ezzel most nem a kormány akar lenyúlni... a nav.... de azért nem fizetek dupla eho-t, hogy cigókkal legyen tele a kórház, nekem meg fizetni kell egy szaros vizsgálatért, ha 4 hónapnál előbb akarok bejutni.... elégedjenek meg 1x400e Ft-al
a jelenlegi erőnek nincs alternatívája.... úgyhogy a nagy forradalom ugrott... jobboldali erő nincs jelenleg, mert ez a kormány nem jobboldali, pláne nem keresztény....
nem bármit.... csak a qrva anyjuktól lopjanak és ne tőlünk... ja és ne hazudozzanak folyamatosan....
nnna ilyen kormány még nem volt
miután megbízási szerződéssel is dolgozom más cégnek egy projektben, minden évben duplán van fizetve utánam az EHO.... azt vhogy sosem írják be, hogy vissza akarnák adni
libsi az anyátok picsája tudom, hogy sokakat zavar, hogy jobboldali emberként nem nyalok be tövig.... na eriggyetek motorzni
mondjuk én nem szelektíven emlékezem.... ha minden hazug, tolvaj politikusnak levágnák a kezét,, nem sokan tudnának szavazni.... csak az orrukkal maximum...
majd, amikor mindez a sok jó általános, és törvényes lesz, akkor beleér a kezed a bilibe, és felébredsz! Pálinkás szép jó reggelt kívánok Nedves motorostársak! Allah növessze hosszúra és keményre, tartalék vazelinnal együtt mindnyájatoknak !!Tapolcán süt!
Nem a lényeget,hanem azt hogy bármi történik azt olyan indexes hitelesen negatívan értékelsz.Megszoktam.
Asszem a következő forradalom dátuma Május 26 akkor megbukik a velejéig korrupt elnyomó diktatúra és jön egy szép új jövő,ahol mindenki gazdagodik és semmi baja nem lesz,csak az hogy a 3 napos munkahét tengernyi fizetését hova költse,meg a 10 fős egészévben nyitvalaevő ovodacsoportok kora.
A ketto nem uaz.... nekem is kitoltotte a nav...szarul tavaly is akinek nincs ügyfél kapuja az papíron adja be... ígéret szerint elfér egy soralateten... mondjuk igaz, csak sokazor össze kell hajtani...
Akkor csak a KHB ilyen fasza?
Rendes kártyámat klónozta 1perc alatt, a saját appban és ennyi. semmi extra költség, se macera. Olyan mintha adott kártyával fizetnék. külföldön is megy, külön beállítható napilimit.
És egyébkéntis oktatásegészségügyeusnormáksajtószabadság.
nem bármit.... csak a qrva anyjuktól lopjanak és ne tőlünk... ja és ne hazudozzanak folyamatosan....
nnna ilyen kormány még nem volt
Amúgy a tippem hogy a forradalom után bárki jön,bármit csinál neked nagy eséllyel az se lenne jó.
mondjuk én nem szelektíven emlékezem.... ha minden hazug, tolvaj politikusnak levágnák a kezét,, nem sokan tudnának szavazni.... csak az orrukkal maximum...
Nehommá gazdagodjön a nép.
Ha szeretsz szopni, azért is a kormány a hibás?
Lacinak nem.
Képezd ki jobban az ügyintéző műkörmös macát.
Asszem a következő forradalom dátuma Május 26 akkor megbukik a velejéig korrupt elnyomó diktatúra és jön egy szép új jövő,ahol mindenki gazdagodik és semmi baja nem lesz,csak az hogy a 3 napos munkahét tengernyi fizetését hova költse,meg a 10 fős egészévben nyitvalaevő ovodacsoportok kora.
Tudom valami azon is szar. Mint minden.
Rendes kártyámat klónozta 1perc alatt, a saját appban és ennyi. semmi extra költség, se macera. Olyan mintha adott kártyával fizetnék. külföldön is megy, külön beállítható napilimit.