forint, vagy egy 650-esre , aminek 60ezer :)
Motorhoz nem kell bontós igazolás, csak szgk-hoz kell.
Ez az oldtimer célú tárolás ami legfeljebb 5 év.
De a végleges kivonatásra kell papír a bontóból.
Ideiglenes kivonatás meg olyan, hogy fél évente meg kell újítani.
LEgalább is ezen háborogtam még pár éve, mert én nyugdíjas koromban fogok szerintem foglalkozni a régi motorjaimmal
ez jó ötlet
mondom is neki vidd el sétálni a kutyát és olyan augusztus vége felé gyere haza
Az asszonyt küldd el vele sétálni, aztán pár nap alatt megcsinálod azt a kerítést....
Ez úgy néz ki, hogy van kifeszítve egy vastagabb huzal. Tetszőlegesen ahová szeretnéd vagy kifér, ( ha 50 méter hosszú az udvar akkor 50 méter huzalt is feszíthetsz. Ez a cucc egyik fele meg a kutya nyakába van a másik fele, meg karabínerel hozzá van kapcsolva a huzalhoz. A kifezített huzal mentén mozoghat az eb Ezért hívják az ilyen ebet troli kutyának,mert nem bírja elhagyni a kötélpályát
kb ez volt a spanifer is vagy 20m hosszú, igaz feltekeredett gyors minden kacatra, de nem tetszett neki
csak akkor szereti a megkötős cuccot ha megyünk futni, ha nincs futás akkor vinnyogás van
Ott segítek, ahol tudok.
Tényleg, találtam rajta egy benzincsapot. Csak épp két ON állása van, de majd kideritem melyik a res. Köszi, mert ez eszembe nem jutott volna.
Hol?
Injektoros
Csináj belőle trolikutyát
Ez még a karbis ?
most még könnyen vagyok mert a ház elejénél el tudtam keríteni
a többi rész a bajos, nem tudom mit csináljak a kutyával addig, mert ha szabadon kószál nem marad egy macska sem a környékben, meg egyéb kisállat ami mozog
ma elrepült felettünk egy kócsag szerű nagy fehér madár teljesen meg volt őrülve az eb hogy ez meg miafaszt akar itt az ő légterében
ha rákötöm valami hosszú spaniferre akkor meg vonyít folyamatosan, nincs az ilyesmi korlátokhoz szokva
De közel 400km amit megtehetsz vele.
Csak ne felejtsd el minden tankolásnál nullázni!
Volt azért annyi eszük, hogy tartalékra tudod venni.
Onnan kb még 80 km amit tudsz menni.