Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszt voltál?
Szóval gitárhátú, kummantós voltál?
A gomb varrástol hasznosabb dolgot nemigen tanult ott az ember amit utána használni is tudott
Nekem nem használt, de erről pár hónapja már esett szó és námi vita. Én ezt simán az életemből ellopott időnek veszem, a lógáson és sunnyogáson kívül nem lehetett ott tanulni semmit, de erről nem mindenki vélekedik így mert nem vagyunk egyformák. Jelenleg egy max. 3 hónapos intenzív kiképzést tartanék jónak.
Nem jött össze a vizsga!
A Swiftesek ügyesek!

http://youtu.be/jqyOYYAyWBw
Akinek nem használt az írja meg ide! Én még kettő évig voltam. az eleje nagyon szr volt, de utána lokátoros voltam ! Az a része elfogadható volt! A baj az, hogy ez már 50 éve történt!
Persze nem voltam ott, de elgondolkodtató az eset, mert nem egyből kivágott elé.
Nem, de jobbra kellett volna húzódnia, főleg, hogy láthatóan megtorpant, sőt megállt. Alapvető, hogy a menekülő utat keresed, itt nem volt meg és szerintem nem is mentek gyorsan. Bepánikolt, úgy mint anno a kamionos esetnél a srác, csak itt szerencsére jól jártak.
A swiftesnél nem látjuk a motoros szemszögét, lehet én is belecsapódtam volna ha féktávon belül van. Balra a szembejövők miatt nem mertem volna menni, jobbra pedig azért mert lehet, hogy az a balfasz elindul.
Ja a motorozás veszélyes!
A lényeg, aki motorral autópályázik az ratyi!
Ja, nem is csodálom, hogy szerinte nem lehet okosan közlekedni. Pl. a Swiftesnél és a autós volt a köcsög, de a motoros sem volt a helyzetmagaslatán.
A katonaság a melegség melegágya.
Hülyeség! Autóval többet mész, ugyanúgy kikanyarodhatnak eléd stb. Ugyanúgy megvan a kockázata. Ha te szerinted nem lehet okosan közlekedni motorral, akkor kérlek kocsiba se ülj. Ennyi erővel kimutatott tény, hogy akinek narancssárga profilképe van az 17%-al hülyébb az átlagnál.
Fogarasról haza egy 3 napos túra után volt az igazi gyilkos motorozás
Aztán délután kettő fele indultunk....
Olyan szerencse hogy nem vagyunk egyformák....

Ennél unalmasabb motorozás már csak az lehet ha kifogy a benzin és haza kell tolni
Egyszer, egyetlen egyszer jöttem pályán Miskolc-Szekszárd vonalon, az M0 helyett inkább bementem a városba aztán az M6-on elkezdtem 200felett menni de kb 5km után meguntam az egészet, vissza 160-ra aztán 140... életem legunalmasabb, legrosszabb motoros élménye volt az.
A fele fejbelőné magát az első őrségben .....
Én az első egy hónapot nagyon utáltam
Meg az utolsó hármat
Közte egész jó volt láttam sok érdekeset
Mondjuk az utolsó három se volt annyira gáz mint az első
Így van Nem kívánság műsor volt a katonaság Már szakközép 3-ikban meg volt az első sorozásom. Aztán még tovább tanulgattam, a 3-ik sorozásnál már nem lehetett tovább húzni Az idő megszépíti az emlékeket Nem volt rossz sorom bár túl jó sem, soha nem hagytam volna ki azt az évet
Aztán elég nagy ütemben elkezdődött a sorálomány leszerelése. Én még egy évre vonultam, a kopaszaim 9 hónapra az ő kopaszaik fél évre majd a végén maradt egy néhány hónapos kiképzés aztán meg is szünt az egész sorállományosdi. Ha még 3 évet elhúzom a bevonulást nem lettem volna sorállomány. Bántam volna. És szerintem baj, hogy kivezették. A sok elkényeztetett fércbukon és lapostelóbn felnőtt pojácáknak kellene egy év fegyelmet tanulni. Hogy tudják meg milyen anyuci nélkül, meg a papa pénze nélkül egy hierarchikus közegben
Már lefelé áldozott a rendszer, amikor faterom mg. gépszerelő volt. Éjjel megállt egy orosz nagy katonai teherautó a ház előtt, felébredt rá mindenki. Kérdezi a katona: -Szpátty? Kicsike benzin, kell? Előkerült a fogó és már csípte is le a tank vezetékét, majd a kiskatonákkal leszerelték...
Vágom.
Mivel kb. egy idős velem, szerintem nem arra a rendszerre gondolt, ami a fotó idején volt. Akkor nem volt mentség csak ha hiányzott valamelyik végtagja, vagy agyféltekéje.
A mi időnkben már tényleg csak az ment aki nagyon katona akart lenni, meg aki túl hülye volt.
Főiskolára aki bejutott, az legfeljebb a sorozásra ment el, átadni a papírt.
Be is baszott volna ha elvisznek. Jó állásom volt. Szétcseszték volna az életem, mert akkor már nem a kommunizmus ment, hogy valahova úgy is felvesznek, meg majd kiutalnak egy lakást a gyerek mellé.