Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inikém megjött a pakkom a kerítés lécekkel
Azért mert nem tudja 1-ben a 200-at. Vegyél már valami rendesebb motort
Igen, olyan. Én néha szintén kihagyogat egy-egy henger, mint a Wartburgban szokott….
Öszintén szólva nem különösebben érdekel a triuph története, a tied tényleg három hengeres mint a kétütemű Warthburgom volt?
Nem, ő a ki ha én nem Akinek van pénze feleslegesen elbaszni a pénzét egy ház ára autóra szerintem nem igen érdekli senki és semmi Valószínű nem is az ártáblákat nézegeti, hogy hol a legolcsóbb kút.
A sört minek öblíted egy kávéspohár vizzel?
Az eső elállt vagy másfél órára, aztán most megint rákezdett, nehogy má jó legyen nekünk!!
Elmagyarázom részletesen: Azért mert csak!! NNna B+!!
Es ehhez a cikkhez szerinted van koze?
gt után játékmotor ..
mindketten részt vettünk már a másik motorvásárlásánál. Így az évek alatt . majd megalkuszunk a faterral
Csak azt tudom, hogy az a gyökér nagy ember lett, az objektivitás meg megszünt vagy 30 éve.
Ennyi.
Lehet inkább a Gtr-t veszem meg, hogy bosszantsalak
Pont annyi.... forintra
Hátha
egy 2013 a gtr 1400 ára :)
hátha a szervező is részesül egy kis jutalommal :)
Csak.
Ha 200-nál vissza baszom 1. - be be blokkol a hátsó kerék. Az miért van?
Érdekes mert ha utánna felbaszcsizom 2. Ba akkor erezhetően kevésbé blokkolja a hátsó kereket.
11:22 nel az elso,szal nem egyedi.
Baszki.Nem is a luxuskocsik kisse eltero kamionszallitoja az erdekes,bar az is,ilyen zartat meg nem lattam,de jo mert nem serul.hanem hogy a romanokhoz hasonloan van usakban is beteg balfasz aki fillerbaszasbol vontat autopalya erdekesen.11:58 nal.
Es a yard hol van?

http://youtu.be/_E8p1M7Qo20
Ne próbáld ferdíteni a tényeket. Nem írtam hogy 80 a végsebesség. Kérdeztem, hogy miért nem mennek gyorsabban. A válasz a fillérbaszás, az a szaros hibrid ott fogyaszt keveset, felette meg többet mint egy hagyományos rendes auto. Nem kell itt terelni semmit.
Nem, én okos vagyok.