Nekem tegnap a csodás jo moto akksi elrepedt a hegesztèse mellett... a sav meg rácsepegett a hátsósárvédőmre, persze hogy szétmarta
10-én járt le a gari az akksira...ugyhogy ez szopás.
Most 10ezerért vehetek új sárvédőt meg egy új akksit is.
Nem ebböl gazdagszom, de 4ért botorság bármilyen papirt kiadni. Rengeteg oka van, hogy miért, az EPH még talán. Lakókocsira csináltam párat 10 alatt, villanyautóval még nem volt dolgom. Sokmindent nem lehet mérni valóban rajta, de ha netán az érvényességi idön belül megbasz valakit az áram, a jegyzökönyv kiado fog legelőször a biróság elött beszámolót tartani.
Van ismerősöm aki miután itthon állandóan szarrá szopatták, átment Ausztriába.
Ott a kamara segíti, tanácsokkal látják el, a hivatalok is támogatják, nem büntetik.
A szabályok szigorúak ott is, az adó több, de mégis sokkal könnyebb az élet.
Elgondolkodtató.
Mifele cucc ez?
10-én járt le a gari az akksira...ugyhogy ez szopás.
Most 10ezerért vehetek új sárvédőt meg egy új akksit is.
Nyilván nem adsz ki sérült kábelre jegyzőkönyvet.
Az utólagos sérülésekért meg nem te leszel a felelős.
Amúgy nem állítom hogy nem krumplibélyegzős a 4ezres.
Nem ebböl gazdagszom, de 4ért botorság bármilyen papirt kiadni. Rengeteg oka van, hogy miért, az EPH még talán. Lakókocsira csináltam párat 10 alatt, villanyautóval még nem volt dolgom. Sokmindent nem lehet mérni valóban rajta, de ha netán az érvényességi idön belül megbasz valakit az áram, a jegyzökönyv kiado fog legelőször a biróság elött beszámolót tartani.
De már csak elvből is olyan helyre fogok menni ahol nem érdekli őket
Meg a Tafelspitz is.
Örültem volna ha holnap vagyok szolgálatban.
De ezt is el kell végezni valakinek.
Ott a kamara segíti, tanácsokkal látják el, a hivatalok is támogatják, nem büntetik.
A szabályok szigorúak ott is, az adó több, de mégis sokkal könnyebb az élet.
Elgondolkodtató.