Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma szép idő volt, leugrottunk langallozni petendihez.... megnéztük a Balatont is.... a 8-ason kiderült hogy a végsebesség tiltás nem szűnt meg a teli állásban
mindenképp jobb mint a felhordott murva
tizenpár évesen estem etz-vel aztán nem kevés aprókavics ment a bőr alá, fater szedegette ki szemöldökcsipesszel a nagyját
utána beirattak gyors egy tetanuszra, és jöhetett a lebaszás.........
Legalább egészségesen estetek. A csalán jó a reumára!
Mázlisták...
Mert mindig csak az élvezetek!
Estem már nyakig érő csalánosba - 17 évesen, Jawa Mustanggal. Természetesen rövidnadrágban, rövid pólóban, hiszen nyár volt.
Tényleg nem vicces....
Nálam nem okosabban.
Én kettő alkalommal nem az elvárt-elgondolt-remélt módon szálltam le a motorról. Az első esetben kb. 30 évvel ezelőtt, amikor egy rendőr kanyarodott elém a civil szarjával, én meg a Simson lábtartójával szépen felnyitottam a jobb első ajtaját és a motor kerekét a kipufogó könyök alá hajtogattam vázastól-telószárastól, a második, amikor templomszentelésből hazafelé (nem volt véletlen a megmenekülésem) jogsi nélkül a 250-es ETZ-vel már nem tudtam bevenni a kanyart és inkább kiegyenesítve azt leugrattam az útról az árokba, ahol a csalánok mérte meghaladta ama "égigérő paszuly" magasságát. A csalán kapva a lehetőségen ráfonódott a telóra, kipura, vázra, kormányra, lábtartókra, halál pontosan 0,01 másodperc alatt - meghazudtolva a fizika minden idevonatkozó tételét - nullára fékezte a motort. De sajnos csak a motort.
Amikor magunkhoz tértem, a lábam között volt még egy rúd, a tükör szára, a Kiskőrösi sisak a napszemcsit majdnem örökre a fejemre préselte, a fekete ballonkabát (mondtam, templomszentelőn voltam) pedig... mint egy kibaszott múmia.
Amúgy a motor tulajdonképpen karcmentesen megúszta.
Estetek már csalánosba? Nem tetszene nektek sem.
Más: amikor a fagyi visszanyal
https://index.hu/kulfold/2019/...
jaja, nem akadályoz a szalagkorlát semmiben: a szabadesés stílusát meg úgy választod meg, hogy jól nézzen ki a GoPro-n!
Sokszor gondolkodtam már ezen én is hogy kell e ez nekem. Télen ott áll nem használom. Nyáron dög melegben nincs kedvem...lámpázni 40 fokban beöltözve egyszerűen önkínzás. Egy rövidgatyában izzad az ember,nem hogy nyakig beöltözve...és még a motor is nyomja alulról.
De valamiért kell...a túrák,a talákozók,a gurulások a haverokkal hiányoznának.
én kezdtem rájönni hol a határ a döntögetésnél, aztán kb határon mentem és egy útjavítási csík elvitte a seggét, kicsit fel kellett emelni a motort de ekkor meg már nem tudtam bevenni a kanyart
azért a felismerés hogy ebbe akár bele is dögölhet az ember elég szar
románoknál nemigen kell attól félni hogy elvág a szalagkorlát mert egy csomó helyen semmi sincs
Valaki kerdezte gastra futomu kopog,ha mar mindent cserelt de meg mindig kopog,hatha,ez gazadasra csinalta.19 ev,250e km.

http://youtu.be/Y6rqo5rN-BQ
Valami ótós kisodródott előttem és a kavicsokat felhordta....de én visszaállítottam az eredeti állapotot a testemmel nagyjából
De nagyobb baj nem lett!!!
Én ezt okosabban csináltam
Nem jött össze a kanyar és 0,01s alatt felmértem hogy ha leesek a szakadékba az elég szar lesz, ehelyett megcéloztam egy beton oszlopot és lazán neki mentem
A tökeimmel behorpasztottam a tankot a tükör rögzítés eltört kabát elszakadt és láttam fényes nappal pár kóbor csillagot
De nem esten le
Ne járj éjszaka! Nappal sokkal világosabb van!
Hát nem...
A parton nem usztad volna meg ennyivel.
is..
Ez mennyire igaz az itt jelenlévők 99%-ra.
Istenem ez a ratyi...
http://youtu.be/nurJbC0Ih9w
Kicsúsztam egy visszafordítónál a hegyekben. Benéztem picit...motorostól lecsúsztam. Arra emlékszem hogy vissza kell jutnom valahogy az útra,hogy észrevegyenek...ez járt a fejembe. Valahogy sikerült felvonszolnom magam,de ez már kiesett. A többiek mondták hogy ott hasaltam és integettem nekik. Az volt a szerencsém hogy előrementem “csapatni” és a többiek lemaradtak...
2 bordatörés és agyrázkódás...meg lila foltok...mint akin átment az IC
Kurva sziklák!