Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon nem örülök a rajt előnyödnek
Csak szedjem össze magam lelkileg, elhúzok melletted mint az ezüst nyíl dzzzsssííí
Úgy vagyok ezzel, mint megmártózni a Tiszába Útálok bele menni mert fél óráig szoktatom magam a vízhez. De ha már benne vagyok ki sem akarok jönni belőle
Nah, jóleszez, mégiscsak mentem egy karikát. Tankolni akartam, de a gazdája teletankkal adta el
Monyuk méröje lehetne...
azért ma majdnem jó sok előnyöm lett volna, csak rájött ez a buzi eső, aztán hiába csak szemerkél nem egészséges a villanyos dolgokkal ilyenkor ténykedni
feltettem 2 egész deszkát meg 4 rövidet a gázóránál, nem ment gyorsan mert sokat kellett agyalni
hát nem ezt mondtam én is hogy füstűni fog
Minek neked 70 ccm Indulni akarsz vele a man tt-n?
Szíp!
én az esővel mindig úgy voltam hogy ha esik el nem indulok, vagy csak olyan esetben ha tényleg fontos
de ha útközben elkap leszarom, nem dekkolok egy buszmegállóban 4-5 órákat
volt hogy erdélyi 3 napos túra ebből 2.5 nap esőben
de csak azért menni esőben mert én kemény vagyok olyan sosem volt, mindig van másnap vagy előző nap amikor lehet menni
Sulyra nem sok fér bele, én is pótlásra hoztam másfél raklappal benne, de leült rendesen, pedig igyekeztem szét pakolni sorban egyenletesen benne
Ez lenne a módja?
Hát ő tudja. Keménykedik de nem hiszem hogy bármiféle élvezeti értéke van a dolognak. Ráadásul vagy 10 év mulva jó ha gyalog odébb tud menni az izületi problémák miatt.
nedvesedik
A cicamicával kell hordatni a térkövet lerakáskor aztán nem lesz gond vele
Most láttam a versenymacskát Budaörsön iitt âzik az esöbe a zizivel
az se rossz
havernak egyszer elmentünk venni x darabot, mert nem lett elég, valahová pest alá
azt mondja az anyja kiszámolta 170 kiló a cucc, hát akkor nem rángatom a futót azokon a szar utakon ennyi súlyért
odahoztak egy darab raklapot pakoljuk bőszen ül a kocsi segge, fel kellett pumpálni a telókat hátul akkro egész jól állt
aztán erre hoznak még egy raklapon bazi sok térkövet aztán azt mondják ennyi
néztünk mint a moziban hogy mi a fasz ez,de a darabszám stimmelt, aztán kiderült nem 170 kiló hanem 710
na de mégegyszer nem fogunk elmenni érte szóval pakoltuk mindenhová....
aztán laposkúszásban hazajöttünk, a fékbetét eléggé megégett, de kibírta
mondjuk futóval se lett volna sokkal jobb a helyzet mert az is csak 500 kilót bír hivatalosan
Igazad lehet - manapság már inkább a térkövet választanám. Azt is strapás jól lerakni (de csak egyszer kell ), még mindig kevésbé fárasztó mint egy cicamicát napi szinten kielégíteni....
Jelenleg megprobaltam a malaguti felso fekjet rarakni,de nem jo,a sajatjanak kell egy fekkar.Meg a fejidom is hibadzik,
Szerzek fekkart kedden,lelegtekenitem meg felrakok egy tukrot.
Keresztbe indexel,vagyis indexelne mert csak vilagit,talan masik rele kell.
Amugy alul lassu,fordulatot emelve elindul,de nem gyuri fel Az aszfaltot.
Egyenlore bekeverek egy 10 litert,ami van benne talalomra csinaltam jo surure.
Megtekintem
Létezik kicsibe is, azt a középállvány alá kell tenni, na de ezen pont nincs olyan. Oldaltámasz meg mindegyik motoron van.
Okos szerkezet. Nekem az emelőim alatt van forgós kerék, így azzal is gyerekjáték a helyére rakni.
Térköre ott a transit
Dehogynem.... ezért nincs astrad....:
Igyekszem hogy makulátlan legyen.
Ez eddig eszembe nem jutott
Jah. Keresztbe a kocsi elött a helye, igy könnyü belökni, különben tologathatom odavissza.
Azért ez rendben van....
nem kell tőle seggre esni, az astra is 1400 meg ráadásul zöld is
abba belefér 700 kiló térkő a 2 kerekűre meg egy 50 kilós cicamica fér fel csak pluszba
aztán nem mond hogy te a cicamicát választanád a fasza térkő helyett