Csak mindig kiakaszt hogy egy tudományos cikkben, miért nem simán azt mondják hogy 100 méteres? Vagy a "focipálya" már használatban lévő hossz mértékegység? Eleve honnan kéne tudnom mekkora egy focipálya? Utálom a focit. És európai, vagy amerikai foci? És mégis, hány krikettpálya ez?
Amúgy jól vagyok csak a élet nagy kérdései....épp elkerülnek
Szerintetek milyen magas egy focipálya?
Ezen töröm a fejem egy ideje, hogy fűnyírás előtt kell mérni, vagy a kapu magassága is beleszámít? https://www.origo.hu/tudomany/...
Ha megnézed mi is a kommunizmus és hogyan kezdtek hozzá megérted miért.
A cári család legyilkolása egy New York-i bankár(khmm) utasítására.
Lenin Rolls Royce-val járkált, nacsalnyikok ámokfutását, stb.
Emberekkel nem műxik ez az egyenlősdi, na!
Az a baj ezekkel a magasztos eszmékkel mint a liberalizmus, kommunizmus, stb.
Hogy mindig néhány ember találja ki és be akarják bizonyítani, többnyire erőnek erejével, hogy erre mindenkinek szüksége van.
Ezek "egyszerű" emberkisérletek voltak, vannak, melyekben egy jól körülhatárolható hangos, kisebbség akarja rátukmálni a beteg agyának szüleményeit a normális többségére, mely normalitásából fakadóan sajnos eltűri ezt.
Hiszen a normálisakl nem borogatnak heccből kukákat, törnek kirakatokat, gyújtanak fel autókat azért, hogy bebizonyítsák, nekik van igazuk.
Ha a valódi liberalizmusról beszélnénk, ami egy valóban szép és nemes eszme, akkor egyetértenék.
De ami most megy liberalizmus cimkéje alatt, az már nem liberalizmus.
nekem egész jól kitalálják a nyugdíjkasszába befizetéseim után a támogatást.
Szerintem jelezd nekik, mert ugye szoftver csinálja. Hátha javítják jövőre.
Erre én már a 2 szabadnak mondott választáson rájöttem vagyis még előtte mert azóta nem fárasztom magam a szavazással
Igazándiból nincs mire szavazni.....
A szar és a fos közül lehetett "választani".
Szar az egész pártokrácia!
Az egyén annyit tehet, hogy a családjával, barátaival, munkájával, hobbijával foglalkozik és segít akinek tud, illetve aki arra érdemes.
A 100m közel sem általános.
Ezért mondják, hogy a hazai pálya előnye.