Simple kell hozzá, ha a banknak nincs saját alkalmazása (pl az MKB-nak van) de mindegyik bankkártyával ra lehet regelni de csak virtuális kártyával, aminek feltöltési költsége van, és max 65e Ft-Ig...így minden bank ügyfél tudja használni, ha alkalmas a mobilja és NFC képes a SIM
Virtuális kártyával nem lehet külföldön fizetni, de ha pl OTP-s vagy MKB-s vagy akkor azt sima bankkártyás fizetésnek veszi külföldön is
Majd osszeszedem magam, valahogy, lassan fagyiszezon, halsdok a fogyokuraval is.
De mint mindig rovidtavu problemak megoldasaval bajlodok.
Holnap egyszerre hozzak le mind 3,8 tonna lapraszerelt szemetet. Amit 3x ra kellett volna, direkt ugy adtam le.juhhejjjjjjj.
Nekem annyiból jó hogy már elmúltam 45 meg 20 év és egy hülye rokkant vén pocs leszek, aztán ha agyonvernek legalább nem kell éhezni a lófasznyi nyugdíj mellett
Lehet nem 15 de ha semmi sem fog változni max 50 év és nagyon nagy baj lesz
Már most kezelhetetlen a helyzet, csak a segélyek tartják őket úgy- ahogy kordában
De ha duplázódott a számuk akkor már nem lesz ennyi segély és megindul a fosztogatás
Csak duma mint a papirmentes ugyintezes,es utana nyomtasd ki.
Virtuális kártyával nem lehet külföldön fizetni, de ha pl OTP-s vagy MKB-s vagy akkor azt sima bankkártyás fizetésnek veszi külföldön is
A cikkek jo resze app használattal irja.
De mint mindig rovidtavu problemak megoldasaval bajlodok.
Holnap egyszerre hozzak le mind 3,8 tonna lapraszerelt szemetet.
Vagy a marson van már telke
Már most kezelhetetlen a helyzet, csak a segélyek tartják őket úgy- ahogy kordában
De ha duplázódott a számuk akkor már nem lesz ennyi segély és megindul a fosztogatás