Én azért ismerek ilyeneket.
Van egy ismerősöm, aki egyszerűen nem szeret gyorsan menni.
Ne tudd meg milyen idegbeteg lett amikor megbüntették egy észre nem vehető, kint felejtett 30-as tábla mögé bújt traffipaxnál.
Mi azért szétröhögtük magunkat rajta, mert ő is mindig csesztetett minket a gyorshajtással, aztán csak őt a szuper szögletes szabályost húzták le a zsaruk
Fura de én sem estem közúton...illetve igen, de az a Jawa kiszakadó kormánycsapágya miatt volt.
Esni kelni, mindig az bányába, erdőbe jártunk, újabban meg a pályára.
Najó, még Simsonnal belecsúsztam egy előttem menő autó lökhárítójába, ami picit megkarcolódott, meg még Jawaval sóderen megcsúszva, szalagkorlát segített íven maradni, de elesni akkor sem estem
Bár személyesen nem ismerlek,de te vagy az egyetlen motoros akiről tudom ,hogy még nem esett el (főleg 46 év alatt) és betartja a sebességhatárokat!
A földön nincs még egy ilyen ember !
Próbáljatok meg úgy motorozni, hogy életben maradjatok!!! Az élet úgyis nagyon rövid. 1973-óta vannak különböző motorjaim, és még soha nem estem menet közben! Bár voltak néha meleg helyzetek! Pedálos Simson-al kezdtem. Munkába jártam vele. Majd lett egy sárga Zaporozsec-em! No azóta vagyok én megszállott motoros . Sokféle motorom volt, Ami először tetszett, az a Pannónia P21-es volt!!!! Jelenleg az általam rendbe tett Honda CBX 750-el vánszorgok az úton. Más: Ma nem tudom mi sül ki ebből a bárcás időjárásból, de jelenleg nagyon esőre áll!Pedig 11 óra körül mennem kellene. Mára ennyi! Allah növessze hosszúra és keményre igazhitű benziinpusztítók!!
Fogalmam sincs, egy sávos szar út, nem hiszem hogy csapatott volna, enyhe kanyar is odébb volt. Szerintem szarul esett a srác, mert ilyenbe belehalni durva.
A spórolós hívő zsidó családhoz beállít az
APEH ellenőr és megkérdezi:
- Hát aztán mit csinálnak a morzsával, amit az
asztalról lesöpörnek?
Erre a zsidó:
- Összegyűjtjük, kosárban felküldjük Pestre, és
minden évben visszaküldenek egy egész
kenyeret.
- Na, és az elégett gyertya faggyújával mit
csinálnak?
- Összegyűjtjük azt is, és azt is felküldjük,
aztán egy év múlva visszaküldenek egy egész
gyertyát.
- Na jól van, de mit csinálnak a
körülmetélésnél visszamaradt darabokkal?
Erre a zsidó:
- Azt is felküldjük Pestre, és évente
visszaküldenek egy ekkora faszt, mint maga!
Van egy ismerősöm, aki egyszerűen nem szeret gyorsan menni.
Ne tudd meg milyen idegbeteg lett amikor megbüntették egy észre nem vehető, kint felejtett 30-as tábla mögé bújt traffipaxnál.
Mi azért szétröhögtük magunkat rajta, mert ő is mindig csesztetett minket a gyorshajtással, aztán csak őt a szuper szögletes szabályost húzták le a zsaruk
Esni kelni, mindig az bányába, erdőbe jártunk, újabban meg a pályára.
Najó, még Simsonnal belecsúsztam egy előttem menő autó lökhárítójába, ami picit megkarcolódott, meg még Jawaval sóderen megcsúszva, szalagkorlát segített íven maradni, de elesni akkor sem estem
A földön nincs még egy ilyen ember !
ÉS a kondibérletre sem kell költeni
http://www.police.hu/hu/hirek-...
http://youtu.be/mknjHhAd0c8
APEH ellenőr és megkérdezi:
- Hát aztán mit csinálnak a morzsával, amit az
asztalról lesöpörnek?
Erre a zsidó:
- Összegyűjtjük, kosárban felküldjük Pestre, és
minden évben visszaküldenek egy egész
kenyeret.
- Na, és az elégett gyertya faggyújával mit
csinálnak?
- Összegyűjtjük azt is, és azt is felküldjük,
aztán egy év múlva visszaküldenek egy egész
gyertyát.
- Na jól van, de mit csinálnak a
körülmetélésnél visszamaradt darabokkal?
Erre a zsidó:
- Azt is felküldjük Pestre, és évente
visszaküldenek egy ekkora faszt, mint maga!