Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utólag visszagondolva nem is volt semmi értelme, kurva mindegy lett volna, hogy 6 vagy 12 hónapig tart e, hogy ott alszunk e a körletben vagy nem, mindenki ugyan az maradt volna, kikerülünk az tűz dolgozni valahova máshova, nem érünk rá.
Erre már válaszoltam korábban...
Lali nem tudja elengedni a témát...pedig el kellene...
Talán pont ezért nem volt szükségem a sorkatonaságban elbaszni az életemből 1 évet, nem anyuka kedvence voltam. Kérlek, indíts egy sorkatonai "tanfolyamot" a mostani neveletlen leszarom generációnak és nézzük mi lesz belőlük ha vége a sztorinak. Ők lesznek az év férfijai...
az ilyen önképzőköröket hívtuk szanatóriumnak Lali
Ha igazából lettél volna katona akkor tudnád, hogy soha semmit nem válalsz el önszántadból csak azt csinálod meg amit muszáj
Anyu mesélte miközben vigyázott rád 18 évesen?
Na...most mesélj a szülési fájdalmaidról
38 vagy. Te még bele csúsztál a végébe, vagy pont előtted szüntették meg?
Azt ne mond, hogy szerinted a sorkatonaságtól lesz embör az embör fia?
Nagyon is ráférne a sok nyikhaj fiatalra a sorkatonaság!!Igenis volt némi fegyelmezö hatása!
Uhhh...az szép
Most írjam azt, hogy jujj te is bohócot csináltál magadból azzal, hogy bizonygattad a sorkatonaság jellemformáló téveszméjét? Nem írom, elég ha tudom.
Szerintem is hagyjad Lali... ez olyan mintha én a szülésről mesélnék...
A fájástól messze van, inkább csak nevetek azon, ha valaki szerint a most felnövekvő, tanár verő, alkalmazkodásra és értelmes emberi kapcsolatokra képtelen, neveletlen generációt (természetesen van kivétel) a sorkatonaság emberré, férfivá tudná nevelni.
Nem hiszek az emberi jellem változásában, ez van.
Nem írok...
Máris bohócot csináltál magadból látod? Szóltam
Ennek a gépnek voltam a sorszerelője '92-'93 között épp a kszk kocsi volt rákötve rádió gondjai voltak rep.előttin de aztán repülhetett aznap is a 03 oldalszámú flogger.
A sorkatonaság intézménye volt maga a bohóckodás. Írj nekem a katonaságról kérlek. Jól megvertétek a nem közétek valót, aki ettől 180 fokos fordulatot vett és más emberré vált, a közösség tagja, akire mindig számíthattatok és még barátok is lettetek? Vagy szimplán még jobban gyűlöltétek egymást és szartatok a másik fejére? Erre tényleg kíváncsi vagyok.
Hiába fáj...hiába csúfolódsz...érdemtelen mit hiszel.
Aki volt katona,az tudja...nem hiszi.
Aki meg nem volt,mindegy mit mond...max bohócot csinál magából ha erőlteti.
Engedd el...
De nem tudja elmondani,mert nem volt...
Akkor a sorkatonaság a férfivá válás csimborasszója, ahonnan a csenevész, anyuka kedvence is brutális és drabális férfiként tér vissza, sebhelyekkel tarkítva és olyan erős baráti kapcsolatokkal, valamint alkalmazkodási képességgel, hogy utána az élet már gyerekjáték.
Legyen, hiszek nektek, a katonaságtól mindenki megváltozik és mindenki jó irányba.
Mások minek mondjak el? mert ez egy fórum...
El...csak minek?
Az az összes.... és meg így is a legjobb.... képzeld el a többit
Nem tudok veled erről beszélni,mert te ezt nem értenéd
Ez olyan mint pl. szar a béjemwé meg a dukáti... tényleg szarok.