Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak morogtam egyet, nincs világmegváltó ötletem erre. Bosszant, hogy a csok meglengetésével az ingatlan árak a csok+n% -kal nőttek, mondván magukban az ingatlan tulajon, hogy "úgyis kapják a csokkkkkkot, akkó emeljünk árat".
Mindegy, elengedtük az ingatlan vételt.
Ez Brüsszelben történt, az európai parlamentben s a fidesz nemmel szavazott.
Na aki azt elkövette, kár is etetgetni évekig az állam pénzén. Humuszt kell csinálni belőle, jobban teremjen rajta a gabona. Döbbenetes, hogy ilyen beltenyészett, elmebeteg szarok vannak köztünk.
De hogyan avatkozzon be az állam a piacba? Legyen maximált ár m2?
De mihez képest? Budapest, vagy Győr, esetleg egy szabolcsi zsáktelepülés legyen a mérvadó?
Én írtam már, hogy az illető mentálisan problémás. ha egy normális embert ennyire és ennyiszer elutasítanak, akkor az önmagától is lelép még ha úgy gondolja, hogy neki van igaza. valamiért szüksége van arra, hogy az, hogy elfogadást, elismerést kapjon azoktól, akikre ráerőlteti magát.
Ezeket a gyerekeket szokták elverni az oviban a társai. Bárhogyan is, de nekem róla az a hülye degenerált belterjes cigány jutott róla az eszembe, aki agyonverte a kis cigánylányt az árokparton, de nem a tette miatt, hanem amilyen a reakciója a világ felé. Semmi megbánás és nyelvét öltögeti a kamerába.
Dedó és szefo.
Az jó, erre van pénz itt. Mondjuk azt leszarja az állam, hogy a jelen ingatlan árakat egy induló fiatal pár már nem tudja kifizetni. De migrációs alap, az kell, az nagyon kell.
Most olvastam, hogy az úgynevezett ellenzéki EP "képviselőink" megszavazták a migrációs alap háromszorosára emelését, mellyel a további migrációt fogják támogatni.
Szanyi, nidermüller, gyurcsány, jávor, stb.
Annyiból nyugodt vagyok, hogy magyar nincs közöttük.
Akinek ez rendben van az nem ember!
Ja, akó jó. Itt is vannak ilyenek, mégsincs nagy sikerük.
Megy a politizálás és a rasszizmus....
Gulyás Marci onjelolt aktivista.
Na ezt nem értem végképp. Hogy kerülnek oda, ahol vannak? És van ám belőlük jónéhány. Szánakmasan képesek akár nagynyílvánosság előtt is gátlástalanul hülyeségeket összehordani, hülyét csinálni magukból ls ugyanezt tenni az állampolgárokkal.
Ez egy teljesen helyénvaló megállapítás.
Ááá, hagyd!
Ha fegyvert szorítanának a fejemhez, hogy mondják egy, azaz 1 darab hiteles politikai szereplőt, lennék bajban.
A teljes paletta tetvek gyülekezete!
Amugy most nekialltam nezni a Gulyas Marci elot,de 15 percig birtam.Azt az ipset konketan le kene verni de nagyon.Cssk a stilus miatt.
Karigeri.
Ebben az esetben sincs alternatíva.
Mert tarlós egy tahó, puzsér meg egy gyökér.
Jah es a jobbik beallt puzser moge.egyre nagyobb a setalo budapest vizilova megvalosulasanak.
Szteppelhetsz gyalog meloba.
A The Equalizer 2 kifejezetten szar volt,az 1 elment.
Bármikor lennék amcsi filmek ügyeletes főgonosza, annyi pénzért bármit. Majdnem!!!...bármit.
Mert egy jó színész.
Viszont ma már elképzelhetetlen, hogy egy filmben ne legyen egy pozitív buzi, gonosz vagy és buta fehér, okos és vagy hős fekete s egy finoman megformált jellemes zsidó.
Ahogy látom ez vmi vígjáték lehet...
Mondjuk Denzel Wahington filmjeit kifejezetten kedvelem...
Na az még szép lenne