A GS500 kipufogó könyöke gyárilag festett - 2 évente kell az általam írt típussal lefesteni, 2 évet bír ki (kétszer festettem le eddig ezzel). Egy évig tökéletesen matt fekete, aztán lassan elkezd kiszürkülni. De soha nem hólyagosodik fel, nem pereg le. Úgy kaptam a tippet egy másik fórumban, legalább 20-félét kipróbáltak, ez az egy vált be. Ja, és ez a legolcsóbb az összes közül...
boltos valamit mondott hogy a festék ilyen a lakk meg olyan........ és a lakk a jobb
igazándiból nem érdekelt mert már idegesített a sok szöveg
az biztos hogy a festék leégett anni a dt-ről olyan 20-25 centi hosszan a könyökön
https://www.schuller.eu/hu/Termékek/PRISMA-Spray/PRISMA-TECH/104-PRISMA-TECH-HEAT
hogy a pöcsbe lehet ennek a festéknek összehozni 300-350 hőfokot egy 2t motor rezonátornak??
a végdobot még csak csak beteszem a sütőbe( bár az nem tud 300 fokot csak 250) de a bazi nagy rezó és az összekötöcső nem fér be
valakinek ötlet?
sajnos nincs 3 évem megcsinálni a tutit, holnapra kellene
régebben sokat jártunk "románba" motorozni
semmi gondunk nem volt a vidéki néppel, inkább azt mondanám hogy tök rendesek voltak, a városiakkal sosem haverkodtunk róluk nem tudok mondani semmit
szerintem így amit írsz nem igaz
amúgy az az erdély amire te gondolsz sosem volt magyarország, magyarország része volt de mindig is külön autonómia volt
ilyen nagyvárad és társai az igen, az tényleg veszteség
Szívesen, őszintébb a saját vélemény, mint ha azt mondanánk egymásnak amit a másik fél szeretne hallani. Nekem eddig még nem volt negatív tapasztalatom kint, az ezeréves határon túl sem, sőt szívesen járok vissza, a történelem lábnyomaitól függetlenül. Csak pusztán a származása miatt én nem haragszom senkire, ha az arra nem szolgált rá.
Örülök hogy szép idő van a bazaltorgonák alatt!
Jön nemsokára a "csöpp" unokám, alig 3 centivel magasabb nálam, és őt kellene hazavinnem motorral. Remélem nem fog esni! Mert ha busszal megy , akkor a 70 kilométer, majd 3 óra !
Nem minősítettem őket, Laci, csak a megérdemelt helyükre tettem! Románok! Lopták az országukat, és ebben benne van az egész Erdély! Körben a Nagy Magyarország területén él a többi hulladék népesség az élükön ezt a megoldást támogató ""szabadságszerető"" franciákkal! No őket sem tartom semmire, a többi tolvaj semmirekellőhöz tartoznak! De még viselkedni sem próbálnak . Én meg semmit nem szólhatok??! Persze neked id jogod van ellene szólni, nekem pedig jogom van nem figyelembe venni . Kösz, hogy elolvastad. Ennyi!
Belegondoltam, ezért védtem meg őket. Ez ha itthon történik nem szívesen lettem volna munkavezető, de szerencsére itt még a vékony optikai kábel is dobon van, pedig az kb. 15 deka méterenként.
Gondolj bele
Kimértek valahol x métert felbaszták egy kocsira zötyögött lehet 50 km távot majd lerugdosták a földre
Ha ezt valaki hibamentesen legurítja az árok mellett úgy hogy autók ide-oda mennek az szeret szopni
Szerintem kb ez volt a legegyszerűbb mód nulla eszközzel
Szia Pocsi! Nem zárom ki a kpe csövet, bár nem csak nehéz erőátviteli kábelek vannak hasonló külső átmérőben, léteznek sokmagos jelzőkábelek is, legyen az benzinkút, forgalomtechnika stb, aminek nincs acél köpenye csak szövetárnyékolása és a térkitöltése is másabb, ezáltal jóval könnyebb. Ez viszont mellékes abból a szempontból, hogy embereket minősítünk a tények ismerete nélkül.
Az a vicc hogy engem többnyire lehülyéz mindenki mert azon agyalok mit hogy lehet megcsinálni minél kevesebb munkával
Aztán a nagyobb cégek súlyos pénzeket költenek arra hogy optimalizálják a munkafolyamatokat ezáltal időt nyerjenek meg ha nagyon keveset is
Persze nálam a lustaság dominál mert hiába nyerek időt semmi hasznom nincs belőle főleg úgy hogy nem sorozat gyártás
De akkor is......
https://aruhaz.kauffer.hu/inde...