Egy év teljes gondtalanság után nekem is el kell kezdenem költeni a Ceed-re: kell két csomagtér-teleszkóp (lefejeltem a hátsó ajtót), meg egy garnitúra ablaktörlő lapát (néha csíkosan töröl)....
még egy 50est jósolnak neki komolyabb ráköltés nélkül
olajcserétől olajcseréig szűk 2 liter olaj megy el, ennek negyedét elfolyatja valahol
az első gazda sokat ment vele de nyugiban, és nem városban ment bele az a 400
egyedül az ajtók alján lévő dísz csík a nagyon gáz, mert amin az a gumi van full rozsda és hullámos a gumi csík, valahol kell nézni egy másik szettet
meglátjuk, mi még bízunk a 4 karikában
amúgy ez most elmenne ráköltés nélkül még 20 ezret akkor kell vezérlést szervizelni
de ha már egy lényegesebben jobb futóművel szerelt kocsi van a háznál mint az astra legyen rendben aztán evvel majd autópályára is fel tudok menni
20 éves ódi inikém 400 + ezer km-errel
Igazatok van
Sokkal jobb a sáját káron tanulni mint másén Az legalább mély nyomot hagy
Ha eddig nem tudtátok hol lakik a jóisten, majd most megtanuljátok
gyakorlatilag minden héten más fog beszarni rajta a leg apróbb bosszantó dolgoktól a jó zsebbenyúlósig.
Garantálom 1 éven belül sírva fogjátok visszakönyörögni a fenntartás nélküli korzikát
20éves kocsiba évi 5 ezer mellett sok értelme nincs
a lengéscsillapítóba szerintem sachs lesz az kedvezménnyel kb 15 ezer/db
a lengőkarban a gyári lemfölder helyett szerintem a féláras monroe lesz 300 ezret úgy sem fog ez a gép kibírni, arra adnak 2 év jótállást akkor még a másik műszaki előtt ha kibukik a hiba akkor
mondjuk ha melóba járnék vele akkor pont fasza lenne a lengéscsillapító, 70-80as tempónál nagyon szépen hintázik
mentem egy kört ma az új luxus audival, hát a futómű elég gáz
a régi gazdi annak örült milyen fasza puha a lengéscsillapító.....hát én inkább kidobálom a fenébe azokat a puhákat és inkáb keresek bele valami jobbat
a 2 alsó lengőkar is kicsit kopog, azt se ártana kicserélni
szóval most ismét lehet agyalni mi a szart tegyen bele az ember
jaaaaa
neked a kátyú kihívás szar gerinc szar futómű....akkor a 4 számjegy kizárva
nekem azért nem olyan gáz a szar út azért egy raklap méretű tárgyon még különsebb nehézség nélkül át tudok menni
Fiatal 3 millás kocsi és nincs benne semmi?
Gyári fejegység úgy is szar. kidobni helyére Androidos, az meg kezeli a tolatókamerát is, meg nem is bazári.p
olajcserétől olajcseréig szűk 2 liter olaj megy el, ennek negyedét elfolyatja valahol
az első gazda sokat ment vele de nyugiban, és nem városban ment bele az a 400
egyedül az ajtók alján lévő dísz csík a nagyon gáz, mert amin az a gumi van full rozsda és hullámos a gumi csík, valahol kell nézni egy másik szettet
ha nem rohadt szet semmi dramai nem lesz benne.
amúgy ez most elmenne ráköltés nélkül még 20 ezret akkor kell vezérlést szervizelni
de ha már egy lényegesebben jobb futóművel szerelt kocsi van a háznál mint az astra legyen rendben aztán evvel majd autópályára is fel tudok menni
Igazatok van
Sokkal jobb a sáját káron tanulni mint másén
Ha eddig nem tudtátok hol lakik a jóisten, majd most megtanuljátok
gyakorlatilag minden héten más fog beszarni rajta a leg apróbb bosszantó dolgoktól a jó zsebbenyúlósig.
Garantálom 1 éven belül sírva fogjátok visszakönyörögni a fenntartás nélküli korzikát
a lengéscsillapítóba szerintem sachs lesz az kedvezménnyel kb 15 ezer/db
a lengőkarban a gyári lemfölder helyett szerintem a féláras monroe lesz 300 ezret úgy sem fog ez a gép kibírni, arra adnak 2 év jótállást akkor még a másik műszaki előtt ha kibukik a hiba akkor
mondjuk ha melóba járnék vele akkor pont fasza lenne a lengéscsillapító, 70-80as tempónál nagyon szépen hintázik
a régi gazdi annak örült milyen fasza puha a lengéscsillapító.....hát én inkább kidobálom a fenébe azokat a puhákat és inkáb keresek bele valami jobbat
a 2 alsó lengőkar is kicsit kopog, azt se ártana kicserélni
szóval most ismét lehet agyalni mi a szart tegyen bele az ember
neked a kátyú kihívás
nekem azért nem olyan gáz a szar út azért egy raklap méretű tárgyon még különsebb nehézség nélkül át tudok menni
elküldtem neki, aztán azt csinál amit akar.....
most már ilyeneket kapni, ez kb el is fér a 20 ezerbe
https://alkatreszek.hu/632200_val_jk
fűnyíróból ha berreg az üzemszerű, de bugyinál semmi jót nem jelent
Gyári fejegység úgy is szar. kidobni helyére Androidos, az meg kezeli a tolatókamerát is, meg nem is bazári.p