Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért iszol, ha nem bírod, és olyan sokat!
Ehh...
Az RS webáruházában tuti lesz ár.
Mert ő gyártó.
Forgalmazót kell keresni.
Délity-nél találtam olyat ami tetszene - csak éppen árak nincsenek sehol. Kapják be...

Ezek ilyen fix van raktáron viheted cuccok.A gyár nagy tételes elado,multiknak,csak a válságkor ráfanyalodtak a kicsikre is teritő fuvarral.Azota visszaállt a régi rend,de a kapcsolat megmaradt.Évente 2-3x küldenek emailen 15-25 termékről akciót,azt nagyon jó áron adják,de mennyiséget kell venni.Kinyálazom mi jó nekem naggyából,abból veszek 6-8 db-ot és elvagyok egy fél évet.Szép lassan elkopik.
A minimum netto rendelés 280e.Egy-egy darabos vevőrendelés felejtős,be se listázzák.

Nézd át a delityet,az a drágább de jobb minőség vagy a diviánt,az olcsóbb de gagyibb.
Nagyon tetszene (az ára is jó) csak keskeny. Van plusz elemed, amivel 4,60 környékére "hízlalható"? Hozzá tökéletesen passzoló, lehetőleg nyitott (polcos vagy üveges) elemekkel...
Ez a trükk,könnyen szállítható a kompakt méret miatt.
Elfér a motoron.
Minden tti,csak nekem ez 105 ezer.
Ez mi ez? Értem, hogy nappali, meg minden, de... miért csak egy 21 collos pc-monitor fér el rajta?
4,60 méter falfelületre kellene - esetleg kiegészítve egy hozzá passzoló akasztós szekrénnyel.
Anno az MZ-két állandóan csúcsra járattuk, :) astünk, keltünk, csoda, hogy túlélted, aztán a nagy gépekkel én sem estem.................. majd jött az enduró:)
Nóta állj!

Na szépen mindent mesélj el erről a nappali sorról!
Ára, méretei, gyártója, beszerezhetősége?
A polc és a TV-s megvan,nagylevegő és mindjárt kész a nagy üveges.
Akkor még csak a negyedénél tartasz?

http://youtu.be/8BB641nUZ5k
De,most is szerelek,néha pihenek.
Tegnap pakoltam le a 4 tonnát.
Nem fogy a bútor?
Bár motort venni nem.............csak bizgerét.
Esni IS............
Mit?