ne legyen tégla
rozsdamentes zártszelvény oszlopok, rozsdamentes vízszintes elemek, és műanyag kerítés rozsdamentes csavarokkal
igaz 3x drágább mint ammit tervezel, de örök élet és nem fullgagyi mint a lindab
én már rég végeztem, már az afrikás homokos eső előtt, jól össze is baszta
a postaládát kell még visszatenni az eredeti helyére, csak azon még agyalok hogy csináljam hogy a léceket ne kelljen megfúrni
ha a rokongyerek derbi szarjával nem kellene ennyit kínlódni az is meglenne
ma ezt alkottam rajta, szivató áthelyezés ha valaki nem látná
Egy-két éven belül nekem is új kerítést (és kapukat) kell csinálnom, így figyelemmel kísérem az ezirányú tevékenységeiteket. Szerencsére nálam csak 7 méter a teljes hossz, ebben van egy 2,5 méteres kétszárnyú kapu, meg egy 90 centis gyalogos "bejárat". Téglából szeretnék oszlopokat, közte két vízszintes zártszelvény, erre meg vagy műanyag léceket, vagy jó parasztosan Lindab trapézlemezt. Majd meglátjuk....
Az sosem fog dolgozni esőben Igazából a kifogások tárháza halmozódott fel nála, hogy miért ne fogjunk hozzá a kerítésépítéshez most.
Ini soha az életben nem készül el. Ez olyan mint édesapám nyaralója
Nekem most ez lett a mániám
Igazából venni akartam egy triumphot szalonból. Aztán rájöttem, hogy csak haszonosabb, ha van kerítés
Úgyhogy a motorra szánt pénzből inkább rendeltem postán még 26 kerítéslécet
Múltkor megszóltatok, hogy nem egyenesek a lécek. Hát én nem szeretem, ha megszólják a ház elejét Pláne, ha a közepét
Úgyhogy csináltam egy sablont, a fentlévőket újból raktam az újjakat meg sablonnal raktam fel. Na lehet keresni a hibát
Aki talál annak akok egy lukas pirospontot
10emberből 10 azt hitte hogy fa, a fa meg mindenhez fasza
rozsdamentes zártszelvény oszlopok, rozsdamentes vízszintes elemek, és műanyag kerítés rozsdamentes csavarokkal
igaz 3x drágább mint ammit tervezel, de örök élet és nem fullgagyi mint a lindab
a postaládát kell még visszatenni az eredeti helyére, csak azon még agyalok hogy csináljam hogy a léceket ne kelljen megfúrni
ha a rokongyerek derbi szarjával nem kellene ennyit kínlódni az is meglenne
ma ezt alkottam rajta, szivató áthelyezés ha valaki nem látná
Ini soha az életben nem készül el.
Igazából venni akartam egy triumphot szalonból.
Úgyhogy a motorra szánt pénzből inkább rendeltem postán még 26 kerítéslécet
Nos ezért még nem jár a lukas pirospont
A kerítés egyenesvonal futását tessenek böngészni
Úgyhogy csináltam egy sablont, a fentlévőket újból raktam az újjakat meg sablonnal raktam fel. Na lehet keresni a hibát
Aki talál annak akok egy lukas pirospontot
Ha megvan a lelki erő, nincs kifogás