Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs idő rá...
Mire megrajzolnák, az előző lefagy
A hw jórészt a sajátjuk, meg összevásárolt jó minőségű, de azért vhogy a design mindig koppintas... pedig biztos tudnának vmi egyedit rajzolni, amiből az látszódna, hogy ez egy mi, nem pedig egy iPhone koppintas, ha mar brandet akarnak építeni
A fényképezője nem tetszik a 9 SE-nek (pontosabban tud minden kunsztot, de a cikkben szereplő mintafotók nem túl meggyőzőek számomra). Bár fotózni úgyis fotomasinával szoktam...
Már mondtam nekik...de nem érteni mágyár

Jaja
Mi mást...
Ez nem megszolas volt... csak megállapítás .... biztos hogy a hw elég jó ... aki androidos és nem kényes az adataira annak top választás lehet
Nekem bejövős ez a teló, lehet ez lesz a Xiaomi Redmi 4X utódja nálam is. Ugyanennyiért volna erősebb hardverű is (a Mi8, az előző generáció csúcstelója), de az már túl nagy tepsi. Az előző középkategóriás Mi8SE meg IPS-paneles, többet olyat nem veszek (napfénynél nem látszik rendesen).
Csak olcsóbbak, és jobban működnek....
érdekes, hogy ezek a kínai telok az iphone-t koppintják....
Én a régi MILC-et hordom motorozni (az újat féltem), egy picike Sony kameratáskában. Így, táskástól van benne a tanktáska hátsó részében. Hat éve szinte mindig nálam van (sokszor viszont elő sem veszem) és bírja a gyűrődést.
Na, itt a telefonod tesztje:
https://mobilarena.hu/teszt/xi...
buborék folia,3 centis szivacs,ragszalag.
Az kicsit öreg, szóval mindenképp valami táskába tenném!
milc
Elvagytok
bogyonak sem véletlen ez a neve és a 112 is utal valamire...
Milyen fényképezőt?
biztos azért csinálja..... más oka nem lehet
és megint.... hatalmas
A fényképezőt simán a táskájában meritek motorral vinni? Nem lesz baja a razkodastol ? Azon marekolok hogy milyen plusz dologba tudnam csomagolni
De legalább élvezi!
Tudjuk te hátra menekül és úgy teszed magadévá prolit vagy ő téged! Kőbányán voltatok katonák...
folyamatos előre menekülés és megint....