Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz ki kéne jönnie egy megveszekedett Triumphnak bármelyik pályára de ott csak japókat látok
tehat fillerbaszol.
Nekem elég volt egy 650-es a farkam hosszabbításához
Ha veszitenek,de sose tortenik meg,csak a hondasok veszitenek.
Tényleg meg kéne tanulni férfiként veszítened
180. elektronikusan limitálva, szóval van benne elég erő hogy ne tudjanak beszopatni autópályán....akkor is ha Levi szerint csak 80 a végsebessége
Már nem a Prius a vezető a lopásoknál. Kiderült hogy csak a pollenszűrőt kell cserélni, azt meg úgy sem vesz senki bontóból
És a bukó keretet is át tudom rakni....
többért tudok kiszállni belőle, így hogy mindent átrakok, mintha egyben adnám el és venni kellene dobozt és gps-t....
Ha így nézzük bmw fogalom
ezt mondon,a minimalison mas ertetek szerintem osszegszeruen.
Az értéket tekintve, a km és kort nézve.... qrva jó ajánlat, csak nem idénre terveztem.... ki tudom fizetni, csak kérdés akarom e, mert sok egyéb kiadásom is lesz...
A minimális különbség azért nem 100e Ft, és piaci arat adnak érte, ami elég magas.... végig náluk szervizelt stb...
itt a kerdes mi a minimalis rafizetes,es bogyo vagy bmw fogalom szerint lehet nem ugyanaz.
A sajátombol át teszem a gps-t, meg a hátsó dobozt, mert abban nincs.... ezek mind durván felarasak...
Én mindenképpen gyanakodnék, hogy ebben nekik mi az üzlet? Egy 6 éves motor "új áron" nem piacképes szerintem....
Fullos.... minden csomaggal...
akkor hajra.
Ez 2013 8. havi..... amit kapnék a BMW-tol az meg egy 2018 év végi 5e km-el.... garis, abszolút karcmentes.... mondjuk az enyém is az, csak mar van benne 50e km
me,az eddigi nem az?
K1600 gt
milyen gt?
Majdnem újat.....
bar az hogy nem sportmotort vett csak egy muanyagozott mosottvirsliízű nakedet fireblade 1000 helyett az is fillerbaszas.
Ma kaptam egy qrva jó ajánlatot a gt cserére... minimális ráfizetéssel kapok egy újat.... sztem elek vele
az olaszon nem csodalkozom,csak a yamahan.