Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neríííjjámá!! Kell a pénz stadionra!
Optimális esetekről írsz még mindig. Mennyiszer előfordul országúton, hogy a hosszú kanyarokban semmi szembe forgalom, ahogy kiérsz, máris jönnek szembe és aztán újra kanyar. Elhiheted, hogy a belét is kitaposom a kis Renault-nak, mégis feltartanak sokszor, nem úgy működik, mint elképzeled az ideális előzést. Egy 3 literes motorral rendelkező kocsi akkor előz, amikor akar kb. Ahol én még nem vállalom el az előzést, ott egy kétszer erősebb kocsi már lazán mehet. Ezeket sem veszed figyelembe látom.
Mindig gyakorlom a vezetést, gyakorlásból sosem elég, köszi.
Engem csak az érdekelne, hogy hová lesz a sok pénz, ami ú tjavításokra van félretéve??! Kik azok, akik ebből élnek jól??
Hát, még gyakorold a vezetést
Nem fognak beelőzni, mert ha lehet előzni, akkor te is tudsz, index ki és nyomni a padlót. Ráadásul melletted előbb megy el a szembejövő, így neked van 20 méter előnyöd legalább.
Kanyargós szakaszon jó a GPS mert látod hol lehet majd előzni, és egy kis predikcióval rágyorsítasz vakon. Ha jönnek akkor féket nyomod, ha nem jönnek már előzhetsz is.
Ha meg annyira kanyargós akkor kb. semmivel nem fogsz előzni.
Akkor nincs mese, lassabban kell menni az útviszonyoknak megfelelően. Nincs az előírva hogy 120-al kell menni a 4 számegyű utakon.
Egyébként lehet mérni bokorban elbújva láthatatlanul, csak akkor ne csodálkozzatok, ha elkezdjük felhajtogatni a rendszámokat.
Pihenésként szoktam állni,még cbr-en is.
Elméletben, persze. Gyakorlatban feltorlódnak mögötted, ha eljátszod ezt a lemaradást akkor egyből rád előznek és bevágnak közétek, plusz kanyar, kanyar hátán. A legritkább esetben alkalmazható ez a lemaradok és jól felgyorsulok dolog, hosszú egyenes út és kis forgalom, ott remekül működik.
Nem azért vettem sporttúrát, hogy állva utazzak rajta, ezt meghagyom a mazohistáknak.
NEM
Komolyan van ilyen szabály hogy az aknafedélnek legalább 1 centi mélyen kell lennie az aszfalt síkjához képest.
Bármivel lehet előzni.
Gyenge autóval simán le kell maradni, nézni a lukat és úgy rágyorsítani, hogy mire elmegy a szembejövő éppen utólérjük az előzendőt.
Így pocsék gyorsulással is lehet jelentős sebességkülönbséggel megkezdeni egy előzést.
Amikor megvettem a Hondát tiszta unalmasak lettek az utak, mert nem kellett sakkozni, simán odahúztam a gázt és előztem.
néhány éve ott egy ugyanilyenen meghalt egy busás. Lehet ketten ültek rajta.
Mert a motor nekem sporteszköz.
Ha kényelmesen akarok utazni, ott a kocsim.
Gyenge vagy, még 15 percet sem bírsz állni?
Nem. Én azt vállalom hogy jobban odafigyelek a rendőrökre.
A trafi egy ugyan olyan veszélyhelyzet mint a kátyú, a bekötő út. Utálom azokat a veszélyhelyzeteket, amiket nem lehet látni.
Kb. mint a bokorból elém ugró őzeket. Amit lehet látni, azt ki is lehet védeni, még ha morogva is. Amit nem lehet látni, azzal nem tudok mit kezdeni.
Dinamikus
2000-től húz 4000-ig
Mondjuk itt úgy mint egy villany mozdony
A ténérét nagyon kedveltem kicsit orrnehéz volt aki lefelébe elég gáz de felfelé mindent megoldott emeltebb alapjáraton
Mondjuk az lc4 is hasonló de azt jobban lehet pörgetni
Azt ismerem, az pont a kivétel. Nyilván ott szoktak trafizni előszeretettel :D
Ennyit arról, hogy nem kényelmes a csutka kormány.
Mi a rendes autó? Ha nem Ferrari akkor a közelében nincs egy gixxernek.
Ú bocsi srácok, véletlenül ezzel a nickemmel jelentkeztem be.
Ez csak egy szám.
A régi egyhengeres ék még nincsenek megölve az emisszióval.
A KTM-és haverok nem értették, hogy a felfelé én miért nem forgatom.
Mikor mondtam, hogy azért mert hanyattbasz, csak röhögtek míg az egyiknek oda nem adtam.
Na mindegy, dinamikus meg az öreg.
Pl. Két karbi van rajta, be lehet állítani, hogy a másik mikor lépjen be.
A mai ezres naked, meg túraendurónak álcázott gnómok sem valók, aki tud az mindegyikkel tud jól menni és nyilván a sportmotor a leggyorsabb. Egy CB500 mindenre elég, ha belegondolsz. A KTM pedig egy fos.
Ez jó?