80-nal nem vagyok hajlandó közúton haladni - nem a "tájból látsz többet", hanem a visszapillantó tükörből.
Kizárólag ezért váltottam le a kis 125-öst, elég volt a kamionokkal vívott élethalálharcból. A sok számjegyű, 20 centi mély kátyúkkal tűzdelt út meg nem az én (és a GS500) esete...
Nem bazári a kijelző, bárhová felragasztható, én spec a műszerfal sarkára ragasztottam, se vezeték se semmi nem látszik és nem rossz, mert mutatja azt is melyik sarka sipol. Bár nekem mondjuk elől is van 4 érzékelő, tolatáskor az két első szélső is műkszik, forduláskor beleakadhat bármibe ha csak hátra tekint. Ha gondolod képet tudok csinálni róla.
Pár hét múlva mehetek de maxi 80 legyen a tempó
Szóval valami sokszámjegyű utakat válassz mert letúr minket minden kamion
Egyenlőre nem cserélek láncot mert nittelve van aztán ki kell szedni a lengőkart a cseréhez májusban meg kell a hegyi menethez a hosszú áttétel
Mivel ez egy pár éves 3+ millás kocsi a belső részt nem szívesen módosítanák mindenféle bazári kijelzővel a sípoló hang pont elég
Fekete kocsin gondolom nem lesz feltűnő az érzékelő még ha nincs is színre fújva
Csak én eddig ilyen bazári cuccokat találtam a neten, igaz nem is fektettem bele sok energiát
Az olcsó nem sok szart ér. Nem pontos, hol jól működik hol meg nem. 50 körül már megbizhatóak, meg legalább négy érzékelő kellene. A RENDSZÁMRA RAKOTT PONT NEM SOKAT ÉR, MERT A KOCSI SARKA MAJD EGY MÉTERRE VAN TŐLE ÉS OLDALRA NEM IGAZÁN LÁT AZ ÉRZÉKELŐ. Bocs , caps lock bekapcsolódott, nem irom újra.
nincs hová tenni azt a lcd baszást
belül nem akarja szétfurkálni gagyi cuccokkal
a sípoló meg bárhol elfér, vagy ébb valami visszapillantóba építhető méter számláló is érdekli
Beirod hogy car camera parking es 57000 db ot dob fel.
de az ali kibaszott kaosz, spec most valami mexikoi makinyelven jott be, full telivan felugro reklammal. Brrrrrrr, ebay logikusabb.
Kizárólag ezért váltottam le a kis 125-öst, elég volt a kamionokkal vívott élethalálharcból. A sok számjegyű, 20 centi mély kátyúkkal tűzdelt út meg nem az én (és a GS500) esete...