Attol hogy a rokon nem tud elhelyezni gyereket akkor a kovetkeztetes hogy mas sem?
Nem vagyok benne, de ez nem a jele hogy a csaladbarat intezkedesek miatt tul sok a gyerek, ezert nrm koveti a ferohely?
Plane hogy ket honapja lett bejelentve.
nem érted
ha szeptemberbe megy utána egész évben mehet van pár hetes karbantartás de különben nyáron is van óvoda
de ez az egész úgy kezdődött hogy kurvára családbarát a mi szent kormányunk, aztán egy szaros óvodát nem lehet intézni
kb 8-10 éve mondta egy ismerős hogy valami francot kellett neki sos-be feladni és ment a sok segíjes a postára, aztán egyik pont előtte volt és 240 ezret vett fel
akkoriban kerestem 80-90 körül
Ez nem az orszàg hibája, ha a gyerkőc később születik vagy korábban akkor mehet oviba úgy hogy nem kell vigyázni rá nyáron. Örüljünk hogy nem csak 1éves koráig lehet vele az anya.
Piaci rész, csinálj egy nyári gyerekmegörzőt
Hát ha Lakatos Szandokánt kérdezik, akkor igaz.
Ők szórják a pízt ész nélkül. Elsők között veszik a primőr szőlőt, dinnyét.....
Úgy hogy autóval mennek vásárolni és egyiknek sincs munkahelye.
Na ez ám a tudomány.
nem is a gyessel van a gond hanem avval hogy ha letellik májusban a jó francért nem lehet ovodába vinni? csak szeptemberben
nyugatot kár nézni úgy hogy 1-1 részletet kiemelük a sok közül
hogy a fenébe ne mérgesítené magát az ember, már az egész család be van szervezve egy hetes váltással gyerek felügyelőnek
mert úgy néz ki nem lesz más választás
Ne mérgesítsd magadat, amit dumálnak annak annyi köze van a valósághoz, hogy már Andersen is leírta! Aztán meg vannak lepődve hogy az emberek az édesanyjuk erkölcstelen életét emlegetik??!!!
pöcsömöccse asszony bekapcsolta a tévét
elég kiborító
sztároja magát a mi urunk és kormányunk
így a család úgy a család az a legfontosabb kurva sokat tett értünk stbstb
aztán a valóság:
unokatesóm gyereke mindjárt 3 éves lesz, szóval a gyes véget ér, de óvodába nem veszik fel csak szeptembertől szóval május-szeptember nincs óvoda, bölcsödébe lehetne-kellene beiratni szeptemberig, már ha lehetne mert állami bölcsödébe nincs szabad hely, magán bölcsödébe se nagyon csak bazi messze (budapestről van szó)
ja és a magán bölcsöde 70 ezer, mondjuk az állami is 36 ha jól emlékszem
szóval tényleg a család a legfontosabb........az anyjuk picsáját..........
Én meg délután elkövettem az olaj- és szűrőcserét a GS-en, aztán lemostam / leápoltam (idén először... ), majd utána elmentem 15 km-t biciklizni. A tüdőmet kiköptem...
Afrikában meg égenhalnak. Mi lenne ha nem sírnánk állandóan ?
Nem vagyok benne, de ez nem a jele hogy a csaladbarat intezkedesek miatt tul sok a gyerek, ezert nrm koveti a ferohely?
Plane hogy ket honapja lett bejelentve.
Van akinek nem kell fizetni semmiért.
Így már tiszta?
ha szeptemberbe megy utána egész évben mehet van pár hetes karbantartás de különben nyáron is van óvoda
de ez az egész úgy kezdődött hogy kurvára családbarát a mi szent kormányunk, aztán egy szaros óvodát nem lehet intézni
akkoriban kerestem 80-90 körül
Piaci rész, csinálj egy nyári gyerekmegörzőt
Ők szórják a pízt ész nélkül. Elsők között veszik a primőr szőlőt, dinnyét.....
Úgy hogy autóval mennek vásárolni és egyiknek sincs munkahelye.
Na ez ám a tudomány.
nyugatot kár nézni úgy hogy 1-1 részletet kiemelük a sok közül
mert úgy néz ki nem lesz más választás
De van aki még kajálja ezt sajnos.
Úgy mint a CSOK-ot, átlagfizetés, életpályamodell és még a sok hazugságát.
azért a 70 ezer+ mellé a napi 2x70-80perc bkv elég durva
és ez a családbarát
A tesvíreinek nem kell fizetni.
elég kiborító
sztároja magát a mi urunk és kormányunk
így a család úgy a család az a legfontosabb kurva sokat tett értünk stbstb
aztán a valóság:
unokatesóm gyereke mindjárt 3 éves lesz, szóval a gyes véget ér, de óvodába nem veszik fel csak szeptembertől szóval május-szeptember nincs óvoda, bölcsödébe lehetne-kellene beiratni szeptemberig, már ha lehetne mert állami bölcsödébe nincs szabad hely, magán bölcsödébe se nagyon csak bazi messze (budapestről van szó)
ja és a magán bölcsöde 70 ezer, mondjuk az állami is 36 ha jól emlékszem
szóval tényleg a család a legfontosabb........az anyjuk picsáját..........