Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnel olcsobb egy cucc annal szarabb.
a rendszamba epitett meg honnan tudna hogy a saroknal mi all?
Nincs kanyar sugar se volt nfra se ultrahangos se radaros.
A legtobb olcso cucc csak sipol osszevissza.
kamera jobb lehet.
bar en inkabb hatranezek, nekrm nem gond.
nekem sosem volt ilyenem
ahogy nézem van 8 ezeres kitt is meg jóval drágább is de fingom nincs melyik milyen
Szerintem ilyen utolagos szarok nemernek egy lukas garast sem.
2019. március 30. 17:42 :: Motoros és autós karambolozott Abonyban - az előbbi nem élte túl a balesetet Meghalt egy motoros, miután személyautóval ütközött Abonyban szombat délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A motoros a helyszínen életét vesztette, az autó vezetője nem sérült meg - olvasható a közleményben A baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt. (MTI)
Forrás: https://kuruc.info/r/1/196560/
Javaslom nézze, hogy a többi hol áll, pl. a középső ajtóoszlop segítségével!
Egy kemény párna amire ráül, akkor sem lát ki ? Vagy akkor nem éri el a pedálokat??
van egy hölgy ismerősöm aki kb akkora mint a tacskó ülve, vettek most egy kombi kocsit amiből nem lát ki hátra
tükörből annyira tud tolatni hogy beáll 2 kocsi közé, szóval nem full béna de nagyon nem érzi a hátulját milyen messze van a céltól
akarna valami tolatóradart nem túl nagy pénzért ilyen 20ezer környékén
fekete a kocsi, ilyen fej kellene
tud valaki valami igazán jó cuccot ennyiért?
nem kell kamera meg mindenféle extra
ezek a rendszámtáblába épített radarok jók lehetnek?, akkor nem kellene furkálni a lökhárítót
a ktm motoron még töltő sem volt és a májusi romániában beletöltött benzinnel indítottam pár hete
a 3. főtengely fordulatra indult
Meg jó hogy
Nekem is.
Töltő azért volt rajta hogy karban tartsa az akksit... még gyári...
Nekem ez ment tolto nelkul is
Feléledt a fos BMW teli álmából, első gombnyomásra október óta rajta volt az optimate4 töltő.... a kereknyomás is alig esett 0,2 bart... szezonra kész
Best speed 72...
Lejton hatszellel.
Mert mit akarsz venni?
Kurva jó ez a magyar posta, tegnap éjjel itt volt a csomag, mondtak jöjjenek be délelőtt, mert éjjel nincs csomag kiadás.... most nincs itt, nem is tudjak hol van, de atiranyitottá a 62-es postára. Mondom ok de ha tegnap éjjel itt volt, és ma nincs szállitás, hol van? Fogalmuk sincs...
Aszongya, hogy fasza a cucc, vegyed meg!
Akkor nem... ha neked így jó, legyen így...
Nem.
Jó.
Kurva jó ez az automatikus javítás
Vonasd be az onkorival fizetős övezetbe és Kiss velük szerződést
Ez a more angolul beszel?
Valaki erti mit mond?

http://youtu.be/DePCGTiZzCA