Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mondja az akinek gazdag audival szaladgálós felesége van
asszony gépe, most is valahol kecskeméten téblábolnak vele
én nem mentem avval még 50km-től többet
nekem nem jön be az az ülés forma, kényelmetlenül nyomja a dagadt oldalam
Mondja az aki nagykasztnis audival szaladgál
úgy kb 8-10 munkanapom volt benne
nekem nem volt olyan szerencsém hogy a régi lyukakat fel tudtam használni, ráadásul el is kellett tüntetni vagy 500 régi lyukat
a többit hiába írom úgy sem értenéd
ugyanilyen sikersztori volt annakidején a máv járműtisztítás kiadása
kirúgták az embereket akik kerestek mondjuk 80 ezret, majd felvette őket a takartócég aki adott nekik 110 ezret(arányaiban kb ennyit változott)
arcképes helyett ingyen éves bérletük volt, a családtagoknak meg semmi (ezen biztos spórolt a máv)
Ennyi az egész kerítés Ezen szarakodtál fél évet
Ha felszívom magam akkor ez másfél napos munkám, úgy, hogy közben sütök-főzök
Látom kiköltöztetek a falu szélére nem nagyon tudnának elviselni a belvárosban
A yuasánál a lényeg, hogy a japán legyen ne pedig az utángyártott tajvani vagy más mert azok semmivel sem jobbak mint a többi amúgy amit F2 javasolt az exide az olcsó és elég jól bírja is no meg 2 év a gari.
nekem az első bírta vagy 8 évig, utána kb 2 évente meghalnak
a mostani is ha áll 2 hetet akkor már alig indul a kocsi
ki kellene valamit próbálni ami nem bosch, pl a motorban a yuasa ha áll 3-4 hónapot akkor is tökéletesen indít, igaz ott a 6 ah volt 15 ezer
Nekünk a swiftben vagy 6 éve a bosch silver van és mükszik, én is meglepődtem, de ez van.
Úgy látom mennek fel a keletnémet rettenetek árai. Bánom hogy idejekorán eladtam mindet, most jól kereshetnék vele.
Jobbak, de van akinek az se vált be. Annyit nem szánok rá sose hogy kipróbáljam
Nekem volt, semmi gond vele, azzal adtam el a motort is. Még az xx-et
keresek mast.
Remélem kurblit vettél már??!
Neked is hibrided van?
Nem is szavazok rád
Szakembert is kirúgják.
Pl. nálunk kirúgták a nyomtatóst, aki napi szinten milliós megtakarításokat hozott a cégnek azzal, hogy megjavította a nyomtatókat. Ezt persze nem látta a felső vezetés, csak hogy meg lehetne spórolni az amúgy nem túl magas fizetését, és majd a külsős cég olcsóbban csinálja.
Ja. Most külsős cég selejtezi egyből mert nem lehet javítani szerintük, és cseréli újra, persze a cég költségén, a javítás kimerül abban, hogy cserélik a tonert és feltöltik papírral.
noname auchanos minimum 7 eve ridegtartason van a h100 ban,a gastraban is 6 eves egy 3/4 akkora corsa akku,az is noname.
nem kell tulspilazni.
Vagy ez az EXIDE:
https://www.arukereso.hu/akkum...

Télre nekem is akkut kell vennem a Ceed-be, most egy olasz rettenet, egy 50Ah-s Magneti Marelli van benne (olaszból hozták a kocsit). A lehető legnagyobb kapacitásút keresem, amit még egyáltalán bele lehet tenni az eredeti helyére.
Én az unixban a sajátjukat vettem meg, 1éves lassan, eddig jó. Nem emlékszem már az árra de nagyon olcsó volt a 100amperoras.
Az olcsóbb nem lenne elég?
Vannak ilyenek akik simán nem tudnak bánni a pénzzel. Ehhez nem a fizetés a kevés.
EXIDE
a bosch-t az ellenségemnek se....
ezek az "olcsó" yuasa autóakkuk jobbak lehetnek mint pl a bosch?