Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tévét 3 hónapja már nem nézek, mert rájöttem,hogy nincs olyan dolog ami érdekel, csak kapcsolgatok a 100 csatorna meg az állandó reklámok között
Aztán tv-zni meg úgyis csak este 10 után érek rá, így elkezdtem nézni az onedin család sorozatait. 8 évad 91 rész Már a 7-ik évadná tartok, minden este megnézek egy 50 perces részt és tök jó Ha végzek vele (két hét) akkor meg fogom a tv-t leakasztom a falról azt kihajítom az ablakon
Régebben sem filmet néztem csak a politikai műsorokat, de olyan sok ingert kaptam az utóbbi 1 évben, hogy egyszerűen becsömörlöttem amikor sok töpörtőt eszek és elkezdek a zsírostól émelyegni, úgy, hogy sem politikát sem hiradót nem nézek így legalább kezd egy kicsit visszatérni belém az élet
Új filmeket nem lehet nézni, tele vannak propagandával.
Pontosan melyikre gondolsz ?
Most nagyon jo volt a Netflix-es Love,Death and Robots antologiagyujtemeny,csa rovid.
Vagy a szinten Netflix Punisher 2. evad.
Az sosem tetszett egyik sorozat sem
A csillag kapu bejön azt láttam vagy 4x
Néha csillag kapu maraton van. Régen amikor motorozás miatt gipszekben feküdtem mindig azt néztem
Jelenleg az új Star Trek nem rossz.
Én mostanában egy csomó 70 és évekbeli filmet nézek
Meg a nagy “klasszikus” Rambó2 és társait
Ilyen vicces idiótaságokból egyedül a kaliforgia ami bejött bár a vége azért elég lapos lett utolsó 2 évad nem az igazi
Ha nincs tasi maradnak a ruszki,amcsi szar vezetok es balesetek video a youtube-on.
Én az ilyen Győzike meg fekete pákó figurák miatt nagyon megutáltam a hülyéket nézni
Már nem szórakoztat ez a dolog
Az usás filmvígjátékok is ez a kategória
Nem utalom,jokat derulok a videokon ha van egy kis uresjarat es nem kell semmit hirtelen megoldani.

Antiszoc
Poliamid mindkettő, de hogy mi a különbség azt nem tom. Motoroknál nagyobb szempont a rugalmasság mellett a hőtűrés is.
Ahhoz képest hogy utálod sokat tudsz róla
Nekem a drótozott tolomérő és az utána következő hülyeségei kiverték a biztosítékot aztán azóta ő is tiltás alatt áll
PA van az egyikre írva és PA6 a másikra.
A mániája hogy egy rakat blokkot másik gyárt mint a vizesbanditot a hondával közösen fejlesztették csak a hondának nem kellett,vagy a paneuropa blokkja autó motr vagy a TDM blokk valami felezett R1 talán meg kispolszki.
Ha lát egy naggyából szemre ugyanolyan alkatrészt már konspirál.
Eszem megáll.
A 850-bőlcis csak az szar amiben csillio km van és hajtvavan. A nyugvócsapágyon vezették át az olajat a hajtókarhoz tehát ha kopik a csapágy és hígabb az olaj mert pl gyengébb minőség vagy túlmelegszik vagy csak basznak a cseréte akkor a nyugvócsapágynál elmegy a nyomás ès nem kap olajat a hajtókarcsapágy.
A 900-asnak is pont ugyanígy van megoldva de az már egy másik blokk, biztos kiokoskodtak valamit oda, nagyon nagyon ritkán van probléma azzal a blokkal.
Én úgy tudom, hogy csak a 850-es halálszar, a 900-as már jó....
http://youtu.be/OGe7O580iXs;feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ikPWGFaw_je-v9LEBTKE8oq3-a2WsgU-oAUWF7KqBIezhMhAOCZDthik
Xado
Csak épp baromságot mondott az öreg. A szárazkarterra fogja, pedig annak semmi köze a hajtókarosodáshoz. Az a legjobb hogy a tdm csoportban is hiaba magyarazod a gyökereknek, csak az öreg szavait ismételgetik...
Ratyedli az internethez sem ért....
Tasi mondta halalszar.mind.
Most látom,hogy javította.
Lehet a hatásomra
V2??