Noproblem.
Mondjuk az duhito hogy mostanaban csak muzeumlatogato jon be,itt a joido es csak baszom a rezet a 4 fal kozt,senki nem keres semmit, de e akkor miafasznak jon be?
Mondjuk te hétfőn zárva vagy.... én meg mehetek be a keletihez a postára, mert annyira fogyatékosok, hogy ott van a csomagom... a 62-es posta helyett sikerült a 72-esre küldeniuk, de mar jeleztek, hogy sikertelen a kézbesítés, de nem küldték át
Ugyan az
Kb. az Origó és Index átlagát kell venni. Mindegyik hazudik már, meg erősen túloz.
Ha kiemelem a cikkekből a tényeket, az 2 mondat szokott lenni a 4 oldal fröcsögés helyett.
Na! Azt nem mondták hogy 1000 Nő, csak hogy 1000 szűz...lehet hogy fiúk, vagy kecske
Meg amúgy is a melegekkel mekkora kiszúrás, hogy 1000 nővel kell az idők végezetéig élni. Ini inkább pokolra akarna jutni
sosem volt bmw autóm, de nem is értem, miért nem egyszerűbb elismerni, pláne hogy tudják, nem a motorral van a baj és vissza is hívtak vmi 1,5 millió autót 2010-és 2017 közötti gyártásból EGR cserére.... mondjuk amikor egy 30 milliós autóban a bőrvarrás sem egyenes, el tudom képzelni mennyire figyelnek oda másra, ami még szem előtt sincs...
"A BMW vizsgálatai szerint egyes modelleknél a kipufogógáz-visszavezető berendezés hűtőfolyadékjának esetleges szivárgása a dízelmotorokra jellemző koromlerakódással és a kipufogórendszerek magas üzemi hőmérsékletével együtt egyes alkatrészek felizzásához, extrém esetekben pedig a jármű gyulladásához vezethet. A visszahívási akció során a járművek kipufogógáz-visszavezető (exhaust gas recirculation, EGR) berendezését vizsgálják át és szükség estén kicserélik a meghibásodott alkatrészeket."
senki nem mondta? nem nézel állami tévét? én nézem... azt is... bár már abban sem lehetek biztos.... mondjátok meg, nézem?
mintha ezt írtam volna én is... az arab rész kivételével
Szerintem nem mondta senki a sötét középkort,de rózsaszín kumbaya nihil sincs.
Amúgy muzulmán pasinak lenni kurvajó lehet.
főleg ha a túlvilágon tényleg 1000 paradicsomi háremhölgy fog kergetni a parancsaimat lesve.
De a folyamatokat nem látni s a nyilvánvalót letagadni sem vall túl széles látásmódra.
Mondjuk az duhito hogy mostanaban csak muzeumlatogato jon be,itt a joido es csak baszom a rezet a 4 fal kozt,senki nem keres semmit, de e akkor miafasznak jon be?
Kb. az Origó és Index átlagát kell venni. Mindegyik hazudik már, meg erősen túloz.
Ha kiemelem a cikkekből a tényeket, az 2 mondat szokott lenni a 4 oldal fröcsögés helyett.
De AGO meg csak 13 kor kezd.
Meg amúgy is a melegekkel mekkora kiszúrás, hogy 1000 nővel kell az idők végezetéig élni. Ini inkább pokolra akarna jutni
Mondjuk kawa es suzuki kereskedes de akkoris.....
"A BMW vizsgálatai szerint egyes modelleknél a kipufogógáz-visszavezető berendezés hűtőfolyadékjának esetleges szivárgása a dízelmotorokra jellemző koromlerakódással és a kipufogórendszerek magas üzemi hőmérsékletével együtt egyes alkatrészek felizzásához, extrém esetekben pedig a jármű gyulladásához vezethet. A visszahívási akció során a járművek kipufogógáz-visszavezető (exhaust gas recirculation, EGR) berendezését vizsgálják át és szükség estén kicserélik a meghibásodott alkatrészeket."
https://totalcar.hu/magazin/ko...
mintha ezt írtam volna én is... az arab rész kivételével
Amúgy muzulmán pasinak lenni kurvajó lehet.
főleg ha a túlvilágon tényleg 1000 paradicsomi háremhölgy fog kergetni a parancsaimat lesve.