Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem semmi.
Nem tudom milyen műanyag ez, de szépen felhabosodott. Egy egy kis folt lett körbe még gondolom ahova cseppent, hátsó lábtartón pl.
Azp kérdem. De sztem max a festés gagyi, müanyagot nem mar a sav
A muanyagot is megette?
Mifele cucc ez?
Olyat amugy se szabad venni. Sztem egy gagyi varta vagy bosch se sokkal drágább.
Mibü van aza sárvédö?
Jp moto *
Igyekszünk, de isten utjai kifürkészhetetlenek. Én azért minden évben elmegyek egy-két tréningre, ami sokak szerint szart se ér
Nekem tegnap a csodás jo moto akksi elrepedt a hegesztèse mellett... a sav meg rácsepegett a hátsósárvédőmre, persze hogy szétmarta
10-én járt le a gari az akksira...ugyhogy ez szopás.
Most 10ezerért vehetek új sárvédőt meg egy új akksit is.
Majdnem, de azért a felhasználói balfaszságot figyelembe veszik amugy egy jó ügyvéd sokat számit, de azt is csak a jkv árából lehet fedezni
Akkor megcsináltatom 15ért, levágom a szigetelést, megbaszatom magam a 230-al magam és te mész börtönbe?

Nyilván nem adsz ki sérült kábelre jegyzőkönyvet.
Az utólagos sérülésekért meg nem te leszel a felelős.

Amúgy nem állítom hogy nem krumplibélyegzős a 4ezres.
En meg motorral nem voltam sehol iden, de a heten reszkessen mindenki, lesz bizti a vezergepen.
Mindenki vigyázzon magára!!!
Ehhh.
Nem irigylem a munkád.

Nem ebböl gazdagszom, de 4ért botorság bármilyen papirt kiadni. Rengeteg oka van, hogy miért, az EPH még talán. Lakókocsira csináltam párat 10 alatt, villanyautóval még nem volt dolgom. Sokmindent nem lehet mérni valóban rajta, de ha netán az érvényességi idön belül megbasz valakit az áram, a jegyzökönyv kiado fog legelőször a biróság elött beszámolót tartani.
Sajnos.
Még jó, olyan csóró vagyok hogy még benzinre sem futja a kocsimba
Ha kell átküldöm a mintát, hátha ebből gazdagszol meg
Letöröd az árat
4-10ezerért mennek.
De már csak elvből is olyan helyre fogok menni ahol nem érdekli őket
Ott minden jobb.
Meg a Tafelspitz is.
Ott voltal?
Sajnos!!!
Örültem volna ha holnap vagyok szolgálatban.
De ezt is el kell végezni valakinek.
Van ismerősöm aki miután itthon állandóan szarrá szopatták, átment Ausztriába.
Ott a kamara segíti, tanácsokkal látják el, a hivatalok is támogatják, nem büntetik.
A szabályok szigorúak ott is, az adó több, de mégis sokkal könnyebb az élet.
Elgondolkodtató.