33-as keverékkel ne csodálkozz hogy füstöl. Picit menjél vele, majd kitakarodik és akkor nem füstöl annyira. Toljál fel egy onboard videót, aztán megszakértjük azt is.
Szia. Fogalmam nincs, ma akartam menni de elég fos az idö.
Ugyhogy karbantartás, egy pár aróság rendelése hogy navit tudjak rárakni, pótoltam a hiányzó bolhákat, meg nézegettem miket tegyek rendbe rajta, a nagyzizit pucoltam meg mindenütt hogy csilivili legyen.
Egybként a netrisken most hogy kötöttem a másikra a0 ba, kérdezte hogy rendelkezem e ebben a kategoriában már másik jármüvel. Meg kellett adni a jármü rendszámát, biztositót kötvényszámot és pl a hungária figyelembevette és annyi az éves kötelezőm mint a másikra a b10 éves. Jó, ez korosabb, de magasan jobb mint a sima a0
A szebbik oldala,fustol mint a rohadas. De mentem vele egy sisak nelkuli karikat a haztomb korul,olyan mint kepzeltem.
Kell egy 70-es henger meg egy nagyobb karbi.
Nem kell leadni. Söt 5 évig tárolják az adatait és vissza is lehet helyezni. Ezt onnan tudom, hogy külföldre adtam el egy motorom ls a végleges kivonás intézlse során magyarázta el a nöci, konkrétan arra célozva hogy a vázszámot ne akarja idegen motorban forgalomba helyeztetni senki.
Nem lenne elég üzembentartói, vagy ideiglenes kivonás?
A véglegessel az a baj, hogy végleges, le kell adni a motort. Ez amúgy elég parasztság, mert egy oldtimernek megtartott motort minek forgalomban tartani amíg épül.
Van ilyen kategória, de ez is csak pár évre csökkent nemrég, szóval mindenhogyan kibasznak az emberrel.
Biztosítókat be kéne szántani, mert már nagyon elpofátlanodtak.
Ahogy ini mondja.... csak akkor tudod átvinni, ha végleg kivonatot a régit vagy papíron eladod mondjuk családtagnak, de akkor átírási költség és a0 lesz...
hát ahhoz képest, hogy a srác az kérdezte mint töltsön az öreg 4t sor négy ciberébe jól elmentetek a keverék olaj felé
simson, etz 1:50 volt, de kúton 1:40-eset lehetett tankolni, az arol 2t-sből. Ezek az 1:33-as arányok már sűrű mint a likvár járatni lehet vele de füstűl
Viszonylag egy jó olaj a stil piros színű 2t-je. 2T csónakmotorokat szoktak 1:100 ban is keverni mondjuk gyári előírás
Sziasztok!
Jelenleg tulajdonosa vagyok egy motornak , ami mukodeskeptelen, de a biztositast folyamatosan fizetem ra tobb mint tiz eve. Vasarolnek masik motort, de nem adnam el a jelenlegit. Tudja valaki, hogyan tudom a bonusomat ervenyesiteni az uj motorra? Remelem lehet, mert ezert is fizettem a masikra folyamatosan.
Koszonom!
Láttam hirdetve Bos kipufogót Varadero-ra Salgótarjánban.
Itt van a "kipufogó" topicban.
Ugyhogy karbantartás, egy pár aróság rendelése hogy navit tudjak rárakni, pótoltam a hiányzó bolhákat, meg nézegettem miket tegyek rendbe rajta, a nagyzizit pucoltam meg mindenütt hogy csilivili legyen.
Milyennek találod a Varadero-t?
Ha nem jönne be, amit kétlek, akkor jó lesz nekem!
Kell egy 70-es henger meg egy nagyobb karbi.
http://youtu.be/umgcBoaM2nw
A véglegessel az a baj, hogy végleges, le kell adni a motort. Ez amúgy elég parasztság, mert egy oldtimernek megtartott motort minek forgalomban tartani amíg épül.
Van ilyen kategória, de ez is csak pár évre csökkent nemrég, szóval mindenhogyan kibasznak az emberrel.
Biztosítókat be kéne szántani, mert már nagyon elpofátlanodtak.
A keverék olajat Zoli kérdezte a felújított robogójába.
simson, etz 1:50 volt, de kúton 1:40-eset lehetett tankolni, az arol 2t-sből. Ezek az 1:33-as arányok már sűrű mint a likvár
Viszonylag egy jó olaj a stil piros színű 2t-je. 2T csónakmotorokat szoktak 1:100 ban is keverni mondjuk gyári előírás
Jelenleg tulajdonosa vagyok egy motornak , ami mukodeskeptelen, de a biztositast folyamatosan fizetem ra tobb mint tiz eve. Vasarolnek masik motort, de nem adnam el a jelenlegit. Tudja valaki, hogyan tudom a bonusomat ervenyesiteni az uj motorra? Remelem lehet, mert ezert is fizettem a masikra folyamatosan.
Koszonom!
Nyugger módon az 1:70 is jó a mai jobb olajjal