Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább belehugyelnék a konektoba mint, hogy évente lazúrozgassak. A füvet nem nyírom, a sövényt nem vágom, mi lenne a garancia, hogy éveként lazúrozgatáshoz lenne lelki erőm
nekem ugyanígy volt ezekkel a műanyag lécekkel 4 évig pihentettem. Mikor már gondoltam, hogy megszokta a helyét akkor kezdtem hozzá
sose voltam irigy
én nem tudok a tökéletestől rosszabbat csinálni, az meg sokáig tart
ugyanazt tudom irni mint zotyának
De lehet csak irígy vagy
Ez határozottan rosszindulatú megjegyzés volt
A régieket is kiigazítottam, össze lehet vetni a fotókat.
annyit baszakodtunk már avval a kerítéssel hogy meguntam a közvetítést
ha annyira kell holnap csinálok egy fotót
én nem tudok olyan trehány összecsapott munkát csinálni mint te így nekem az ilyen munka tovább tart
a vékony lazúr villámgyors megvan olyan híg mint a víz, gyors beissza és negyed óra se kell és szinte száraz
én az ablakokat szoktam szinte minden évben átfesteni vele
jó duma tegyed fel a fényképeket Inikém Ha te végeztél volna arról már az sm tudna
Mindenesetre én megünnepeltem a kerítés elkészültét 8 év meg egy pici
De kész
Az ünnepségen azok vettek részt akik segítettek.
Egyszemélyes volt az ünnepség
f.szt le kell verni néhány akácoszlopot azt orosz hullámpala állítva
Ráadásul hogy szép legxen csiszolni is kéne. Az évenkénti festés meg esélytelen.
a szembe szomszéd 2 évente csiszolta és festette a fa kerítését, aztán felbaszta magát leszedte(eladta valami kis pénzért) és ilyen hajlított lemez "léceket" tett fel
paralelogramma formájú hajtogatott festett lemez műanyag cuccokkal kellett feltenni egy szögvas sínre
kicsit olcsóbb volt mint a mi műanyag léceink, de én abban nem láttam meg az öröklét igéretét
szóval a fa az szar, vagyis nem a fa a szar hanem a festék, a vékony lazúrral való évenkénti átfestés még kb járható út akkor mindig szép, és nem is vészesen drága
Na a vágott tégla felrakása van még hátra, már vagy öt éve le van fóliázva az udvaron, de nincs kedvem hozzáfogni
Nehéz kérdés a kerités. Én a kovácsolt cuccokat giccsesnek találom, a lindabot gagyinak, leginkább a fa jött be de azt meg mindig basztatni kell. Ráadásul aki csinálta elég spórolosan festette valami olcsó festékkel, igy már egy újra festés megvolt. Igaz a vasat is festegetni kell, igy az is problémás. Fene tudja mi lenne jó, de az is tulzás ha egy kerítésbe egy ház árát kell tolni, annak végképp nem látom értelmét.
Beton, vagott tegla boritas, kis zartszelven, hammerite es deszka.
vegyél fel gyapjú cuccot
kicsit szokni kell mert eleinte szúrós, de az az egyetlen anyag ami akkor is melegít ha full vizes
aztán szögelhetsz amikor esik
Ilyen kell nekem. Nyomorult eső mindig akkor esik amikor itthon vagyok. A filagóriával már vagy 5 hete küzdök, de sose érek igy a végére. Ma már nagy keservesen fel tudram tenni az alátét fóliát meg a szegély lemezeket, már csak a zsindely lenne hátra. Most már ácsból is jó vagyok
simán lesz az 250 is, de ki számolja
elfüstöli 2 év alatt a különbözetet
teglabol,fabol meg 150.es nemaze de 55 eves,lancdohanyos,siman kihuzza a kereites tovabb. Minek az orokelet?
háááááát, itt az aljzatot se ártana elbontani
mivel minden full nyitott az a kis betonos rész elég béna
kb 4 oszlop 80 rugó, a kiskapu 30, a nagy 60, a kis kacatok meg max 20, a lécek 90, csavarok kis apróságok legyen 25
szóval max 400 és megvan az örök élet
Valami ilyesmire gondoltam én is....
OSB-t ra es fesd zoldre.
nem tudom miért lenne ez rossz megoldás....
Na, szóval ezt a rozsdás ajtót és kaput, meg a köztük levő, borostyánnal befuttatott izét kellene kiváltani.
csináld úgy hogy az oszlopokra jusson a léc így nem "feltűnő" a sok rozsdamentes cucc
ha lett volna felesleges 600 pénzem én kibasztam volna a gecibe a mostani lyukas vasakat
Nnnna van ott pénz 3x drágább kerítést csinálni.... nálam marad a szelezetlen akác, nem szeretem a műanyagot...