Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tégla helyett a rozsdamentes acél oszlopokra gondolok....
mi vele a baj? a hoki lindab jobb lenne?
10emberből 10 azt hitte hogy fa, a fa meg mindenhez fasza
Ez azon kívül hogy marha drága, szerintem semennyire nem passzolna az öreg, vert falú házamhoz...
ne legyen tégla
rozsdamentes zártszelvény oszlopok, rozsdamentes vízszintes elemek, és műanyag kerítés rozsdamentes csavarokkal
igaz 3x drágább mint ammit tervezel, de örök élet és nem fullgagyi mint a lindab
én már rég végeztem, már az afrikás homokos eső előtt, jól össze is baszta
a postaládát kell még visszatenni az eredeti helyére, csak azon még agyalok hogy csináljam hogy a léceket ne kelljen megfúrni
ha a rokongyerek derbi szarjával nem kellene ennyit kínlódni az is meglenne
ma ezt alkottam rajta, szivató áthelyezés ha valaki nem látná
Egy barom, mit vársz tőle?!
Lecci ne olyan ökörhugyozasszerűen mint pipi mert az gyány munka.
Egy-két éven belül nekem is új kerítést (és kapukat) kell csinálnom, így figyelemmel kísérem az ezirányú tevékenységeiteket. Szerencsére nálam csak 7 méter a teljes hossz, ebben van egy 2,5 méteres kétszárnyú kapu, meg egy 90 centis gyalogos "bejárat". Téglából szeretnék oszlopokat, közte két vízszintes zártszelvény, erre meg vagy műanyag léceket, vagy jó parasztosan Lindab trapézlemezt. Majd meglátjuk....
Ezeket az ujakat is osszevissza hanyod fel?
Az sosem fog dolgozni esőben Igazából a kifogások tárháza halmozódott fel nála, hogy miért ne fogjunk hozzá a kerítésépítéshez most.
Ini soha az életben nem készül el. Ez olyan mint édesapám nyaralója
Nekem most ez lett a mániám
Igazából venni akartam egy triumphot szalonból. Aztán rájöttem, hogy csak haszonosabb, ha van kerítés
Úgyhogy a motorra szánt pénzből inkább rendeltem postán még 26 kerítéslécet
Megint vettél lécet? A végén még szégyenszemre Ini fog hamarabb végezni....
Jár a pirospont
Nem azt írtad...
A kerítésbe Nekem meg most esett le
Nos ezért még nem jár a lukas pirospont
A kerítés egyenesvonal futását tessenek böngészni
Azt mondtad, hibát kell keresni neked semmi nem jó?
Engem nem zavar keresgélj ha neked ez esik jó Grétsy tanár úr
MIND A HÁROM
Kell még hiba, vagy ez az egy elég lesz ?
A hosszú ú az jó?
Az újakat egy j-vel írjuk
Tehat csak azert kevered ossze mert nem erdekel vagy mert rosszindulatu vagy, esetleg hulye?
Múltkor megszóltatok, hogy nem egyenesek a lécek. Hát én nem szeretem, ha megszólják a ház elejét Pláne, ha a közepét
Úgyhogy csináltam egy sablont, a fentlévőket újból raktam az újjakat meg sablonnal raktam fel. Na lehet keresni a hibát
Aki talál annak akok egy lukas pirospontot
Aztán nálam nem találsz kifogást, hogy esik az eső meg fúj a szél aszt nem halad a meló
Ha megvan a lelki erő, nincs kifogás