azért 300 óránként kitekerni egy csavart úgy gondolom nem kell szakértelem
párszor elmegyek segíteni ismerőshöz ezt-azt mókolni látok én ettől meredekebb dolgokat is még a nagyobb cégeknél is
A mindenhez is értő ember nem megfelelő cégeknél. Szakember kell a legegyszerübb munkához is, aminek szintén meg van az oka. Amig nincs baj, addig nincs baj. A minőségbiztosításról nem is beszélve, ami már szinte mindenhol követelmény.
azért mert birkák
pl egyszerű eset: hűtőben kimegy a termosztát, mit tesz a "pesti" ember felhív egy szerelőt
az kimegy házhoz, 10 ezerért, kicseréli a 3-5 ezer forintos alkatrészt 8-10 ezerért ( a 12 ezrest 20 ért)
aki okosabb az megrendeli a netről +1500 forintért és kicseréli otthon egy csavarhúzó kell hozzá ami 500ft
ez így megy cégeknél is, ahelyett hogy alkalmaznának egy mindenhez is értő embert inkább szervizelős embereket hívnak mindenhez, pl egy csavarkompresszor olajcsere kiszállás, munkadíj anyagok 150 ezer és ezt évente 2x egy másfél-két millás eszköznél amikor 10liter olaj a legjobb sincs 20 ezer
én azokat a céges beszerzőket, vezetőket szeretem, akik azzal kezdik, hogy megnézték az árukeresőn és.....legutóbbi: ....mondom ne is folytasd, ott kell megvenni, ha van, pont olyan, annyi, megfinanszírozzák, telepítik, kiszállítják és integrálják a rendszerbe.... amúgy pedig minden szolgáltatás fizetős, 15e/óra + ÁFA + a kiszállítás.... ja azt nem tudtam.... gondoltad ingyen csináljuk? ööööö, akkor megrendelném, mert ez nagyon jó ár....
aki azzal indít, hogy megnézte az árukeresőn, már mondom is, hogy ha ennyi időt és energiát tettél bele, már mehetsz is oda.... még nem fordult elő, hogy elment volna egy ügyfél is...
Az oreg tele volt orokolt telkekkel, amik regen szantok voltak, mire meghalt mind belterulet lett, az astra csak lab alatt volt, plane mert buzlott a kiomlott cefretol, a potkerek felmlemez tartojabol vennem kellett bontottat mert elrozsdallt.
Az ulesek teso regi cd felszereltsegu keszlete, stb.
Azota egy hirtelen fekezes miatt a munkalap ami benn volt majd levitte a fulem, kiutotte a szelvedot, felszakitotta a muszerfalat.
pedig akkor az ideális mert a sok motoros otthon ül
motorozzunk
párszor elmegyek segíteni ismerőshöz ezt-azt mókolni látok én ettől meredekebb dolgokat is még a nagyobb cégeknél is
pl egyszerű eset: hűtőben kimegy a termosztát, mit tesz a "pesti" ember felhív egy szerelőt
az kimegy házhoz, 10 ezerért, kicseréli a 3-5 ezer forintos alkatrészt 8-10 ezerért ( a 12 ezrest 20 ért)
aki okosabb az megrendeli a netről +1500 forintért és kicseréli otthon egy csavarhúzó kell hozzá ami 500ft
ez így megy cégeknél is, ahelyett hogy alkalmaznának egy mindenhez is értő embert inkább szervizelős embereket hívnak mindenhez, pl egy csavarkompresszor olajcsere kiszállás, munkadíj anyagok 150 ezer és ezt évente 2x egy másfél-két millás eszköznél amikor 10liter olaj a legjobb sincs 20 ezer
aki azzal indít, hogy megnézte az árukeresőn, már mondom is, hogy ha ennyi időt és energiát tettél bele, már mehetsz is oda.... még nem fordult elő, hogy elment volna egy ügyfél is...
nem is akarok már nagy dolgokat véghezvinni
Az ulesek teso regi cd felszereltsegu keszlete, stb.
Azota egy hirtelen fekezes miatt a munkalap ami benn volt majd levitte a fulem, kiutotte a szelvedot, felszakitotta a muszerfalat.