Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tettem rá gumizsírt nem csikorog.
Erről jut fejembe kellene valami jobb megoldás az első pilàcs fényerejêre mert elég gyatra gyárilag.
A szakadek?
"mert folyton csak a száguldozás a csikorgó gumikkal !!!"
Próbáltam...fájt!
Lekapcsolt lámpával!
Én leginkább csak a nyenyőcével motorozok sötétben lopakodva kemény 40-el.
Idegen út...sötét...hideg nyírkos aszfalt,semmi védőfelszerelés...180-200.
No comment.
Az index pontossága és az ujágiro jól tájékozottsága: egy darab árszakított szalagkorlátot nem látni.
Ha jól látom az árok is az Eger patak.
http://www.agriatv.hu/?tag=baleset
engem se, én zavarom a gyorshajtókat, mert szerintük túl lassan megyek
Sziasztok.Suzuki Drz 400 Supermoto szettet keresek.17-es felniket,féktárcsákat és átalakítót.
Ár kb :80.000 ig..Köszi előre.
Ez így volt 30 éve is,meg most is így van...
Van ami nem változik
Horvatban egyszerubb, vagy telibebaszol egy egytonnas kőkockat vagy becsuszol ketto kozt es landolsz a 70 meteres szakadek aljan a vizben, vagy a koveken.
A sok fehaborodott kocsogrendorbol.
engem sosem zavartak a gyorshajtók
de azt tudom hogy volt pár olyan esetem amikor kijöttek elém és ha gyorsabban megyek teliverem a kocsit
de volt hogy a szőlősorból jött ki a traktor elém
Szerencsétlen...
Nyugodjon békében!
Ezt is tudja mindenki.
Ennek tudatában ha valaki ennyivel megy,vállalja.....aki meg “ biztonságosan” közlekedik 90-110-el ,örökké fog élni.
Csak nem értem hogy miért kellett nekem annyi biztonságos közlekedő motorost hullazsákba raknom 20 év alatt
Tudom hogy csípi a szemét sok embernek a sportmotor. Lehet azért mert félnek tőle....lehet azért mert veszélyesnek hiszik...nem tudom.
Hidd el kurva sok motorral mentem már. De az a versenytechnika ami ezek alatt van,nagyon hiányzott. A futómű,a fékek,stabilizátor,erő tartalék...stb
Nekem ez jelenti a biztonságot,neked meg a 90. Én elfogadom...fogadd el te is
A tempót, egy tapasztalt helyszínelő sem merte megsaccolni.
A szalagkorláttól kapott -osodon után 80métert repült, csúszott, utána patakmederbe csapódott.
Azonosítani nem lehetett.
Kéz, láb, leszakadt, féj fej eltűnt.
de ezt kb tudja mindenki
és azért nem mindegy hogy 90ről fékezve 60-70el csapódsz annak a nem barátkozós korlátnak, vagy 180ról fékezve 178al
az árok az lófasz én már estem le motorostól kb 3 méterre lejtőn lefelé, egész egyben átvészeltem
Ez sajnos ténYleg igy igaz
nekem is megvannak a magam kis veszélyei
pl a térdem elég sűrűn beverem a dohányzó asztal sarkába, és van hogy leöntöm magam vízzel
de a legdurvább hogy ha elnyom az álom néha megmerevedik a nyakam mert kicsit kényelmetlen a kanapé
ehhez képest egy szalagkorlát az csak egy rövidke kis babakacaj......
Külföldön már motorosbarát korlátok és útjelzők vannak...ami nem vágja le a fejed,hanem lehajlik.
Itt megcsúszol jön a korlát,vagy fém oszlop...ha ezt az akadályt valami csoda folytán túléled, következik a 2 méteres árok,ami jobb esetben nem beton...ha ezen túljutottál a harmadik kihívás a fa.
Kocsival is nehéz a túlélés,nem hogy motorral...
És ebből hogy jutottál oda,hogy nem jogos a büntetés?
Az meg nem is olyan sok.... azon az összekötő uton meg simán kényelmesen lehet 120 körül menni, de aki siet többet is enged az út minösége, vonalvezetése
Most írtam le ,hogy nem kell 200- al menni hozzá