Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövő héten nem érek rá esetleg utána nekilátok
ma jó lett volna de itt tombolt a szél, hordta a homokot
Be akarom hozni egy hét előnyben van inkább visszamondtam a 3 napos szállásfoglalásunk
150 db fát kell felütni
Hagyd a 3,14-csába, és menj horgászni! Az INI-é sincs még kész, nem fogsz lemaradni!
Na ezt a területet sem érintette 4 éve a lábam
Már itt állok a rajtkövön, csak a sípra várok
Holnap hajnali 9-kor start
Megkezdtem az előkészületet
Na inikém mai délután felmértem a terepet kerítés fronton
ez a sövény nem könnyíti majd meg a melót
Relative keveset. Csak elhuzom, mindig ezt csinalom heti 2-3 alkalom fel-egyora babralas max. Vagy hirtelen mast kell csinalni vagy megunom es abbahagyom. Mikor-hogy. Szerintem ossz ket hetvege lazan ami bennevan.
És azzal mennyit b@szakodtál?
Hadd gyújtsa! Magyarországon demokrácia van és szabadság meg szabad sex mindenki azt tesz, ami le van neki írva és azzal sexel aki megengedi neki, hogy mit tehet, és hányszor ! Ha fel akarja gyújtani, hadd gyújtsa!
Dehogy kinlodom. Hirtelen otlet volt hogy beinditom. Nem szabad. Hasznalni kell vagy leeresztett karbival hagyni allni. Pont nem ezeket tettem. Tudtam hogy megszivat. De nem erdekel. Csak jatek.
van egy fasza kek robogom, 3 rugasra indul.
Há mi a görcsért kínlódsz vele, ha van szerelő a haveri körben.
Miertne?
"Egyenlore felgyujtom."

A Lacit?! De miért ?
Laci a volt osztalytarsam.
Egyenlore felgyujtom.
Amugymeg mas project van, szoval egyenlore var.
Vidd el a Taschnerhez!
Ez nem ilyen roppant egyszerű, hogy csak úgy kitalálod mi a pacifütyi van azzal a szegény motorral!?! Vagy el van a karburátor dugulva, és egy gramm benzin se megy bele ! Vagy szr a gyertya, vagy a gyertyapipa , nincs szikra , stb-stb!
No ez a gyoker honda megin kiakadt, a 4 es henger nem megy, tuti karbi, most megin megszivta magat. Szoval megint felreteszem.
Seráfütty! Vedd elő a sört a hűtőből, keress hozzá egy kupica pálinkát!
Most értem vissza , és nagyon elszabódott az idő, pedig csak itt voltam a Balaton túlsó somogyi oldalán Kőröshegyen! Beborult az ég fúj ez a szr szél, ma sincsen strandidő ma sem, assza meg a q... ...stb -stb!!!
Szép napot Béla! és nem ilyen szrt mint ez a mai! "" Magyarra fordított gépkönyvet keresnék Honda Shadow C "" ezut írd be a keresődbe, hátha szerencséd lesz! De a motorosok is segítenek, ha tudnak!