asszony gépe, most is valahol kecskeméten téblábolnak vele
én nem mentem avval még 50km-től többet
nekem nem jön be az az ülés forma, kényelmetlenül nyomja a dagadt oldalam
úgy kb 8-10 munkanapom volt benne
nekem nem volt olyan szerencsém hogy a régi lyukakat fel tudtam használni, ráadásul el is kellett tüntetni vagy 500 régi lyukat
a többit hiába írom úgy sem értenéd
ugyanilyen sikersztori volt annakidején a máv járműtisztítás kiadása
kirúgták az embereket akik kerestek mondjuk 80 ezret, majd felvette őket a takartócég aki adott nekik 110 ezret(arányaiban kb ennyit változott)
arcképes helyett ingyen éves bérletük volt, a családtagoknak meg semmi (ezen biztos spórolt a máv)
Ennyi az egész kerítés Ezen szarakodtál fél évet
Ha felszívom magam akkor ez másfél napos munkám, úgy, hogy közben sütök-főzök
Látom kiköltöztetek a falu szélére nem nagyon tudnának elviselni a belvárosban
A yuasánál a lényeg, hogy a japán legyen ne pedig az utángyártott tajvani vagy más mert azok semmivel sem jobbak mint a többi amúgy amit F2 javasolt az exide az olcsó és elég jól bírja is no meg 2 év a gari.
nekem az első bírta vagy 8 évig, utána kb 2 évente meghalnak
a mostani is ha áll 2 hetet akkor már alig indul a kocsi
ki kellene valamit próbálni ami nem bosch, pl a motorban a yuasa ha áll 3-4 hónapot akkor is tökéletesen indít, igaz ott a 6 ah volt 15 ezer
Szakembert is kirúgják.
Pl. nálunk kirúgták a nyomtatóst, aki napi szinten milliós megtakarításokat hozott a cégnek azzal, hogy megjavította a nyomtatókat. Ezt persze nem látta a felső vezetés, csak hogy meg lehetne spórolni az amúgy nem túl magas fizetését, és majd a külsős cég olcsóbban csinálja.
Ja. Most külsős cég selejtezi egyből mert nem lehet javítani szerintük, és cseréli újra, persze a cég költségén, a javítás kimerül abban, hogy cserélik a tonert és feltöltik papírral.
Télre nekem is akkut kell vennem a Ceed-be, most egy olasz rettenet, egy 50Ah-s Magneti Marelli van benne (olaszból hozták a kocsit). A lehető legnagyobb kapacitásút keresem, amit még egyáltalán bele lehet tenni az eredeti helyére.
én nem mentem avval még 50km-től többet
nekem nem jön be az az ülés forma, kényelmetlenül nyomja a dagadt oldalam
nekem nem volt olyan szerencsém hogy a régi lyukakat fel tudtam használni, ráadásul el is kellett tüntetni vagy 500 régi lyukat
a többit hiába írom úgy sem értenéd
kirúgták az embereket akik kerestek mondjuk 80 ezret, majd felvette őket a takartócég aki adott nekik 110 ezret(arányaiban kb ennyit változott)
arcképes helyett ingyen éves bérletük volt, a családtagoknak meg semmi (ezen biztos spórolt a máv)
Ha felszívom magam akkor ez másfél napos munkám, úgy, hogy közben sütök-főzök
Látom kiköltöztetek a falu szélére nem nagyon tudnának elviselni a belvárosban
a mostani is ha áll 2 hetet akkor már alig indul a kocsi
ki kellene valamit próbálni ami nem bosch, pl a motorban a yuasa ha áll 3-4 hónapot akkor is tökéletesen indít, igaz ott a 6 ah volt 15 ezer
Pl. nálunk kirúgták a nyomtatóst, aki napi szinten milliós megtakarításokat hozott a cégnek azzal, hogy megjavította a nyomtatókat. Ezt persze nem látta a felső vezetés, csak hogy meg lehetne spórolni az amúgy nem túl magas fizetését, és majd a külsős cég olcsóbban csinálja.
Ja. Most külsős cég selejtezi egyből mert nem lehet javítani szerintük, és cseréli újra, persze a cég költségén, a javítás kimerül abban, hogy cserélik a tonert és feltöltik papírral.
nem kell tulspilazni.
https://www.arukereso.hu/akkum...
Télre nekem is akkut kell vennem a Ceed-be, most egy olasz rettenet, egy 50Ah-s Magneti Marelli van benne (olaszból hozták a kocsit). A lehető legnagyobb kapacitásút keresem, amit még egyáltalán bele lehet tenni az eredeti helyére.
a bosch-t az ellenségemnek se....