"majdnem felborított biciklivel, pedig október óta színjózan vagyok....." Helytelen! Ha benyomtál volna vagy másfél litert, annyival nehezebb lennél, tehát a szél sem emelgetne olyan könnyen!
Holnap megyek a haverral venni egy motort, jogsija még nincs, de így lesz kényszere a megszerzésére. lábon akarta hazahozni, de mondtam, hogy még tart a TISPOL, erre mondaná az orvos azt, hogy:
-ellenjavallt.
Úgyhogy a motorszállító utánfutót megszereztük, délben megyünk egy NC750-ért.
elvitte az eső a munkakedvem.....
pedig épp mondtam az asszonynak hogy fel kellene tenni néhány deszkát mert az alkesz hajóskapitány ránkelőz
aztán még mindig csepeg egy kicsit az eső
így nem szabad villanyos gépekkel dolgozni
A sok etnikum a magyarok volt, tömegével és jellemzően igen jó autókkal, mi kiríttunk a csövességünkkel, volt egy nagyon kevés szlovák, de magyaron kívül nem nagyon láttunk másokat, mondjuk mi is egy etnikum vagyunk.
A lajos lett a befutó, de megnéztük a polo-t is, kösz a tippet, volt ott is jó holmi, de ahogy átmentünk a lajosba ott az eksönös C4-re beszéltem rá a kinázett Shark és AGV helyett bár nem kellett sokat győzködni. Megtalált.
Azt en se tudtam kihagyi, csak baszott sokat kell kutyagolni mert nagy a placc. A lajos vagy a polo jobb?
Egy srac keresett teged egre-foldre itt a forumon.
Pedig előre vehetnéd. No tegnap megvolt és vőjelölt vett egy C4-et és némi sallangot, azé' jó volt újra körülnézni kint, de a buzi parndorfot nem lehetett kihagyni, kár, hogy volt nálam pénz, mindenesetre nőstényekkel nem kéne többet arrafelé járni.
Örökbe nem terveztem ott maradni
Egyszer már majdnem elmentem ide bálát hordani de akkor volt annyi pénzem hogy a lustaság előrébb való volt
Most már olyan szar a helyzet hogy hordani is képes leszek
Szomszédban leszek szinte
Traktorral kell menni, a buzi sünök mindenhol ott vannak aztán nekem van mg vontató jogsi aki ott van segítség annak még nincs
Szóval dupla póttal vihetem a tehén szart ide- oda
Kb egy hetes meló, szerintem ettől büdösebb még sosem volt
Már alig várom a végét..... Pedig el se kezdtem
-ellenjavallt.
Úgyhogy a motorszállító utánfutót megszereztük, délben megyünk egy NC750-ért.
http://youtu.be/Fv_jZBJJOdc
legalábbis egyenlőre.....
pedig épp mondtam az asszonynak hogy fel kellene tenni néhány deszkát mert az alkesz hajóskapitány ránkelőz
aztán még mindig csepeg egy kicsit az eső
így nem szabad villanyos gépekkel dolgozni
Egy srac keresett teged egre-foldre itt a forumon.
Egyszer már majdnem elmentem ide bálát hordani de akkor volt annyi pénzem hogy a lustaság előrébb való volt
Most már olyan szar a helyzet hogy hordani is képes leszek
Mint ahogy beszélgetnek az emberek....
- és te mivel foglalkozol?
- Terítő vagyok
- és mit terítesz?
- Ganét
Traktorral kell menni, a buzi sünök mindenhol ott vannak aztán nekem van mg vontató jogsi aki ott van segítség annak még nincs
Szóval dupla póttal vihetem a tehén szart ide- oda
Kb egy hetes meló, szerintem ettől büdösebb még sosem volt
Már alig várom a végét..... Pedig el se kezdtem