Természetesen vannak, kezdem kiismerni a vidéket, nem merném az asszonyt azokra a helyekre vinni, ahol ennyiért ingatlanok vannak hirdetve. Somogy becsapós vidék, a part és 5 km-es sávja gazdag és kellemes, bentebb exponenciálisan nő a szegénység a falvakban és vele együtt azok az arcok, akikkel nem óhajtok egy utcában élni.
Hihetetlen!
Ezt tényleg nem hiszem el!
Nézd meg...páran folyamatosan telefossák itt az oldalt minden hülyeséggel.
És hogy többet tudjanak fosni,letíltanak pár embert...mert más fosa nem jó nekik, és azt hiszik csak ők tudnak fosni.
Sajnos én nem tudok tíltani,mert úgy vagyok vele,hátha tanulok mások fosából is valamit. Nem mellesleg nagyon jól szórakozok
Nahhh...fossatok!
Most hirtelen ránéztem kíváncsiságból a jófogáson Somogyra, 70-100 m2 és 10-15 miller közé állítva a szűrést, azért voltak találatok rendesen. Nyilván nem paloták és nem is balatini vízparti kecók, de azért vannak.
Igyekszem megbarátkozni egy sötét somogyi cigány falu szélén lévő vályog putrival és egy gazdaságos F Astra 1.7 D-vel a bejáráshoz, de valahogy nem megy...
Mondjuk lassan azok is 30 milliók lesznek.
Azóta az ingatlanos véleménye is megváltozott, akivel szoktam erről értekezni, a csok-ot újra gondolták, még nagyobb összeget tolnak bele, még tovább emelve az ingatlan árakat. Eddig azzal biztatott, hogy a csok-korszak lezárultával van remény egy pici esésre, de mostanában közölte, hogy jobb ha el is engedjük azt, hogy idehaza értelmes áron tudjunk venni bármit is.
Köszi mondom.
Jo hir hogy mertekado es elfogulatlan elemzesek szerint ossze fog omlani az ingatlanpiac.jon a valsag es koldusbotra jutunk,mindenki ehberert fogja eladni a parti villajat,az m1 esen ordogszekereket fog a szel hajtani autok helyett.hamarosan.
Ha tudja mit tett, akkor nem kell elnéző ítélet, de ha nincs belátással, akkor ...?
Minap olvastam, hogy a volt orvosa azt mondta, hogy egy kb. 3 éves gyerek szintjén van mentálisan.
Ha képes felfogni a tettét, akkor felőlem elevenen is el lehetne égetni.
Megfizethetetlenek. Világ életemben egy partközeli ingatlan volt az álmom, lévén vízfüggő vagyok. 2010 környékén még teljesen reális, értelmes árak voltak a Balaton parton, aztán fellendült a gazdaság és meglengették a csok-ot, 2-3-szorosára ugrott az ingatlanok ára.
Egyetlen esélyünk egy mélysomogyi falu, de onnan meg a mindennapos munkába kocsikázás fogja elvinni a jövedelem jelentős részét.
Mi a párommal patt helyzetben vagyunk, nincs más hátra, mint várni és dolgozni.
Az ingatlanok ára a csok nélkül is nőne a külföldiek megjelenésével. Az eladókat nem szabad hibáztatni, mert miért adná el a vagyonát x forintért, ha 1,5x-ért elviszik?
A "baj" ott kezdődött, amikor a nyugati béreket szerettük volna elérni. no meg amikor a nyugati értékrendet rászabadították az országra. nyilván ezt nem lehetett volna elkerülni, de kb. egy emberöltőnél kevesebb idő alatt történt ez, erre nem lehetett felkészülni.
Én amondó vagyok, hogy habár tőlem senki nem utálja jobban a cigányokat, de egy élete végéig tartó elzárás humánusabb lenne. Ez persze nem megoldás, a megoldás az ilyeneket szülők sterilizálása lenne, valamint a belterjességgel járó kapcsolatok végletekig való üldözése.
Parancsolj?
Mi ez a “telefosás” duma?
Tisztelj már meg légyszíves annyival,hogy a hozzászólásaimat nem nevezed fosnak.
Mint ahogy én sem a tiedet.
Köszönöm!
Ezt tényleg nem hiszem el!
Nézd meg...páran folyamatosan telefossák itt az oldalt minden hülyeséggel.
És hogy többet tudjanak fosni,letíltanak pár embert...mert más fosa nem jó nekik, és azt hiszik csak ők tudnak fosni.
Sajnos én nem tudok tíltani,mert úgy vagyok vele,hátha tanulok mások fosából is valamit. Nem mellesleg nagyon jól szórakozok
Nahhh...fossatok!
A szülői házat (amúgy jó helyen) majd három évig árultam, majd nem is olyan rég elvitték bagóért.
Most meg verekednének érte.
Mondjuk lassan azok is 30 milliók lesznek.
Ahogy hofi mondta,nem a zsomle kicsi,a pofatok nagy.
Köszi mondom.
Minap olvastam, hogy a volt orvosa azt mondta, hogy egy kb. 3 éves gyerek szintjén van mentálisan.
Ha képes felfogni a tettét, akkor felőlem elevenen is el lehetne égetni.
Egyetlen esélyünk egy mélysomogyi falu, de onnan meg a mindennapos munkába kocsikázás fogja elvinni a jövedelem jelentős részét.
Mi a párommal patt helyzetben vagyunk, nincs más hátra, mint várni és dolgozni.
A "baj" ott kezdődött, amikor a nyugati béreket szerettük volna elérni. no meg amikor a nyugati értékrendet rászabadították az országra. nyilván ezt nem lehetett volna elkerülni, de kb. egy emberöltőnél kevesebb idő alatt történt ez, erre nem lehetett felkészülni.
Felétek most milyen árak vannak?
Mi ez a “telefosás” duma?
Tisztelj már meg légyszíves annyival,hogy a hozzászólásaimat nem nevezed fosnak.
Mint ahogy én sem a tiedet.
Köszönöm!